in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μήπως ντρέπεται που είναι οικογενειάρχης;

Τι συμβαίνει;

Ο άντρας μου έχει μία συνεργασία με μία κυρία που δραστηριοποιείται στον δικό του κλάδο και όταν προκύπτει ανάγκη τη χρησιμοποιεί. Και ο άντρας μου και η κυρία είναι εργασιομανείς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

55930f6d1393671bcd2f2380a442cbca
Illustration: James Steinberg

Ο άντρας μου έχει μία συνεργασία με μία κυρία που δραστηριοποιείται στον δικό του κλάδο και όταν προκύπτει ανάγκη τη χρησιμοποιεί. Και ο άντρας μου και η κυρία είναι εργασιομανείς , παντρεμένοι με τη δουλειά τους. Η κυρία είναι γύρω στα δέκα χρόνια μεγαλύτερή του χωρίς υποχρεώσεις και απαιτητικές σχέσεις στην προσωπική της ζωή. Λόγω της δουλειάς ανά διαστήματα , όχι τακτικά, περνάνε χρόνο και εκτός Αθηνών , περίπου ένα με δύο διανυκτερεύσεις , τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο, σπάνια συχνότερα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι μαζί της αποφεύγει να με πάρει στο τηλέφωνο και στα δικά μου τηλεφωνήματα απαντά λακωνικά. Το τελευταίο διάστημα έκανε πολλά ταξίδια εκτός Αθηνών , μόνος του και πάντα πριν ξεκινήσει , αλλά και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου τηλεφωνούσε να μου πει ότι ξεκίνησε και να με ρωτήσει αν θέλω να μου φέρει κάτι από το δρόμο , πχ φρούτα , κουραμπιέδες, γουρουνοπούλα, λουκούμια κλπ. Σήμερα που έχει ιδιαίτερα άσχημο καιρό σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα με βροχές και ανέμους, είχαν φύγει από τα ξημερώματα με ένα αυτοκίνητο για μυστηριώδη πόλη της κεντρικής Ελλάδας με πρόγραμμα να γυρίσουν το βράδυ. Του ζήτησα να μού στείλει ένα μήνυμα όταν φτάσουν και ένα όταν ξεκινήσουν για να μην ανησυχώ. Με παίρνει πριν πεντε λεπτά (19.55) για να μου πει ότι επέστρεψε και είναι ήδη στο γραφείο στην Αθήνα . Νευρίασα πάρα πολύ και σου γράφω να σε ρωτήσω αν έχω άδικο. Όταν ταξιδεύει μόνος του δε σταματάει τα τηλέφωνα και όταν είναι με αυτήν την κυρία βουβαίνεται. Σα να ντρέπεται που είναι “οικογενειάρχης” . Σα να θεωρεί ότι το ενδιαφέρον για τη σύζυγο και τα παιδιά του χαλούν την εικόνα . Εγώ δεν εργάζομαι ασχολούμαι με το σπίτι και την ανατροφή των παιδιών. Δεν έχω ζηλέψει μέχρι τώρα αυτή την κυρία ως γυναίκα , κάνουν δουλειές μαζί και μου φαίνεται λογικό να την προτιμά γιατί είναι πολύ ικανή επαγγελματίας και έχει πάντα διαθέσιμο χρόνο για τη δουλειά της. Κάτι όμως συμβαίνει γιατί όταν συνεργάζεται με άλλους επαγγελματίες δεν είναι τόσο φειδωλός στην επικοινωνία. Περιμένω την απάντησή σου πριν κάνω σκηνή (ελπίζω να τα καταφέρω)

Κι ούτε ένα τηλεφώνημα

Τι να πω; Κάτι συμβαίνει, και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η θεωρία σου ότι μαζί της ντρέπεται που είναι «οικογενειάρχης» μπορεί να στέκει, και αυτή είναι και η καλύτερη, για να πούμε την αλήθεια. Αν έχεις update, στείλε μας. Η σκηνή δε νομίζω ότι θα σου δώσει απαντήσεις, όμως. Ίσως σε κάποια κρίση ειλικρίνειας να το παραδεχτεί, κάποια νύχτα που νιώθει ασφαλής και αδύναμος μαζί.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

75 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μελιστάλαχτη
Μελιστάλαχτη
4 χρόνια πριν

comment image

iwm
iwm
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μελιστάλαχτη

Είσαι καταπληκτική!!!!!
Οφείλω να πω ότι η σημερινή απάντηση της Α,μπά μου άρεσε πολύ για το τακτ της.

εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μελιστάλαχτη

Τελειοοοοοο Μελιστάλαχτη!Η ερώτηση εν τω μεταξύ φωνάζει το προφανές από χιλιόμετρα, όχι γιατί είμεθα καχύποπτοι αλλά να, όταν αλλάζει τόσο πολύ το πρωτόκολλο επικοινωνίας, κάτι σημαίνει και συνήθως δεν είναι καλά τα νέα.

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Θα διαφωνήσω αυτή τη φορά με το προφανές. Μπορεί όντως να παίζει απιστία, αλλά μπορεί να είναι ένα σωρό άλλα πράγματα όπως πολλή δουλειά, ή να του έχει επιβληθεί αυτή με την παρουσία της και δεδομένου πως δεν έχει οικογένεια η ίδια να μην παίρνει κι αυτός. Καλά τα νέα δεν είναι γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων κι όπως το ερμηνεύω δείχνει άνθρωπο που δεν επιβάλει την οικογένειά του. Μπορεί όταν είναι μόνος τους να βαριέται οπότε τομρίχνει στα τηλέφωνα και με παρέα να ξεχνιέται που το βρίσκω λογικό. Δεν κατάλαβα αν και με τους άλλους πάει ταξίδια ή απλά… Διαβάστε περισσότερα »

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μελιστάλαχτη

Τέλειο αλλά νομίζω ταιριαζει στην άλλη με τον σχεσοφοβικό. Θα πρέπει η αμπα να το κρατήσει για τέτοιες.ερωτήσεις σαν αυτόματη απάντηση. Σαν το μάντρα

Εντελβάις
Εντελβάις
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μελιστάλαχτη

Τέτοια μπλουζάκια Α μπα θέλουμε!!

Τετράγωνη Λογική
Τετράγωνη Λογική
4 χρόνια πριν

Ρε παιδιά, σοβαρά, δε ξέρω σε ποιο σχόλιο να πρωτοσχολιάσω. Γνωρίζετε την οικογένεια και κρίνετε ότι είναι κέρατο από ένα γράμμα 300 λέξεων? Πώς αναλαμβάνετε την ευθύνη να βγάλετε τέτοιο συμπέρασμα και να συμβουλέψετε την γράφουσα να τους κάνει τσακωτούς, να βρει δουλειά κλπ? Ούτε στα γκρουπ των μανουλων του φεισμπουκ τέτοιες αυθαιρεσίες, που το παιδί έχει πυρετό και αυτές βγάζουν διάγνωση πως έχει κοκκίτη από μόνες τους.

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

Τετράγωνη λογική πάντα αυθαίρετα συμπεράσματα βγάζουμε εδώ γιατί δεν ξέρουμε όλες τα στοιχεία και δεν μιλάνε και οι δύο πλευρές. Και φυσικά είναι η δική μας άποψη, καμία σχέση με τις μαμάδες του facebook. Στην μία περίπτωση μιλάμε για μια εκδοχή που η γραφούσα δεν έχει σκεφτεί και απλά της λέμε να το έχει υπ οψιν της (εντάξει το να βρει δουλειά ίσως είναι όντως τραβηγμένο) κι απ την άλλη μια κατάσταση που έχει μια αντικειμενική και επιστημονική λύση και κάποιον αρμόδιο. Ούτε θα χωρίσει η γραφούσα απ τα δικά μας σχόλια ούτε θα αλλάξει την ζωή της αν δεν… Διαβάστε περισσότερα »

εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

Γιατί είναι τραβηγμένο όμως το να βρει δουλειά; Τα παιδιά θα μεγαλώσουν αργά ή γρήγορα, θα πάψουν να τη χρειάζονται και αυτή θα είναι παντρεμένη με έναν εργασιομανή, ο οποίος όπως λέει είναι παντρεμένος με τη δουλειά του. Προσωπικά ακούω καμπανάκια δυνατότερα από το κέρατο 3-4 φορές το χρόνο. Επίσης, τετράγωνη λογική δυστυχώς αν έχεις αυτιά και μάτια ανοιχτά και έχεις ξεπεράσει και τη ρομαντική δεκαετία των 20, τότε ξέρεις ότι 9,99 στις 10 όταν βρωμάει κέρατο είναι κέρατο. Πολύ πολύ σπάνια δεν είναι και συνήθως αυτό περιλαμβάνει παρεξήγηση σε μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς επί χρόνια.

Τετράγωνη Λογική
Τετράγωνη Λογική
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Δυστυχώς έχω ξεπεράσει και τη μη ρομαντική δεκαετία των 30. Είδες πού οδηγούν οι γενικεύσεις: επειδή προτείνω στην γράφουσα να επιστρατεύσει τη λογική και να μην αρχίζει να σχεδιάζει το διαζύγιό της επειδή ο άντρας της συμπεριφέρεται περίεργα σε μεμονωμένες περιπτώσεις, συμπέρανες ότι είμαι α. Ρομαντική, β. Κάτω των 20, γ. έχω μάτια και αυτιά κλειστά! Και στο κάτω κάτω, αν είναι κέρατο όπως υποδεικνύει η αξιόπιστη μαθηματική φόρμουλα “9,99 στις 10” φορές (!!), γιατί να περιμένει 4-5 φορές το χρόνο και να μη το κάνει και πιο συχνά; Και για να κάνω και εγώ τον ντετέκτιβ, πιο πιθανό βλέπω… Διαβάστε περισσότερα »

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

Η γραφουσα λεει τι εχει παρατηρησει οτι συμβαινει οταν πανε ταξιδι 4 με 5 φορες το χρονο. Ξερετε εσεις αν ειναι οντως επαγγελματικο ταξιδι? Ουτε και η γραφουσα το ξερει. Και την υπαρξη σχεσης την κρινουμε μονο απο τη συχνοτητα των ταξιδιων??. Θα μπορουσαν καλλιστα να βρισκονται και στην πολη τους και να ξεσκανε στις εκδρομές. Το αποκλειετε? Κανεις μας δεν ξερει τι συμβαινει αλλα οπως τα περιγραφει ναι δεν ακουγεται καλο. Δεν ειπε κανεις να χωρισει. Να ψαξει αφου δεν ειναι ευχαριστημενη ειπαμε και να προετοιμαστει για καθε ενδεχομενο.

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Εξωγήινη το θεωρώ λίγο τραβηγμένο γιατί ακόμα δεν γνωρίζει αν όντως ο σύζυγος την απατά και με αυτό τον τρόπο της λες να ετοιμαστεί για διαζύγιο.

Είναι εργασιομανής όμως η ίδια δεν παραπονιέται, δεν την πειράζει και τόσο, το μόνο που την ενοχλεί είναι το συγκεκριμένο περιστατικό. Εσύ κι εγώ ίσως θέλουμε να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητες και παντρεμένες με κάποιον που δεν βάζει την δουλειά του πάνω απ όλα όμως αυτό δεν ισχύει για όλες και είναι απολύτως σεβαστό. Η κάθε σχέση και ζευγάρι έχουν διαφορετικές ισορροπίες.

xrysanthi
xrysanthi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

σου φαίνεται πιο λογικό να ντρέπεται ο οικογενειάρχης;

Τετράγωνη Λογική
Τετράγωνη Λογική
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  xrysanthi

Δε θα το διατύπωνα έτσι. Εγώ το αντιλαμβάνομαι πιο πολύ ότι “παρασύρεται” από το “είμαι παντρεμένος με τη δουλειά μου” και ζηλεύει λίγο το “είμαι ανεξάρτητος και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν”. Συν τοις άλλοις αν ταξιδεύουν στο ίδιο όχημα, μπορεί να ξεχνιέται με τη κουβέντα και να μη στέλνει ή απαντάει. Επίσης, όταν είσαι με παρέα, όποια και αν είναι αυτή, πολλές φορές δε θες να μιλήσεις στο τηλέφωνο για το τι έφαγε το παιδί ή για τον καιρό και προσπαθείς να το κλείσεις γρήγορα για να επιστρέψεις στην κουβέντα που είχες προηγουμένως. Γενικά μπορούν να συμβαίνουν πολλά διαφορετικά… Διαβάστε περισσότερα »

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

Τετράγωνη λογική γιατί όμως δεν παίρνει μόνο όταν είναι με αυτή την συνάδελφο, με τους υπόλοιπους παίρνει. Και η γραφούσα μήνυμα ζήτησε, ούτε καν τηλεφώνημα. Κατανοώ οτι όταν είσαι με παρέα δεν είναι εως και αγένεια να είσαι στο τηλέφωνο αλλά ένα μήνυμα το στέλνεις

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

Συμφωνω απολυτα. Ας ψαξει να δει τι γίνεται. Εγω οποτε ειχα αποριες εψαχνα. Αλλοτε έβρισκα αλλοτε οχι.

xrysanthi
xrysanthi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

μα φοβάται μήπως την απάτα απλά προσπαθεί να το εκλογικεύσει.
γι αυτό και έστειλε ερώτηση .

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

Η γυναικα εχει παρατηρησει ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο συμπεριφορας του συζυγου της με μια συγκεκριμενη συναδελφο. Δεν εργαζεται, έχει παιδια και ψυλλους στ αυτιά. Τι θα πρεπει να κανει δηλαδη? Να μεινει με σταυρωμενα τα χερια? Για να ανησυχει και να ψάχνεται και να ρωταει εδω μεσα δεν είναι ευχαριστημένη γιατι κατι βλεπει. Τουλαχιστον ας ψαξει να δει τι συμβαίνει και αν βρει κατι να αξιοποιησει το χρονο της με το να βρει μια δουλειά και να σταθει στα ποδια της. Αμα δε βρει κατι όλα καλα παιδια, μην αγχωνεστε…

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Καταρχάς μπράβο που είσαι ψύχραιμη και δε κάνεις σκηνή. Είχα μια τέτοια μάνατζερ στο παρελθόν. Χωρίς οικογένεια και χωρίς σύντροφο γυρω στα 45. Οι παρέες της ήταν κυρίως μέσα από τη δουλειά και τα επαγγελματικά ταξίδια η διέξοδος της. Για μένα ήταν βασανιστικό καθώς είχα πολύ μικρά παιδιά και τα οποία για την ίδια δεν υπήρχαν (αν έλειπε η νταντά και έπρεπε να φύγω της έλεγα ότι πήγαινα για μανικιούρ, στα ταξίδια ακόμα και σε ώρα εκτός δουλειάς δε σήκωνα το τηλέφωνο να μιλήσω με τον αντρα μου και άλλα τετοια). Δεν είναι εύκολη η κατάσταση και ειλικρινά εύχομαι να… Διαβάστε περισσότερα »

Τετράγωνη Λογική
Τετράγωνη Λογική
4 χρόνια πριν

Δεν είναι σκηνή όταν ρωτάς κάποιον “γιατί δε μου έστειλες μήνυμα να μου πεις πως ξεκινάς όπως σου ζήτησα;”. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε, ή να είσαι επιθετική (καλό θα ήταν να το κουμαντάρεις). Ρώτα τον ό,τι ρωτάς εδώ, χωρίς να τον κατηγορείς για κάτι. “Εχω παρατηρήσει πως όταν λείπεις με την Χ, κάνεις αυτό και εκείνο. Μπορείς να το εξηγήσεις κάπως;”. Όμορφα, ωραία και πολιτισμένα. Ίσως έτσι δε νοιώσει την ανάγκη να προστατευτεί από επίθεση και δεν θα απαντήσει με τις κλασικές “ασπίδες” του τύπου: “Η ιδέα σου είναι”.

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τετράγωνη Λογική

Ισως ετσι βέβαια να γινει πιο προσεκτικος και να φυλαγεται περισσοτερο…

Evil
Evil
4 χρόνια πριν

Παιδιά κέρατο δεν παίζει μην είστε αφελείς. Ξέρετε πολλούς που κάνουν ότι μπορούν για να τους υποψιαστεί η σύζυγος? Εκατό τηλέφωνα θα την έπαιρνε. Πολύ απλά ντρέπεται μια γυναίκα να είναι πιο δυναμική επαγγελματικά κ κάνει το ανεξάρτητο κοκορακι. Άλλωστε διάλεξε μια γυναίκα που δεν δουλεύει για να παντρευτεί. Κομπλεξικός μου φαίνεται.

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evil

Η γραφουσα λεει οτι αυτο που ονομάζεις κομπλεξισμο αυτος το βγαζει μονο με τη συγκεκριμενη συναδελφο. Γιατι δε συμπεριφερεται το ιδιο και οταν ειναι με αλλους/αλλες?

Evil
Evil
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karamouza

Πόσο συχνά συναντάς γυναίκα σούπερ ντουπερ καριεριστα χωρίς οικογένεια? Είναι από μόνη της μια σπάνια περίπτωση.

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evil

Αμα αυτος τη θεωρει σουπερ ντουπερ και την εχει βαλει σε βαθρο φασκελοκουκουλωστα…

Evil
Evil
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karamouza

Καλά ναι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά συμβαίνει. Άλλωστε αν η θεωρία μου είναι σωστή με τη συναδελφο κομπλεξαρεται τόσο που δέν μπορεί να είναι ο εαυτός του. Ο εαυτός του θέλει να ρωτάει τη γυναίκα του αν θέλει να της φέρει γουρουνοπουλα!! Γουρουνοπουλα..

Evil
Evil
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karamouza

Μπα δεν νομίζω. Δεν μπορεί να έχει σχέση με τέτοια γυναίκα γιατί κομπλεξαρεται τόσο που δέν ειναι ο εαυτός του. Ο εαυτός του θέλει να ρωτάει τη γυναίκα του αν θέλει να της φέρει γουρουνοπουλα..

Evil
Evil
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evil

Ευχαριστώ! 🙂

Dogmother
Dogmother
4 χρόνια πριν

Απορώ ρε παιδιά και με εσάς.. Η γυναίκα πολύ ευγενική μας λέει τον προβληματισμό της, και για να στέλνει εδώ ήδη υποψιάζεται τι γίνεται, στεναχωριεμαι και μόνο που φαντάζομαι τι θα περάσει τώρα αυτή και η οικογενεια της, και βλέπω κάποιους εδω μέσα να απαντάτε σχεδόν κοροϊδευτικά του στυλ καλά δε βλέπεις ότι στα φοράει, τι πειράζει τα 10 χρόνια κτλπ. Λες και χαίρεστε και βγάζετε υπεροψία ότι τι δε καταλαβαίνεις. Κι εγώ παντρεμένη με παιδιά και χωρίς να εργάζομαι θα αρνουμουν στην αρχή να το δεχτώ, γιατί είναι πολύ στεναχωρο. Ντροπή σας.

Velay
Velay
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dogmother

Ε ναι ρε συ. Και μένα πραγματικά με στεναχωρούνε πολύ αυτά. Κι από την άλλη, ενσυναίσθηση και κατανόηση. Η υποκρισία στο όλο της το μεγαλείο.
Δηλαδή, άντε να δεχτούμε ότι κάτι τρέχει. Από που κι ως που οι σχολιαστες παίρνουν το δικαίωμα να την κράξουνε τόσο; Ας είναι καλά η ανωνυμία του διαδικτύου…

toso oso
toso oso
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Ναι ρε Velay κι εγώ στεναχωριέσαι πολύ με τέτοια σχόλια. Σ αυτές τις περιπτώσεις λέω βγάλε και ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε με, τόσο κακό μου φαίνεται. Ειλικρινά πιστεύει κανείς αυτά τα σχόλια μπορεί να βοηθήσουν κάποιον;

Σκιάς όναρ άνθρωπος
Σκιάς όναρ άνθρωπος
4 χρόνια πριν

Εντελώς ωμά, σου λέω να αρχίσεις να εργάζεσαι γιατί τώρα, που δεν είσαι οικονομικά αυτάρκης, ίσως δε θέλεις να δεις ένα (πάρα πολύ) πιθανό κέρατο γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου. Και θα πρότεινα να βρεις δουλειά πολύ πριν κάνεις στο σύζυγο την παραμικρή κουβέντα γιατί αν πείτε δυο κουβέντες παραπάνω και χωρίσετε τώρα, είσαι σε μειονεκτική θέση.

εξωγήινη
εξωγήινη
4 χρόνια πριν

Αυτό ακριβώς Σκιάς όναρ. Εξαρτάται τόσο πολύ αυτή τη στιγμή που μπορεί να μην της φαίνεται τραγική η απιστία 3-4 φορές το χρόνο αλλά να την τρώει το ότι ‘εντάξει, κάνω που κάνω τα στραβά μάτια, δεν μπορεί κι αυτός να κρατήσει τα προσχήματα;’, ουσιαστικά για να τη διευκολύνει στο να μην χρειαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Εν τω μεταξύ αναφέρει ότι είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη λες και μπαίνει απαγορευτικό απόπλου από μια ηλικία και πάνω. Δεν τη σώζει αυτό από ενδεχόμενη απιστία, ούτε η ηλικία ούτε η εμφάνιση, τίποτα. Μόνο η σωστή στάση του συντρόφου σώζει, αλλιώς άμα θέλει… Διαβάστε περισσότερα »

Heliotropium
Heliotropium
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Κι εμενα αυτο με ζόρισε. Το 10 χρονια μεγαλύτερη. Οτι??
Ξερω άτομο που απατούσε τη γυναίκα του με κάποια πανω απο 10 χρονια μεγαλυτερη του(41 αυτος 56 εκεινη), αρκετα αφράτη και υποτίθεται καθολου ελκυστική.

Το κέρατο ουτε χρόνια κοιτα, ουτε ομορφιές.

iwm
iwm
4 χρόνια πριν

Αυτό καλύτερα να το πει ένας δικηγόρος. Ίσως να είναι καλυτερα για το θέμα της διατροφής να μην εργαστεί ακόμη.

Xthesini
Xthesini
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  iwm

Μη χειρότερα, φτάσατε σε δικηγόρους και διατροφές. Και για απιστία να πρόκειται, γιατί προεξοφλείτε ότι η γυναίκα θα θέλει να χωρίσει?

Karamouza
Karamouza
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Xthesini

Μα για να γραφει εδω προφανως δεν ειναι ευχαριστημενη…και αν ο συζυγος την απαταει ισως θελησει να χωρισει. Τι θα επρεπε να κανει δηλαδη? Να ανεχεται κατι που δεν την ευχαριστει?

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν

Μήπως εκτός από συνάδελφος είναι και κάτι άλλο; Μήπως δεν ξέρει οτι είναι παντρεμένος; Δεν ξέρω μου κάνει λίγο ύποπτο να σε παίρνει τηλέφωνο όταν είναι μόνος ή με άλλους συναδέλφους αλλά ποτέ με εκείνη συγκεκριμένα.

Δες αν τις 4 εκείνες μέρες του χρόνου χωράς να περνάς από τις πόρτες. Το ντρέπεται που είναι οικογενειάρχης μου φαίνεται λίγο σαχλή δικαιολογία.

Melissa
Melissa
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

Εμένα μου φαίνεται σαχλή η πρόταση “Δες αν τις 4 εκείνες μέρες του χρόνου χωράς να περνάς από τις πόρτες.”

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Melissa

Sheldon, εσύ είσαι;

xrysanthi
xrysanthi
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  BabyDoll

Τηλέφωνο όταν ταξιδευει μόνος παίρνει επειδή βαριέται στη διαδρομή μάλλον .πόλλοι το κάνουν οικογενειάρχες και μη

BabyDoll
BabyDoll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  xrysanthi

Xrysanthi μας λέει όμως οτι όταν ταξιδεύει με άλλους συναδέλφους επικοινωνεί περισσότερο μαζί της. Γιατί με την συγκεκριμένη όχι; Δεν το θεωρώ ούτε ντροπή ούτε υπερβολή να στείλει ένα μήνυμα στην γυναίκα του πριν επιστρέψει για να ξέρει πότε θα φτάσει. Δεν ξέρω, εμένα μου κάνει οτι όταν είναι με την συγκεκριμένη κυρία σαν να κρύβει οτι έχει οικογένεια.

Λουκρητί@
Λουκρητί@
4 χρόνια πριν

Επειδή έχω καεί από αυτά τα προφανή συμπεράσματα, που τελικά δεν είχαν και τα ανάλογα προφανή αποτελέσματα!!!, θα πω, αγαπητή γράφουσα, ότι καλά κάνεις που αρχικά δεν βάζεις το χειρότερο στο μυαλό σου. Και για να μη το κάνεις μάλλον δεν σου δίνει γενικά τέτοια πατήματα.
Εξήγησέ του πως νιώθεις και ρωτήσέ τον γιατί συμπεριφέρεται έτσι, χωρίς όμως να του δώσεις τη δικαιολογία που εσύ έχεις σκεφτεί έτοιμη στο πιάτο. Άφησέ τον να εκφραστεί και να πεί ό,τι θέλει με τα δικά του λόγια.
Ανάλογα τη στάση του και τα λόγια του κρίνεις αν πρέπει να υποψιαστείς κάτι πιο σοβαρό.

iwm
iwm
4 χρόνια πριν

ωχ, ωχ ωχ. Φοβάμαι τι θα ακούσεις στα σχόλια – λόγω ημέρας δε θα ‘ναι και πολλά. Γιατί, βρε πουλάκι μου, δεν κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με την οποία να του πεις ότι σε στεναχωρεί αυτή η συμπεριφορά και σε ανησυχεί πχ να μην ξέρεις αν είναι ή όχι στο δρόμο; Αυτό για πρώτη φάση.