in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ο σύντροφος μου κάνει λάικ στην πρώην του και όχι σε εμένα

Θα του κάψω το σπίτι….

Ο νυν μου κάνει λαικ στην πρώην του και όχι σε εμένα. Επαναλαμβάνω. Όχι μόνο κάνει λαικ στην πρώην του, αλλά δεν κάνει όταν ανεβάζω εγώ φωτογραφία. Μέχρι τώρα το δεύτερο δεν με πείραζε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8d218764aad4c1743428a95ab50db73f


Ο νυν μου κάνει λαικ στην πρώην του και όχι σε εμένα. Επαναλαμβάνω. Όχι μόνο κάνει λαικ στην πρώην του, αλλά δεν κάνει όταν ανεβάζω εγώ φωτογραφία. Μέχρι τώρα το δεύτερο δεν με πείραζε, μέχρι που ανακάλυψα το πρώτο. Να σημειωθεί ότι δεν παίζει κάτι με την πρώην του γιατί εκείνη μένει σε άλλη χώρα. Και το ανακάλυψα κάνοντας
stalking στο προφίλ της. Μιλάμε για πρόσφατες φωτογραφίες, από όταν τα ξαναβρήκαμε με τον νυν δηλαδή. Τι σημαίνει αυτό; Οριακά είμαι να πάω να του κάψω το σπίτι.

The other Boleyn girl

Κινδυνεύω να κατηγορηθώ για ηθικός αυτουργός εμπρησμού, αλλά δεν είναι κάποιου είδους εξασφάλιση ότι αυτή μένει σε άλλη χώρα. Το βλέπεις και από τα λάικ, άλλωστε. Εξαρτάται από το πώς προσδιορίζεις το «κάτι παίζει». Αν προϋποθέτει το σύρτη στο λούκι, μάλλον δεν παίζει, αλλά υπάρχουν και άλλα μέσα τώρα για virtual διευθέτηση του θέματος (πάω για βραβείο ευφημισμού). Αν αναστατώνεσαι από τα λάικ, τότε μάλλον σε ενοχλεί και το συναίσθημα, εκτός από την σαρκική επικύρωση.

Αν τη σκέφτεται ακόμα, παίζει κάτι ή όχι; Από αυτά που γράφεις, μάλλον νιώθεις ότι ναι, αν την σκέφτεται ακόμα, κάτι παίζει. Συμφωνώ μαζί σου. Πριν του κάψεις το σπίτι, δώσε του μια ευκαιρία να εξηγηθεί. Αλλά πριν από αυτό, εξέτασε συνολικά την ονλάιν συμπεριφορά του. Γενικώς, είναι του λάικ, ή όχι; Αν κάνει σε όλους εκτός από εσένα, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αν κάνει μόνο σε αυτή, δυστυχώς σημαίνει μόνο ένα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

63 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Chaotic Jester
Chaotic Jester
4 χρόνια πριν

Κάνε ρε γύπα κάνα καρδούλωμα και στη νυν για ξεκάρφωμα, αμάν πια με τους ερασιτέχνες.

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Αυτο, ποσο ασχετος;

ντε
ντε
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

επίσης, SETTINGS ΤΑ ΛΕΝΕ!
κλείσε τα Like να μην τα βλέπει κανένας που πάνε…

Math logic
Math logic
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ντε

Το έχει στις ρυθμίσεις… γι αυτό χρειάστηκε να μπει στο προφίλ της να δει ότι της κάνει like και δεν της βγήκε μπροστά της…

Chachacha
Chachacha
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Plot twist! Η τύπος δεν κάνει σε καμία Like, η πρώην έχει τους κωδικούς και κάνει αβέρτα like στον εαυτό της 😀

Wednesday
Wednesday
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chachacha

Χαχαχαχα, ή ξέρω’γω δεν έχει καν Facebook ο τύπος,είναι εξ ολοκλήρου της πρώην.

Wednesday
Wednesday
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chaotic Jester

Όντως,είναι τόσο χαζός και δεν έκανε και στη νυν κανένα λαικ??? Αυτή CIA και αυτός ραδικιού, δεν ταιριάζουν έτσι κ αλλιώς. Ή αυτό η απλά δεν τον νοιάζει γιατί το πάει για λήξη, οπότε και πάλι ας τον προλάβει εκείνη να της μείνει έστω η χαρά.

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν

Γίνε πρώην κι εσύ και δες. Αν σου κάνει λάικ ήταν πάντα δικός σου. Αν σε διαγράψει από φίλη, ήταν μόνο δικός σου. Αν σε κάνει πλοκ, δε θα βλέπεις ποιες λαϊκάρει ή καρδουλώνει, κάψε του το σπίτι

Θεριό
Θεριό
4 χρόνια πριν

” Πριν του κάψεις το σπίτι, δώσε του μια ευκαιρία να εξηγηθεί. ” Και γιατί παρακαλώ να μη γίνει αντίστροφα; Ας μην κολλάμε σε γραφειοκρατικά ζητήματα…

Matryoshka
Matryoshka
4 χρόνια πριν

Burn motherfucker, burn!

loglady
loglady
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Matryoshka

Εεεε! Ήρθα να αφήσω αυτό ακριβώς το σχόλιο!

εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν

Μάλλον τη φλερτάρει και λογικά θα έρθει και λίγο στα πάτρια εδάφη για καλοκαίρι η πρωην και το στρώνει ο δικός σου. Μια ερμηνεία είναι ότι θελει να της δείξει ότι αυτή μετράει γι’αυτον και όχι εσύ. Ίσως κι αυτή να σου κάνει stalking. Πολύ εκνευριστικά πάντως όλα αυτά. Υλικό για μεγάλο καυγά, από τους καλούς που καταλήγουν είτε σε πλοκ-ντιλιτ της πρωην είτε σε δικό σας χωρισμό ξανά.

Blanche Dubois
Blanche Dubois
4 χρόνια πριν

Αναλαμβάνω όλη την ηθική ευθύνη. Καψ’ του το! 😝

Hatshepsut
Hatshepsut
4 χρόνια πριν

Αααα τι ομορφούτσικο δηλητηριώδες μοτίβο συμπεριφοράς είναι αυτό

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Ποιο σπίτι καλέ, τα σωθικά να του κάψεις. Και ο δικός μου είχε κάνει το ίδιο όχι με την πρώην, με την κολλητή της πρώην γιατί η πρώην δεν είχε και φμπ δλδ. Τίποτα τίποτα, αυτά τα σκοτώνεις όσο είναι μικρά. Εγώ τον πήρα τηλ, ήμασταν και μακριά και όλο το (μεγάλο) τετράγωνο έγινε μάρτυρας της αξιοπρέπειας μου, αμ πώς. Νομίζω ακόμα το θυμάται. Αυτός, όχι το τετράγωνο. Η πανβλακώδης αντίδραση του βέβαια ήταν ενδεικτική της σοβαρότητας της κατάστασης. Μα είναι δυνατόν λέω, εγώ νόμιζα ότι γνώρισα άνθρωπο της προκοπής, μου κάνεις λάικ στην πρώην και αηδίες, μα όχι λέει… Διαβάστε περισσότερα »

loglady
loglady
4 χρόνια πριν

Αχ βρε Πόντια, τι ικανοποίηση πήρα από το σχόλιό σου, δεν λέγεται. Έτσι ακριβώς είναι. Εγώ αντίστοιχες φάσεις με λάικ σε πρώην δεν είχα, αλλά συχνά πυκνά μου την ανέφερε. “Η πρώην μου έτσι ενώ εσύ αλλιώς”. Κάποια στιγμή λύγισα κι εγώ, τον στόλισα. Εκ των υστέρων, έπρεπε να τον είχα στείλει κι εγώ στον Άη Σιχτίρη (μεγάλη του η χάρη). Τι τα θες, στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα. Ο ίδιος πρώην, σε ταξίδι του σε μυστηριώδη χώρα της Ευρώπης (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ) πέρυσι το καλοκαίρι, ανέβαζε στόριζ από τα αξιοθέατα που έβλεπε. Χάζευα κι εγώ… Διαβάστε περισσότερα »

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  loglady

Κάπως έτσι κατάλαβα γιατί με μισεί η κοπέλα ενός κολλητού που δεν είναι πια κολλητός. Όχι, το παιδί δεν έκανε λαικς, ούτε καρδούλωνε. Απλά τους πετυχαίνω στον ευαγγελισμό μια μέρα τυχαία, χαιρετηθήκαμαν, φιληθήκαμαν και με τους δυο και η πρώτη ατάκα του τύπου δεν ήταν “τι κάνεις, πως είσαι, πως από δω” αλλά “τώρα έλεγα στη Μαρίκα για σένα, είδα τους παπαγάλους και σε θυμήθηκα” (ναι, έχω παπαγάλο).
Όχι αγόρι μου, δεν είναι ζηλιάρα η κοπέλα που της είχε βγει το όνομα. Εσύ είσαι τελείως μαλάκας που αναφέρεσαι σε μένα λες και είμαι ο μεγάλος ανεκπλήρωτος ερωτας σου, βούρλο.

loglady
loglady
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Αχ, Τζέλλυ, δεν την δικαιολογώ κι αυτή όμως που σε μισεί! Ούτε εμένα μου έφταιξε σε κάτι η πρώην, δεν την ξέρω καν! Με τον μαλάκα τα έβαλα. Παρόλο που η πρώην του έστελνε κατά καιρούς μηνύματα ότι τον σκέφτεται. Αλλά τι να πω; Δεν ήξερε ότι δεν ήταν σινγκλ, ήθελε να περνά και το προφίλ του ελεύθερου στα σόσιαλ, ο τύπος. Ακόμη κι εκεί τη δικαιολογώ.

BiggerOnTheInside
BiggerOnTheInside
4 χρόνια πριν

Τον είχα άχτι τον είχα άχτι, τώρα τον έχω μόνο σε στάχτη, μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγα τα μπικουτί. ΥΓ: Μαύρο φίδι που τον έφαγε άμα δεν κάνει γενικότερα λάικς και σε άλλα άτομα. Γενικότερα, λάικς σε σας γιατί δεν κάνει; Θα τον πονέσει το χέρι του; Γιατί άμα δεν είστε (α) flat-earther/αντιεμβολιάστρια/οπαδός του Μάμρα του Παντοτινού, (β) ακροδεξιά κλπ κλπ, (γ) κατά συρροή ποσταρίστρια τεράστιων μπάνερ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ”/”Η απιστία δεν είναι μαγκιά” κλπ κλπ., δεν έχει καμία (μα καμία) δικαιολογία για να μην κάνει λάικ. Ακόμα και ινφλουένσερ να είστε, τι θα πάθει να κάνει… Διαβάστε περισσότερα »

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BiggerOnTheInside

Αχ το διάβασα και γω τωρα άυπνη στο αεροπλάνο και γελάω μονη μου.

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Είναι που δεν έχω πιει καφέ ακόμα μάλλον, αλλά δεν κατάλαβα καλά το πρώτο σκέλος της απάντησης.
Η δική μου άποψη με λίγα λόγια: Κάφ’το το ρημάδι!