in

«Α, μπα» classics: Αλλάζει το πόσο γουστάρεις κάποιον;

Παρατηρώ μονίμως σε σχέσεις ότι αυτός που γούσταρε περισσότερο στη αρχή έτσι θα Ναι μέχρι το τέλος η αυτός που δεν πολυγούσταρε ακόμα και μετά από χωρισμό πάλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

afb6a7eb23e384781cae5e478dd45390

Παρατηρώ μονίμως σε σχέσεις ότι αυτός που γούσταρε περισσότερο στη αρχή έτσι θα Ναι μέχρι το τέλος η αυτος που δν πολυγουσταρε ακομα και μετα απο χωρισμο παλι δεν πολυγουσταρει ισχύει αυτο ; πιστευεις οτι δηλαδη δυσκολα αλλαζει το ποσο γουσταρεις καποιον ;η ο αλλος με τη συμπεριφορά του μπορει να το γυρισει τουμπα ;ποια είναι η γνώμη σου;

– Pizzalover

Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα αλλάζει η αρχική δυναμική επειδή πολύ δύσκολα αλλάζουν γνώμη οι άνθρωποι για τους άλλους ανθρώπους, ακόμα και αν είναι λάθος η γνώμη αυτή, ακόμα και αν τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους δείχνουν κάτι διαφορετικό, επειδή δεν μπορούν να δεχτούν ότι έκαναν λάθος. Ωστόσο δεν αποκλείεται η τούμπα, γιατί στις ανθρώπινες σχέσεις τίποτα δεν αποκλείεται. Όταν τίθεται θέμα εγωισμού, όπως στις ερωτικές, που είναι μεγάλο μέρος της συνταγής, «κερδίζει αυτός που θέλει τα λιγότερα», οπότε αν υπάρξει τούμπα, θα πυροδοτηθεί με αυτόν τον τρόπο κυρίως.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Eleni Pe
Eleni Pe
4 χρόνια πριν

Στην τελευταία μου σχέση πάντως ξεκινήσαμε με το να με γουστάρει περισσότερο ο άλλος, μετά εγώ και στο τέλος εκείνος. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σταθερό απαραίτητα.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Τα γούστα δεν αλλάζουν εύκολα, όχι οι απόψεις. Λέγε το και “χημεία”. Το θέμα που θίγεις βέβαια, είναι πολυπαραγοντικό. Και οι ανάγκες αλλάζουν, μαζί με εμάς. Άλλος τύπος ανθρώπου μπορεί να σε ελκύει στα 25, άλλος στα 35. Επομένως, μπορεί κάποιος που καιγόταν για σένα, μετά από κάποια χρόνια να μην μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του, να σου αφιερωνει περισσότερο χρονο και τούμπαλιν. Ένα ακόμα, είναι ο χρόνος στον οποίο δένεται κάποιος. Δεν φτάνουν όλοι εξίσου γρήγορα στον προορισμό, ούτε “ισοπεδώνονται” απο την όποια έλξη(σσσσ… μεταξύ μας, είναι κάτι που συμβαίνει, μεγαλώνοντας). Και ενώ στην αρχή είναι normal, τους… Διαβάστε περισσότερα »

Eva
Eva
4 χρόνια πριν

Τι σημαίνει “κερδίζει αυτός που θέλει τα λιγότερα ” δεν το καταλαβαίνω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Σας ευχαριστώ!

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eva

Αυτός που θέλει τα λιγότερα πιθανότατα θα καλυφθεί σε μεγάλο, αν όχι απόλυτο βαθμό, θα νιώθει ικανοποιημένος λ. Αυτός που θέλει πολλά, πιθανότατα δεν θα πάρει αυτά που θέλει, θα πάρει λιγότερα, θα νιώθει ανικανοποίητος και, ίσως, ματαιωμένος.

Eva
Eva
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Σ’ευχαριστώ για την επεξήγηση, τώρα κατάλαβα το νόημα της τελευταίας πρότασης της Αμπα. 🙂