in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς γίνεται να λέει ότι με αγαπάει ενώ είναι με άλλη;

Με τον πρώην μου βρισκόμαστε και κάνουμε σεξ

Έχω χωρίσει με έναν τύπο μετά από 2 χρόνια σχέσης. Αυτός με χώρισε δηλαδή και μετά από μήνες σιωπής και πόνου αρχίσαμε να βρισκόμαστε κάνοντας σεξ και λέγοντας πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b93a594d1cc8c911e3abee1b0ce28b95

Έχω χωρίσει με έναν τύπο μετά από 2 χρόνια σχέσης. Αυτός με χώρισε δηλαδή και μετά από μήνες σιωπής και πόνου αρχίσαμε να βρισκόμαστε κάνοντας σεξ και λέγοντας πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Κάποια στιγμή μετά από 2 βδομάδες υποψιαστηκα ότι αυτός έχει μια άλλη σχεση.(Ειπαμε να το πάρουμε χαλαρά αλλά δεν σήκωνε τηλέφωνα πάντα και απαντούσε με καθυστέρηση.)Έπαθα σοκ. Στο σπίτι του δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδι (ούτε ένα λάστιχακι). Εάν δεν τον ρωτούσα απευθείας για επιβεβαίωση για να μου πει “ναι είμαι με άλλη” θα πίστευα πως παραλογιζομαι. Δε μου είπε καμία λεπτομέρεια πέραν του ότι την έχουν γνωρίσει κάποιοι φίλοι του. Και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε αραιά και που να κάνουμε σεξ και να λέμε ποσο αγαπιόμαστε. Και μέχρι εκεί. Και εγώ έχω κάνει ένα τρελό πισωγυρισμα και τον σκέφτομαι ασταμάτητα. Και ενώ κάθε φορά λέω να ξεκοψω μετά ξαναβρισκομαστε. Πώς γίνεται να λέει πως με αγαπάει και κάνουμε υπέροχο σεξ ενώ είναι με άλλη? Η μάλλον πως γίνεται να έχει γνωρίσει μια κοπελα να ειναι στις αρχές της σχέσης τους και να μου λέει ότι με αγαπάει και πως του λείπει το σεξ μαζί μου? Ξέρω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι με δύο εραστές ταυτόχρονα αλλά στην εδώ περίπτωση χωρίσαμε στο ενδιάμεσο.

Οπότε;

Γίνεται να λέει πως σε αγαπάει και να κάνει σεξ μαζί σου ενώ είναι με άλλη, επειδή σε αγαπάει και του αρέσει το σεξ μαζί σου, αλλά δεν θέλει να είναι μαζί σου. Πραγματικά, δεν είναι περίπλοκο. Δεν θέλει να τα έχει μαζί σου. Η αγάπη και το καλό σεξ δεν οδηγούν υποχρεωτικά σε σχέση. Είναι μια καλή αφετηρία, αλλά δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα, πολλά ακόμα (κοινωνική συμβατότητα, κοινό όραμα ευτυχίας, ψυχική συμβατότητα, κοινοί στόχοι, και πολλά ακόμα).

Αν ρωτήσεις «μα γιατί», η απάντηση βρίσκεται στους λόγους που τον έκαναν να σου πει να χωρίσετε. Είναι οι δικοί του λόγοι. Δεν είναι απαραίτητο να τους καταλάβεις, ούτε χρειάζεται να τους συμμερίζεσαι. Αρκεί που τους έχει ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

27 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
seagull
seagull
4 χρόνια πριν

Καλύτερα να κάνετε σεξ και να μείνετε σε αυτό. Αφήστε τις αγάπες και τα φούμαρα. Δεν σε αγαπάει τόσο ώστε να είναι μαζί σου 100% και νομίζω αυτό φτάνει. Σε «αγαπάει» σαν αντικείμενο να ικανοποιεί τις ανάγκες του. Αν τον «αγαπάς» και εσυ έτσι κομπλέ!

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Καμία φορά είναι καλύτερα να μην δίνουμε ελπίδες και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους odysea με ένα s. Αφού την χρησιμοποιεί τι, την εκτιμάει σαν άνθρωπο;

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Τελικά είσαι αθεράπευτα απαλευτος. Είπα ότι το σχόλιο σου δεν είχε κακεντρέχεια από την προηγούμενη φορά που στην είπα αλλά προφανώς είχε. Το σεξ καλό είναι να γίνεται για την απόλαυση και των δυο σε ισότιμη βάση. Αν κάποιος πουλάει αγάπες και συναίσθημα είναι εκμετάλλευση. Αλλά ξέχασα, εσυ προτείνεις να κάνουν σεξ ενώ είναι σε σχέση με άτομα εκτός για να δοκιμάσουν πριν χωρίσουν, μη και χάσουν την ασφάλεια της σχέσης.

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Το κάναμε που το κάναμε εικόνα ας μας έλεγες και ένα ωραίο τραγούδι. Κάτι με μπουζούκι οπωσδήποτε.

NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

O πασατέμπος.

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NANA KOMSI

Τέλειο ΝΑΝΑ <3

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Heliotropium δεν είπε κανείς πως είναι κακό να κάνει σεξ καποιος για απόλαυση με οποιονδήποτε απλά στο συγκεκριμένο κείμενο, που τυχαίνει να το έχει γράψει κοπέλα το ειπες μόνη σου “δεν θέλει αυτο που γίνεται στην παρούσα φαση”. Το σε βλέπει σαν αντικείμενο ήταν καθαρά για να την απομακρύνει από την σκέψη ότι την αγαπάει αλλά…. Ισως χρειάζεται να ξαναδιαβάσεις το σχόλιο μου γιατί γράφω “Καλύτερα να κάνετε σεξ και να μείνετε σε αυτό” άρα δε δαιμονοποιώ κάτι.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Άντε καλέ, πού να τους βρεις και να τους συντονίσεις, αυτοί όλο και κάποιο ραντεβού για σεξ με πρώην που αγαπάνε θα έχουν.

fantasmataki
fantasmataki
4 χρόνια πριν

Μην ανησυχείς και στην άλλη σίγουρα θα λέει ότι την αγαπάει. Γενικά φαίνεται να ξεχειλίζει από αγάπη αυτός.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Μη ξεκινήσεις εσυ να αφήνεις λαστιχακια από δω και από κει τωρα (ούτε κάλτσες/κραγιόν/κοσμήματα κτλ) για να τα βρει η άλλη. Θα ρίξεις πολύ το επίπεδο σου.
Εγώ δεν το κάνα, μια από το χωριό δεν την ξέρεις.

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Δεν έχει καμία σημασία γιατί λέει και κάνει αυτά που λέει και κάνει. Έχει σημασία μόνο το γιατί εσύ αρκεισαι σε κάτι τόσο λίγο εφόσον θέλεις περισσότερα.

SailorMoon86
SailorMoon86
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Πόσο δίκαιο έχεις Aloutero! Ο τύπος κάνει ότι κάνει γιατί τον βολεύει και γιατί το επιτρέπει η κοπέλα της ερώτησης. Το θέμα είναι η κοπέλα τη θα κάνει και αν θα δεχτεί να παίξει αυτό το παιχνίδι, ενώ απ’ ότι φαίνεται δεν της αρέσει. Ερωτώσα θέλεις; Αν θέλεις, κανένα προβλημα, δεν κρίνω κανένα… Αλλά αν δεν σου αρέσει όλο αυτό και προσπαθεί να σε πείσει να το συνεχίσετε, σημάινει πως δεν σε αγαπάει… Τουλάχιστον να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους…

Penthesilea
Penthesilea
4 χρόνια πριν

Πώς γίνεται; Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξει κάποια απ’ τις δύο γιατί έχει και τις δύο χωρίς αρνητικές συνέπειες. Κοινώς, έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Προφανώς δεν ιδρώνει ιδιαίτερα τ’ αυτί του ούτε χάνει τον ύπνο του που κοροϊδεύει δύο άτομα που υποτίθεται αγαπά. Κοινώς, αγαπά τον εαυτό του, την καλοπέρασή του, και όλοι οι άλλοι υπάρχουν μόνο ως αξεσουάρ.
Καιρός να αναρωτηθείς αν σου αρκεί να είσαι το αξεσουάρ για να ξεδίνει πού και πού κάποιος άλλος ή αν θέλεις να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο της δικής σου ζωής.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
4 χρόνια πριν

Συγνώμη τώρα αλλά αν θες να παραμυθιαστείς, παραμυθιάζεσαι.
Ας πούμε, ούτε σου πέρασε απ’το μυαλό, ότι η άλλη μπορεί να έχει κοντό μαλλί. Μάλλον δεν σου περνάει απ’το μυαλό, τα πράγματα να μην είναι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Στο μυαλό σου αυτός λέει αλήθεια, ότι σ’αγαπάει. Στην πραγματικότητα, αυτός μπορεί μην είναι αυτός που νομίζεις και όλες οι κοπέλες μπορεί να μη χρειάζονται λαστιχάκια ας πούμε.

Στις παρενθέσεις γράφονται όλα, να ξέρετε.
Μπορεί και να ξυπνησα στραβά.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Να κάνουν και κόμμα να κατέβουν στις εκλογές

mongrel
mongrel
4 χρόνια πριν

… “Πως γίνεται να έχει γνωρίσει μια κοπελα να ειναι στις αρχές της σχέσης τους και να μου λέει ότι με αγαπάει και πως του λείπει το σεξ μαζί μου?” Κάνεις αυτή την ερώτηση γιατί θέλεις πάρα πολύ να ακούσεις και να πιστέψεις ότι, αν και για Χ λόγους χωρίσατε και αυτός προχώρησε, μάλλον δεν του βγαίνει γιατί εσένα θέλει κι εσένα αγαπάει, άρα υπάρχει ελπίδα για επανασύνδεση κανονική. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. (δε λέω ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις που δύο άνθρωποι τα ξαναφτιαχνουν μετά από χωρισμό και ενδιάμεσες σχέσεις, αλλά το παράλληλο δεν είναι ποτέ καλό… Διαβάστε περισσότερα »

Mary Rho
Mary Rho
4 χρόνια πριν

Αααχχχ, αυτό το “υπέροχο σεξ” με τον πρώην πολύ φοβάμαι ότι βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας…(μα όλοι πια οι πρώην κάνουν το τέλειο σεξ?? ) .. είναι “υπέροχο” γιατί έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τον έχουμε “καταφέρει” να “γυρίσει” αλλά δεν ισχύει αυτό… αφού οι πράξεις αποδεικνύουν το αντίθετο (είναι με άλλη).. Εκείνη η στιγμή μπορεί να είναι υπέροχη και μαγική αλλά αν πάρεις μια μικρή απόσταση από τα γεγονότα, μάλλον θα συνειδητοποιήσεις ότι λέει αυτά που θες να ακούσεις, για να σε χειραγωγήσει και να σε έχει διαθέσιμη… κι αυτό είναι άθλιο, υποτιμητικό, προσβλητικό και καθόλου υπέροχο.