in

Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον εαυτό μου για όλα αυτά που του προκάλεσα

Δεν βρίσκω σε τίποτα νόημα ενώ εκείνος φαίνεται ανακουφισμένος

Αγαπητή Α,μπα.. Χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων. Η μάλλον με χώρισε. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια η γκρίνια μου και η ζήλια μου για το οτιδήποτε δεν σταμάτησε, όσες φορές κι αν του το υποσχέθηκα. Εκείνος με χωρίζει λέγοντας μου πως δεν μπορεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b84de7e2de05d98008b1ddd1f8b757f7

Αγαπητή Α,μπα.. Χώρισα από μια σχέση 4 χρόνων. Η μάλλον με χώρισε. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια η γκρίνια μ κ η ζήλια μου για το οτιδήποτε δεν σταμάτησε, όσες φορές κ αν του το υποσχέθηκα. Εκείνος με χωρίζει λέγοντας μου πως δεν μπορεί αλλο να τον περιορίζω να μιλαει με οποια θέλει(συνάδελφο στο χώρο εργασίας μας) και πως από δω κ στο εξής δεν θα ζει πια με αυτο το βάρος. Και εχει δίκιο. Αλλά δεν αντέχω να με χωριζει λέγοντας μου πως με μισεί κ δν θα συγχωρεσει ποτε τον εαυτο του για το οτι κάθε φορά που έλεγα θα διορθωθω εκεινος με πιστευε και εγω κατέληγα παντα να τον προδίδω. Τον πίεσα και λέει πως απο δω και πέρα θα ειναι ο εαυτός του κ ήδη νιώθει πως του φυγε ενα βαρος και είναι πολυ πιο χαρούμενος. Τον αγαπώ και δν μπορω να φανταστώ την καθημερινότητα μου χωρίς αυτόν. Δεν αντέχω σε αυτη τη σκέψη… Επίσης δν θα συγχωρεσω ποτέ τον εαυτό μου για όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που του προκαλουσα τοσα χρονια (είπε πως δεν περνούσε καλά μαζί μου) και πως ενω τον ήθελα πολυ κατέληξα με τη συμπεριφορά μ να τον διώξω. Αλλά δεν αντέχω να βλέπω μετά από ένα χωρισμό εμένα να μην βρισκω πια σε τίποτα νόημα κ να με κατηγορώ για όλα κ εκεινον να φαινεται χαρούμενος κ ανακουφισμενος σαν να μην ενιωσε ποτε τίποτα για μενα. Δεν νομίζω να εχω κάποια ερωτηση.. Απλα θα ηθελα μια γνωμη/συμβουλη γιατί το χω παρει πολυ κατακαρδα..

Δεν έχεις ερώτηση, έχω όμως εγώ απάντηση. Έχεις μια συμπεριφορά που σου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα με τους άλλους.

32779084 196355817672274 8492770083733504000 n

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

37 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
seagull
seagull
4 χρόνια πριν

Δυστυχώς τα χειρότερα τα έχεις κάνει στον εαυτό σου, μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι. Για να είσαι εσυ καλύτερα πήγαινε σε ένα ψυχολόγο. Κάνε το για σένα, είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανείς στον εαυτό σου.

μιμόζα
μιμόζα
4 χρόνια πριν

Καλά, δεν έχεις ζαλιστεί απο την πολλή περιστροφή γυρω απο τον εαυτό σου;

NaLola
NaLola
4 χρόνια πριν

“Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια η γκρίνια μ κ η ζήλια μου για το οτιδήποτε δεν σταμάτησε, όσες φορές κ αν του το υποσχέθηκα. “
Δεν νιώθεις καλά επειδή τόσα χρόνια δεν περνούσε καλά και του προκαλούσες άσχημα συναισθήματα και τώρα που είστε χωριά θες να νιώθει πάλι άσχημα και όχι ανακούφιση. Το κείμενο σου πέφτει σε αντιφάσεις και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο που χωρισατε, γιατί προφανώς έτσι θα ήταν όλη η σχέση σας. Και εγώ θα έφευγα και θα φωναζα και «Φτου ξελευθερια!» βγαίνοντας.

Maxima
Maxima
4 χρόνια πριν

Δεν γνωρίζω εσένα, τον πρώην σου, ούτε κ τη σχέση που είχατε αλλά τον νιώθω… Μετά από σχέση ετών που ειλικρινά ήμουν τόοοοσο ερωτευμένη κ τον αγαπούσα έφτασα λόγω της ζήλιας του να φύγω τρέχοντας. Κ ναι δεν λυπήθηκα πέρα από μια μέρα που ήταν το πρώτο σοκ κ ναι ένιωσα τοοοοσο μεγάλη ανακούφιση που τον ξεφορτώθηκα! Σκληρό αλλά αληθινό… Ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν χρειάζονταν πια να εξηγώ σε ποιον μιλάω, γιατί, τι εννοώ, τι σκέφτομαι κ γιατί σκέφτομαι αυτό κ όχι κάτι άλλο. Παράνοια… Συγνώμη αλλά διαβάζοντας αυτά που με ειλικρίνεια έχεις γράψει δεν αισθάνομαι ότι έφυγε γιατί… Διαβάστε περισσότερα »

Πιπέρι
Πιπέρι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maxima

Αχ maxima, παράνοια όπως το λες!!!

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Πάλι ο εγωισμός σου έχει θιχτεί δηλαδή. Το ότι είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Που ήταν δυστυχισμένος με εσένα όμως δεν σε πειράζε. Ξέρω ότι θα έπρεπε να σε συμπονω περισσότερο αλλά δεν μπορώ. Έχω δεινοπαθησει με άνθρωπο σαν κι εσένα και όσο τον αγαπούσα και τον παρακαλούσα να με εμπιστευτεί με έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν

Δεν μπορούμε να βάλουμε απαστράπτοντα λουλούδια και φωσφορίζουσες παναγίες στο μπανεράκι;

Καλημέρα στο παρεάκι.

comment image

candy
candy
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

LMAO!
Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια!

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Ποια είναι η Μαρία Βογιατζάκη Ντούζα; και γιατί είδα αυτη την εικόνα μόλις έφαγα και τώρα ζαλιζομαι με όλο αυτο το bling χειρότερα και από την διαδρομή Λαμία-Λιβαδιά από το Μπράλο;

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Origami Lover
seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Για τον φίλο μου τον law
comment image

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Τέλειο!!!

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  seagull

Seagull κάνε κι ένα GIFάκι χρόνια πολλά Λένα με πυροτεχνήματα

seagull
seagull
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!
Χρόνια πολλά αγαπημένη!!!
comment image

Chachacha
Chachacha
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Παναγιά μου!

τούρτα σεράνο
τούρτα σεράνο
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Στο μεταξύ ,κάνουν πουλάκια τα μάτια μου και στην αρχή νόμιζα ότι απο το χέρι με τον σύννεφο μπροστά ,οτι κρατάει τσιγάρο και βγαίνει καπνός.Το πολύ γκλίτερ και το πολύ μπλιμπλίκι με χάζεψε.Και για να μήν ξεχνιόμαστε,καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια!😉

Matryoshka
Matryoshka
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Η Μαρία Βογιατζάκη-Ντούζα είναι είδωλό μου εδώ και καιρό και θέλω να τη γνωρίσω για να γίνουμε κολλητές

Gigi@
Gigi@
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Ω!! Ευχαριστώ I_am_the_law! Μου άνοιξες νέους ορίζοντες !!

aeromango
aeromango
4 χρόνια πριν

Μετα απο 6 χρονια σχεσης με καποιον που με καταπιεζε με λιγοτερο εκδηλο τροπο απο της θεμστοθετριας, ηταν ομως ενας βραχνας, ενας κλοιος, χωριζοντας ενιωσα το ιδιο με τον πρωην της κοπελας. Ανακουφιση και αισθηματα μισους και θυμου. Και προς αυτον και προς εμενα που το επετρεψα. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τη στερηση ελευθεριας σε μια σχεση. Δουλεψε το γιατι θα καταστρεψεις ολες τις σχεσεις σου

Kiouria
Kiouria
4 χρόνια πριν

Ότι πρέπει να πας σε ψυχολόγο πρέπει να πας. Μέχρις ότου όμως βρεις ποιος σε καλύπτει και κάνεις 5-6 συνεδρίες, σου έχω αυτό: έχεις δει καθόλου αυτό το αστείο κολάζ που περιγράφει πώς χωρίζει ένας άντρας και πώς μια γυναίκα; Ότι η γυναίκα τις πρώτες μέρες κλαίει, τρώει παγωτά, παχαινει, πέφτει σε κατάθλιψη, ο άντρας βγαίνει γνωρίζει γκόμενες, περνάει τέλεια, χαμογελάει. Μετά από κάτι μήνες η γυναίκα είναι μια χαρά και ο άντρας θρηνεί. Δεν λέω ότι θα σου περάσει εύκολα, δεν υποβιβάζω τα συναισθήματά σου. Μην περιμένεις όμως ότι εκείνος, εφόσον έχετε χωρίσει πρόσφατα, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει… Διαβάστε περισσότερα »

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kiouria

Εγώ, πάντως, όταν διαβάζω για ζήλια, καταλαβαίνω ζήλια. Και η ζήλια είναι από τα χειρότερα σε μια σχέση.

Εφόσον το παραδέχεται η γράφουσα, δεν έχω στοιχεία που να παραπέμπουν σε “κρυφογκομενιάρη” ή “τοποθεσία κωλόμπαρο”.

Με άλλα λόγια, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΛΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kiouria

Ας μην θέσουμε το ζήτημα στη βάση άντρες γυναίκες, αλλά ας το κοιτάξουμε σαν τρόπους χωρισμού ανθρώπων γενικά. Ο πρώτος που αναφέρεις ως γυναικείος, εμφανίζεται μετά από κάποια σχεση την οποία θεωρούσαμε καλή και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την απώλεια, ούτε να καταλάβουμε πως μπορεί να φτάσαμε εδώ. Όταν όμως περάσει το “πένθος” είμαστε πάλι καλά στη ζωούλα μας. Ο δεύτερος τρόπος συνήθως συμβαίνει όταν χωρίζουμε επειδή η σχέση μας μας περιόριζε ή δεν μας ικανοποιούσε και νιώθουμε πως πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρουμε τη ζωή μας και το χρόνο μας πίσω και τελικά αρχικά απολαμβάνουμε την ελευθερία μας.… Διαβάστε περισσότερα »

Kiouria
Kiouria
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Σε περίπτωση ελάφρυνσης μετά τον χωρισμό, είτε αυτή είναι η κοινωνική (έφυγα από την πίεση, βιώνω την ελευθερία μου) είτε πραγματική (θύμα χειριστικου συντρόφου-βιωνω πραγματική ελευθερία), η θλίψη θα έρθει και θα έρθει αργότερα. Και θα γίνει αυτό και στα δύο φύλα, όπως λες. Το “άνδρες γυναίκες” το έθεσα σε σχέση με την αντιμετώπιση των αλλαγών. Δική μου αίσθηση έχοντας διαβάσει και κάποιες μελέτες, από τις οποίες βέβαια δεν ξέρω και ποιες να εμπιστευτώ, γιατί οι μελέτες για τα δύο φύλα είναι αντικρουόμενες, είναι ότι οι άνδρες, έχοντας σε όλα την αίσθηση ‘μπορω και πρέπει να τα καταφέρω” , αργούν… Διαβάστε περισσότερα »

Kiouria
Kiouria
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Kiouria

Εγώ λέω ας μην τα βάζουμε όλα σε αυτό το τρυπάκι, γιατί πολλοί άνδρες συνειδητοποιούν αργότερα μια κατάσταση, και συμπεριφέρονται αναλόγως. Επίσης η κοινωνία τους κάνει να “πρέπει” να συμπεριφέρονται σαν να απελευθερώθηκαν. Αυτό, ειδικά όταν είναι όλο φτιαχτό ή ένδειξη αντίδρασης, κάποια στιγμή σπάει. Ίσως και να μην κλαίει ποτέ. Ίσως και να είχε τέτοιο πρόβλημα στην σχέση από την γραφουσα, που πράγματι να απελευθερώθηκε για τα καλά. Απλά αφήνω ένα ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα δικού του χειριστικού τρόπου στην σχέση και η ζήλεια να ήταν δικαιολογημένη, με τις απαγορεύσεις ως ύστατο μέτρο. Για αυτό βάζω ένα… Διαβάστε περισσότερα »

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν

Ήταν βαρια αυτα που σου ειπε νομιζω ομως οτι μπορούν να γινουν πολυ επικοδομητικα για σενα και εκει πρεπει να επικεντρωθεις τωρα. Ασε ποσο τον αγαπουσες, ασε τι σημαινες γι αυτον…τωρα πρεπει να επεξεργαστεις τη συμπεριφορά που ειχες μεσα στη σχεση σας και να παρεις μαθηματα για το μελλον, να εξελίξεις τον εαυτο σου!

Λιλά57
Λιλά57
4 χρόνια πριν

Λοιπόν ας τα πάρουμε με τη σειρά. Μην νιώθεις ότι είναι καθαρά δικό σου το φταίξιμο που χωρίσατε γιατί ισως τελικά δεν είναι. Μπορεί όντως να τον κούρασες όπως λέει και να έφτασε να σε μισεί για τισ ζήλιες σου αλλά δεν εξηγείς κατά πόσο η ζήλεια σου πχ ήταν δικαιολογημένη. Μπορεί να έλεγες ότι θα αλλάξεις αλλά να μην το έκανες γιατί σε” έπνιγε” το να μην αντιδράς σε κάτι που σε πειράζει. Σου έδινε δικαιώματα?μήπως όντως δεν ήταν τόσο αθώος και σε έφτανε στα όρια σου χωρίς να τον νοιάζει να αλλάξει αυτός αλλα μόνο εσύ?Αυτό είναι ένα… Διαβάστε περισσότερα »

NaLola
NaLola
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λιλά57

Δηλαδή η κοπέλα είχε δίκιο να του απαγορεύει την κοινωνική και επαγγελματική επαφή με συνάδελφο επειδή μπορεί να της είχε δώσει δικαιώματα; Αν ήταν έτσι θα έγραφε πως είχε βρει μηνύματα ή ότι ήξερε για παλιές ατασθαλίες. Και αν όντως της είχε δώσει κάποιας στιγμή δικαίωματα δεν μπορεί να τα αναφέρει κάθε φορά! Εδώ φαίνεται για παραλογισμό. Έχω δει τέτοιο παραλογισμό πολλές φορές σε σημείο κοπέλα συναδέλφου να γυρνάει από ταξίδι και να του λέει τα σεντόνια ηταν στο κρεβάτι περίεργα βαλμένα άρα με απατάς με την συνάδελφο σου την ξανθιά (όχι εμένα). Χωρίς να συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ με αυτή την… Διαβάστε περισσότερα »

Λιλά57
Λιλά57
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NaLola

και εγώ έχω δει περίπτωση που ο άντρας φερότα σαν μ8κ..ας αλλά φόρτωνε όλες τις ευθύνες για τη συμπεριφορά του στη συντροφό του που την έκανε να αισθάνεται τόσο ενοχικά που δεχόταν ότι αυτή φταίει για όλα. Εφόσον δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες γι αυτή την ιστορία δεν μπορούμε να βγάμουμε κανένα συμπέρασμα για το τι ακριβώς συμβαίνει, γι αυτό και παρέθεσα δύο πιθανά σενάρια χωρίς να κρίνω τις πράξεις τησ σε καμία απο τις δύο περιπτώσεις.

Kiouria
Kiouria
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Λιλά57

Συμφωνώ απόλυτα!