in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μπορεί να έχει όποια θέλει, σιγά μην γυρίσει να κοιτάξει εμένα

Να του δείξω ότι μου αρέσει;

Σκέφτομαι μέρες να σου στείλω αλλά σήμερα το αποφάσισα. Αγαπητή α μπα μου αρέσει ένας συνάδελφος στη δουλειά. Ευγενικό και καλό παιδί και πολύ όμορφος. Αυτός 23 εγώ 19 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3933fd2e34911b4e4ce7026e6df61178

Σκέφτομαι μέρες να σου στείλω αλλά σήμερα το αποφάσισα. Αγαπητή α μπα μου αρέσει ένας συνάδελφος στη δουλειά. Ευγενικό και καλό παιδί και πολύ όμορφος. Αυτός 23 εγώ 19.Πολλές οι διαφορές μας ως προς τις απόψεις μας που δεν το είχα φανταστεί στην αρχή ότι θα είμαστε τόσο αντίθετοι σε όλα αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύω ότι δεν θα γυρίσει να με κοίταξει αν και έχω καταλάβει ότι με συμπαθεί. Είναι τόσο ωραίος που μπορείς να έχει οποία θέλει γιατί να θέλει έμενα δεν είμαι και μοντέλο. Δεν ξέρω τι να κάνω να του το δείξω ή να κάτσω στα αυγα μου

Γιατί δεν αναλογίζεσαι μήπως δεν γυρίσει να σε κοιτάξει επειδή είσαστε αντίθετοι σε όλα; Για μερικούς ανθρώπους αυτό είναι πρόβλημα. Θα έπρεπε να είναι και για σένα. Αν μας λες ότι είναι τόσο ωραίος που δεν σε νοιάζει τι λέει, στο κρεβάτι θέλεις να τον βάλεις, η απάντηση είναι να το δείξεις, ποτέ δεν ξέρεις. Πολύ φοβάμαι ότι δεν λες αυτό. Λες ότι θέλεις να τα φτιάξεις με κάποιον πολύ όμορφο επειδή θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, κι ας λέει αρλούμπες, αλλά θεωρείς εκτός σχεδίου να κάνεις σεξ μαζί του χωρίς να τα φτιάξεις μαζί του.

Ή λες ότι αν είναι καλό παιδί και όμορφος, τι πειράζει που δεν μπορούμε να κάνουμε μια ήρεμη συζήτηση για πέντε λεπτά; Πειράζει πάρα πολύ. Θα σου το επιβεβαιώσουν όλες όσες ξεκινούν μια ερώτηση στο «Α μπα» με το «είμαι με ένα καλό παιδί αλλά». Εννιά στις δέκα περιπτώσεις δεν είναι ούτε καν καλά παιδιά.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

29 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Εγώ είμαι
Εγώ είμαι
4 χρόνια πριν

Τι να την κάνεις την σοκολατόπιτα άμα έχεις αλλεργία στη σοκολάτα;

Ατέρμονη_Ανία
Ατέρμονη_Ανία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εγώ είμαι

Σε περίπτωση κυριολεξίας: την δίνει σε μένα.

Εγώ είμαι
Εγώ είμαι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ατέρμονη_Ανία

Θα σ έχω προλάβει στη γωνία μπουκωμένη

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν

Έχω την εντύπωση, μακάρι να κάνω λάθος, αλλά θες πάρα πολύ τον κούκλο, χωρίς να σε νοιάζει τι λέει σαν άνθρωπος, επειδή δεν νιώθεις εσύ καλά με τη δική σου εμφάνιση και νομίζεις ότι αν ο συγκεκριμένος σου δώσει την πολυπόθητη αποδοχή, τότε θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, θα νιώσεις κι εσύ κούκλα. Όμως ξέρεις κάτι; Ο απόλυτος κούκλος σου, μπορεί να είναι ότι πιο αδιάφορο εξωτερικά για κάποιον άλλο. Το ίδιο και εσύ. Άσε τους σταρ, τα μοντέλα και τα πρότυπα ομορφιάς, αν μιλήσεις με κανονικούς ανθρώπους και τους ρωτήσεις ποιους βρίσκουν όμορφους ή έστω κάπως ελκυστικούς… Διαβάστε περισσότερα »

Kallipatira
Kallipatira
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Όταν ήμουν 20 αν με ρωτούσες πως φαντάζεσαι τον άντρα των ονείρων σου θα έλεγα ψηλό, μελαχρινό με μπλε μάτια. Τώρα σκέφτομαι έναν άνθρωπο που να είναι ανοιχτόμυαλός, ακομπλεξάριστος, με αγάπη για τα ζώα. Αλλάζουνε οι καιροί, αλλάζουνε οι άνθρωποι.

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kallipatira

Εγώ δεν θα σου πω μόνο αυτά, γιατί δεν είμαστε μόνο πνεύμα, είμαστε και σώμα, όμως δεν μπορώ να σου δώσω σαφή περιγραφή. Αυτό που χρειάζομαι είναι έναν άνθρωπο που να μπορώ να θαυμάσω για τις απόψεις και τη στάση ζωής του. Έναν άνθρωπο να σέβεται εμένα, τον εαυτό του και τα υπόλοιπα πλάσματα. Θυμάμαι μικρή να έχω τσακωθεί με ανθρώπους όταν τους έλεγα πως θέλω κάποιον σαν εμένα. Να συμφωνούμε και να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Και όλος ο κόσμος να λέει ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ βαρετό και για να έχει η ζωή ενδιαφέρον πρέπει να είμαστε… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Jelly Roll, πότε όταν ήσουν μικρή, βρε πουλί μου; Στα δέκα σου, στα δώδεκα; Δεν ειρωνεύομαι, θέλω να πω ότι και τώρα μικρή είσαι. Μικρή αλλά θαυματουργή, όπως έλεγε και η παλιά διαφήμιση. Σε γνώρισα από κοντά και δεν πίστευα στα μάτια μου, πάντα σε φανταζόμουν 35 και άνω από τον τρόπο που γράφεις.

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Υπεροχη απάντηση Jelly Roll!! Μολις χθες συζητουσα για τη ζημιά που εχει κανει ο ρομαντισμος αλα rom com! Θελει ρεαλισμο και υπομονη η ζωη σε ολους τους τομεις για να επιβιωσεις!!

PJ
PJ
4 χρόνια πριν

Το σωστό να λέγεται, αλλά στα 19 απ’ ότι θυμάμαι το να μη συμφωνείς πουθενά δεν είναι και ακριβώς dealbreaker.

MarinaK
MarinaK
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  PJ

Pj. Τελείως όμως. Μη σου πω πως ήταν και λίγο Ουαου το να μην συμφωνείς πουθενά. Πολλές χαζό ταινίες/ σειρές προς αυτήν την κατεύθυνση; Μπορεί.

PJ
PJ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  MarinaK

Κι εγώ σε κείνη την ηλικία νόμιζα πως αν αγαπιόμαστε (γελάνε και οι πέτρες) όλα τα άλλα φτιάχνονται. Μαρίνα αλήθεια δεν ξέρω ποιός ήταν ο ηθικός αυτουργός για αυτό το έγκλημα. 😄

MarinaK
MarinaK
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  PJ

PJ ούτε εγώ ξέρω με σιγουριά. Αλλά θα κατηγορήσω λίγο Ντίλαν ( βλέπε:ασυμβίβαστος) με Μπρέντα ( βλέπε καλο κορίτσι) ή κάτι άλλες ζωηρές και δυναμικές που ερωτεύονταν κάτι ντροπαλους, αδέξιους τύπους. Αγαπιοντουσαν ΑΛΗΘΙΝΑ όμως και ήταν αρκετό. Ασε να κατηγορήσουμε ξενους ανθρώπους για ηθική αυτουργία για να την βγάλουμε και λίγο καθαρή. Γιατί είναι και λίγο ύποπτο που στα 19 ούτε καν είχα αρχίζει να υποψιάζομαι ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ετσι.

Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν

Ένα συμπέρασμα βγαίνει σήμερα, έχει μειωθεί η ανεργία στους νέους, τον φάγαμε τον Alexis πια, όλα φτιάχνουν, να γυρίσει κι η φίλη από Αγγλία με τον Άγγλο, ζωάρα θα κάνουν😋😋

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Πάντως αν αυτό που λες το εκπέμπεις κιόλας, είναι πολύ πιθανό να μη γυρίσει να σε κοιτάξει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και όμορφο από την αυτοπεποίθηση.

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

Οτι όλη η αξία ενός ατόμου είναι η εμφάνιση. Το μυαλό, η συμπεριφορά, ο ερωτισμός, ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΩΡΕ.

Sailor Earth
Sailor Earth
4 χρόνια πριν

Εννοείται ότι αυτό που κοιτάμε πρώτα σε έναν άνθρωπο είναι η εμφάνισή του. Εννοείται ότι ένας ωραίος εμφανισιακά μας διεγείρει πολύ περισσότερο ερωτικα στην αρχή από κάποιον αντικειμενικά μέτριο. Είσαι μικρή κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό που ενθουσιάζεσαι με έναν μορφονιό και μπερδεύεις την σεξουαλική επιθυμία με την επιθυμία να δημιουργήσεις έναν πιο σοβαρό δεσμό με έναν άνθρωπο που περνάτε καλά και ταιριάζετε. Άρχισε να τα διαχωρίζεις αυτά τα δυο. Η ομορφιά είναι ένα προσόν δεν είναι όμως αυτό που ζητάμε για να κάνουμε σχέσεις. Αν κάποιος έχει όλο το πακέτο αυτό είναι πολύ σούπερ. Στη δική σου περίπτωση δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν

Ειναι μικρη ακομα και δεν εχει θεσει τις προτεραιότητες της πιστευω στο τι ζηταει απο ενα συντροφο. Ειναι πολυ παιδικη η σκεψη οτι θελω να είμαι με καποιον επειδή ειναι ομορφος. Λογικα, σταδιακα θα αλλαξει αυτο όσο θα αλλαζει και θα εξελίσσεται και η ίδια. Ασε που θα δοκιμασει την πικρα και θα παρει τα μαθήματα της! Το θεμα ειναι να αρχισει να κινείται προς τη σωστξ κατεύθυνση βάζοντας τον εαυτο της στο επίκεντρο και δίνοντας του αξια! 😉

Alain Trélon
Alain Trélon
4 χρόνια πριν

Κατ’αρχήν η νοοτροπία “μπορεί να έχει όποια θέλει άρα γιατί εμένα;” είναι άκρως ηττοπαθής. Είναι σαν να λες δηλαδή ότι αν δεν είχε “εμφανιση μοντέλου” θα ‘κατέληγε με εσένα επειδή δεν έχει άλλες επιλογές”. Ξανασκέψου του λίγο πως ακούγεται.

Κατα τ’αλλα, δεν θα θίξω το θεμα του ‘μη ταιριάσματος απόψεων’ καθώς ήδη σχολιάστηκε εκτενώς. Θα πω απλώς το διαχρονικό αμερικάνικο “don’t sh*t where you eat”. Γενικά η σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν συνάδελφο στη δουλειά είναι κάτι που ει δυνατόν πρέπει να αποφεύγεται, πλην λαμπρότατων εξαιρέσεων στις οποίες μάλλον το παλικάρι δεν ανήκει.

Ατέρμονη_Ανία
Ατέρμονη_Ανία
4 χρόνια πριν

Σε νιώθω, έχεις την ανάγκη να σε κοιτάξει ο όμορφος για να νιώσεις όμορφη. Έτσι την πάτησα κι εγώ και βγήκα κάποτε με κάποιον που μέχρι να μιλήσει μου άρεσε πραγματικά. Ήταν χάρμα οφθαλμών αλλά τ’ αυτιά μου δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκαν ιδιαίτερα. Όταν τα βρεις με σένα, θα καταλάβεις αλλά σιγά μη με θυμηθείς που ΣΤΑ ΛΈΩ. :ρ