in

Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί το λένε αυτό οι άντρες;

Το έχετε πει ποτέ κι εσείς;

Βρε Α,μπα μου και σχολιαστές, είναι Παρασκευή πρωί στο γραφείο και σκάει το εξής μηνυματάκι από το πουθένα “Είμαι με κάποια τώρα και σκέφτομαι να ήσουν εσύ”. Ιστορία τύπου κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ο τύπος ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

63e06a13293a753c237941b8d9b0d926

Βρε Α,μπα μου και σχολιαστές, είναι Παρασκευή πρωί στο γραφείο και σκάει το εξής μηνυματάκι από το πουθένα “Είμαι με κάποια τώρα και σκέφτομαι να ήσουν εσύ”. Ιστορία τύπου κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ο τύπος. Αν είναι δυνατόν…δεν ήμουν και τοσο ψύχραιμη και τον έστειλα στο διάολο… Το συζήτησα με τις φιλενάδες και προέκυψε πως είναι μάλλον ανδρική πρακτική το “σε σκεφτόμουν ενώ ήμουν ή έκανα κάτι με άλλη” και να το γνωστοποιούν κιόλας σε εσένα. Μου φαίνεται παράλογο να κάνεις κάτι με κάποιον που ουσιαστικά δεν θες και να φαντάζεσαι τον αλλόν στη θέση του. Σας έχει τύχει ποτέ να το πείτε εσείς σε κάποιον με παρόμοιο τρόπο;

-η Άλλη

Ας πούμε ότι είναι αντρική πρακτική. Ας πούμε ότι μας έχει τύχει να το πούμε σε άλλον. Οπότε;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

22 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Stalkerou
Stalkerou
4 χρόνια πριν

Όχι δεν είναι ανδρική πρακτική. Αυτός είναι παπάρας.

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν

ΓΚΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ😠😫😡 OXI δέν εχει τύχει ούτε να το πώ ούτε να μου το πούν. Δεν είναι ανδρική τακτική.Είναι τακτική του μ@λ@κα που στο έστειλε που νομίζει οτι είναι το κέντρο του σύμπαντος και με το μήνυμά του θα σε κολακέψει.Αχ θεέ μου και χουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες.

Alex Rainers
Alex Rainers
4 χρόνια πριν

“Α τοσο βαρετη παρεα εισαστε”

“Καλά κάτσε με την άλλη τώρα”

“Κι εγω ειμαι στη δουλεια και σκεφτομαι ένα ταψί παστίτσιο.”

“ΞΕΝΕΡΩΣΑ”

Και άλλες ενδεικτικές απαντήσεις.

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν

Πάει να πει ότι ο τύπος είναι λαλάκας και καλά έκανες που τον έστειλες στο διάολο. Δε χρειάζεται να το αναλύσεις παραπάνω. Δεν ωφελεί. Ντιλίτ και μπλοκ.

alpha.
alpha.
4 χρόνια πριν

Ναι, και όχι μόνο σε κάνει να ζηλέψεις, αλλά ρίχνει και δόλωμα με την κολακεία (μπορεί να είμαι με άλλη αλλά εσένα σκέφτομαι γιατί είσαι καλύτερη) για να δει αν θα τσιμπήσεις.

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  alpha.

Ποια ζήλεια και ποια κολακεία αν η “άλλη” είναι η χούφτα του

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν

Φαντάζομαι ότι θέλουν να δηλώσουν ότι σε έχουν συνέχεια στο μυαλό τους, ότι ακόμα κι αν κάνουν κάτι με άλλη σκέφτονται εσένα, τόσο ανεξίτηλη τους έχεις μείνει, δεν μπορούν να σε ξεπεράσουν, είσαι αξεπέραστη, μοιραία, femme fatale, τρίζουν τα πατώματα και πέφτουν παλίκάρια. Δεν έχει σχέση με αντρική πρακτική. Και κάποιες γυναίκες μπορεί για να φτάσουν σε οργασμό να σκέφτονται τον Bon jovi (ή τον όποιον ροκ σταρ) ή τον πρώην τους. Και κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι αρκετά απελευθερωμένες ώστε να το στείλουν σε κάποιον άντρα. Υποτίθεται ότι είναι κοπλιμέντο. Ψιλοδιεστραμμένο; Ναι. Αντρικό μόνο, όχι, εκτός κι αν εννοείς… Διαβάστε περισσότερα »

xrysanthi
xrysanthi
4 χρόνια πριν

Συγνώμη τώρα αυτό σου φαίνεται παράλογο ή το ότι ασχολείσαι ακόμα με αυτό το μοτίβο τύπου?Αφού και συ κρατάς χρόνια τη κολόνια αυτός μπορεί να στέλνει ότι μαλάκια θέλει.
κάποια μέρα θα σε πετύχει σε λίγο πιο ευάλωτο μουντ και θα σου φανεί και χαριτωμένο. Πάντως είναι κάτι που λέγεται για να ξεκινήσει ένα πιο hot chating…

highlight
highlight
4 χρόνια πριν

Ή η άλλη κλασική ατάκα: “Σε είδα στον ύπνο μου. Ήσουν πολύ ερωτική.”

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Κι αν έχω ακούσει στη ζωή μου μ@λακίες από άντρες.. Τέτοιο πράγμα όμως, όχι δεν μου χει τύχει… The sky is the limit τελικά…

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν

Η αλήθεια είναι οτι μάλλον δεν σε σκεφτομαι καν απλως ειπα να ριξω την κολακεια μου, ετσι για να σε κανω να νιωσεις μοναδική μου αγάπη και να σε φερω με τα νερά μου..