in

«Ξεκίνησες φίλος!»

Αρχές Ιουλίου, καύσωνας, φορούσα ένα δροσερό φορεματάκι μπας και σωθώ. Σόρυ που μπαίνω στον κόπο να δικαιολογηθώ – δεν θα έπρεπε- αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν σοκαριστικά κοντό ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2624163ba990c79de37367ca938ededa

Τις προάλλες πετάχτηκα κέντρο να ανταλλάξουμε σημειώσεις με μια συμφοιτήτρια.

Αρχές Ιουλίου, καύσωνας, φορούσα ένα δροσερό φορεματάκι μπας και σωθώ. Σόρυ που μπαίνω στον κόπο να δικαιολογηθώ – δεν θα έπρεπε- αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν σοκαριστικά κοντό, ούτε κολλητό, ούτε τίποτα. Ήταν από αυτά τα χαλαρά με λουλουδάκια και καθόλου σέξι. Το μαλλί ήταν υπερπαραγωγή; (όχι) -τα μισά πάνω, τα μισά κάτω…είναι και καρέ καθόλου απολαυστικό το θέαμα. Το λοιπόν.

Είμαι σε ένα στενό που έχει στοπ για να στρίψεις στον κεντρικό και περιμένω τη φίλη. Σταματάει ένα αμάξι στο στοπ, από πίσω ένα δεύτερο με ανοιχτό παράθυρο και έναν σόλο ντράϊβερ άντρα γύρω στα 50 να με κοιτάει δίχως ίχνος διακριτικότητας. Βγάζει την κεφάλα έξω από το παραθύρι και συνεχίζει ακόμα πιο απροκάλυπτα. Εγώ φορούσα γυαλιά ηλίου και κοιτούσα να δω πότε θα δεήσει να σταματήσει. Ε, ο μπροστινός έφυγε και αυτός συνέχισε τον χαβά του δεν ξέρω για πόσα δευτερόλεπτα ακόμα… εγώ περίμενα με το αίμα να έχει ανέβει στο κεφάλι και του φωνάζω “ξεκίνησες φίλε” και δείχνω με το χέρι μου να φύγει. Έκανε έναν μορφασμό και έφυγε. Το ξέρω, τίποτε το πολύ εξωφρενικό δεν έγινε. Θυμήθηκα όμως τις αμέτρητες φορές που βρέθηκα σε δημόσιο χώρο, όποια ώρα της ημέρας, είτε περιποιημένη, είτε με άπλυτο μαλλί 5 ημερών και ΜΟΝΗ και συνέβη κάτι τέτοιο – ενίοτε και σοβαρότερο. Και λέγοντας μόνη εννοώ χωρίς πατέρα/αδερφό/σύντροφο/θειό/ξάδερφο/παππού/γείτονα – κάποιο τέλος πάντων ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

Διαφαίνεται άραγε φως στο τέλος του τούνελ σε κάποιο κοντινό μέλλον; διότι εγώ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Καλό καλοκαίρι Αμπαπαρεα ♥️

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
chrissie spanikou
chrissie spanikou
4 χρόνια πριν

“Νενε, μακουτε; φιλοζωικη εκει; Τρικολαου χαρουπη κ ακαδημιας, γυπαητος σε αποπληξια, προχωρημενης ηλικιας, ελατε γληγορα πρκλ, εμποδιζει την κυκλοφορια, του τρεχουν κ τα σαλια, ολισθηρο οδοστρωμα, μακουτε; Εχει φυγει το παιδι;”

Demolition kiwi
Demolition kiwi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  chrissie spanikou

Αχ, πόσο γέλασα. Προπόνηση πρέπει να κάνουμε, να μας βγαίνουν εύκολα στη δύσκολη στιγμή.

chrissie spanikou
chrissie spanikou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Demolition kiwi

ε μπαστα με τον καθε παπαρα πχια

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν

Όσο πιστεύουμε σε στενά, περιποιημένα, σοκαριστικά κοντά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, όχι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Κι αυτό γιατί τα προαναφερθέντα δεν αποτελούν κανενός είδους δικαιολογία για αυτού του είδους τη μαλακία. Επίσης, το 2019 δεν υπάρχει σοκαριστικά κοντό, είναι υποκρισία. Όταν προβάλλονται κάθε είδους κοντά και έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτά, ανεξαρτήτως ηλικίας και με ότι μέσο διαθέτουμε, δεν υφίσταται σοκ, κανενός είδους. Είναι απλά άλλο ένα μέσο να ελέγχουμε τη γυναικεία συμπεριφορά και δικαιολογούμε τον απαίσιο τρόπο με τον οποίο φερόμαστε στις γυναίκες. Δεν σου κάνω επίθεση, μην το πάρεις έτσι. Ξέρεις ότι δεν… Διαβάστε περισσότερα »