in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς γίνεται να είναι τόσο τρυφερός και να μην θέλει σχέση;

Παράλογο;

Πώς γίνεται να είναι πολύ τρυφερός, να κοιμόμαστε συνέχεια αγκαλιά, να βγαίνουμε και να περπατάμε χεράκι-χεράκι και να μην θέλει σχέση. Είμαστε εδώ και 3 μήνες σε αυτή την κατάσταση και δεν θέλει σχέση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

61e7c311ca5b01f1f38c3afc7a39eb95

Πώς γίνεται να είναι πολύ τρυφερός, να κοιμόμαστε συνέχεια αγκαλιά, να βγαίνουμε και να περπατάμε χεράκι-χεράκι και να μην θέλει σχέση. Είμαστε εδώ και 3 μήνες σε αυτή την κατάσταση και δεν θέλει σχέση. Το έχει τονίσει πάρα πολλές φορές, ενώ η συμπεριφορά του είναι η παραπάνω. Είναι λογικό;

– Κατερίνα 26 ετών

Δηλαδή πώς θα έπρεπε να σου φέρεται για να είσαι εντάξει;

Θα είχες επιχειρήματα αν σε έβαζε στη ζωή του, στην καθημερινότητα του. Αν βγαίνατε με τους φίλους του, αν ζητούσε τη γνώμη του για τα σχέδια του, αν κάνατε κοινά σχέδια για τους επόμενους μήνες. Οι αγκαλίτσες και τα χεράκια το μόνο που δείχνουν είναι το πώς εκδηλώνεται, και αυτό δεν είναι πάντα η απευθείας απεικόνιση συναισθημάτων και σκέψεων. Δεν είναι παγοκολώνα όποιος δεν θέλει χεράκια σε δημόσιο χώρο. Απλώς δεν εκφράζεται έτσι.

Περίμενε λίγο ακόμα, και θα φανεί αν υπάρχει κάτι παραπάνω. Για την ώρα αυτό που περιγράφεις δεν λέγεται υποχρεωτικά σχέση. Δείχνει ότι περνάει ωραία μαζί σου, κι αυτό μέχρι ενός σημείου.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

18 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Eva
Eva
4 χρόνια πριν

Το’χω πει και θα το ξαναπώ: αν μας λένε ότι δεν θέλουν σχέση, τους πιστεύουμε και δεν καθόμαστε να αναλύσουμε χειρονομίες, ματιές και μεθυσμένα λόγια, ελπίζοντας ότι άλλα λένε και άλλα νιώθουν κατά βάθος! Έχω καεί κι εγώ άσχημα από αυτό, από άντρα που ήταν όλο αγκαλίτσες και χάδια, που μέχρι και σ’αγαπώ μου είχε πει κάποια στιγμή, κι όταν του είπα ότι νιώθω πράγματα και θέλω κάτι παραπάνω μου είπε, επί λέξη, ότι απλά δεν με γουστάρει. Αν ήθελε σχέση, θα στο’λεγε!

Το παπί.
Το παπί.
4 χρόνια πριν

Οι τρυφερές χειρονομίες συνηθιζονται μεταξύ ανθρώπων που κάνουν σεξ. Σχέση δεν είναι η τρυφερότητα, σχέση είναι το μοίρασμα της ζωής μας με κάποιον άλλο. Αν εσύ θέλεις σχέση και ο άλλος έχει δηλώσει ξανά και ξανά πώς δεν θέλει τι άλλο σημάδι χρειάζεσαι;

polkadots
polkadots
4 χρόνια πριν

Αχ αχ αχ.
Οταν καποιος μας λεει οτι δεν θελει σχεση , δεν θελει σχεση. Και ας κανει ο,τι θελει μετα.
Οι κινησεις του μπορει να ειναι μερος του χαρακτηρα του. Μπορει να ειναι τρυφερος και να του αρεσει η αισθηση συντροφιας αλλα να μην θελει να ειναι μαζι σου.
Μπορει να ειναι ειδος χειριστικοτητας, γιατι εχει καταλαβει τι θελεις και με αυτον τον τροπο να σου δινει το τυρακι για να μην φυγεις.
Μην ψαχνεις σημαδια , ακουσε τον. Δεν θελει σχεση μαζι σου και το λεει συνεχως.

Κοτόπουλο με μπάμιες
Κοτόπουλο με μπάμιες
4 χρόνια πριν

Και με τις άλλες είναι τρυφερός.
Είναι στον χαρακτήρα του.
(Σου ‘κανα την καρδιά περιβόλι…)

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Πωπω… Μου θύμισες εμένα παλιότερα που δεν ήθελα σχέση και υπήρχαν άνθρωποι που απορούσαν επειδή κατά τα άλλα ήμουν τρυφερή και εκδηλωτική. Αλήθεια τι περιμένεις από κάποιον που δεν θέλει σχέση; Να σου φέρεται σαν να είναι ο Γκουσγκούνης;

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Βαστα τοιχε θα σπρώξω 😂😂😂

Pianist
Pianist
4 χρόνια πριν

Πρόσεξε γιατί είναι επικίνδυνο να συγχέεις τη συμπεριφορά και τον τρόπο εκδήλωσης του άλλου με τα θέλω του. Ακόμα και να θέλει σχέση τελικά και να μην το έχει καταλάβει (συμβαίνουν κι αυτά..) καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι. Από τη στιγμή που επιμένει στο ότι δε θέλει σχέση, μην προσπαθείς να βρεις σημάδια που να δείχνουν κάτι άλλο. Σου τα λέω αυτά μόνο για προστατέψεις τον εαυτό σου. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα του να προσπαθείς να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά του άλλου και τελικά να μην ισχύει κάτι άλλο από αυτό που λέει. Εμένα προσωπικά με… Διαβάστε περισσότερα »

μέντα
μέντα
4 χρόνια πριν

Τέτοια κάνουν και μπερδεύεται ο κόσμος. Αντιφατικά μηνύματα. Κράτα αυτά που λέει και πορεύσου ανάλογα.

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  μέντα

Δεν υπάρχει κανένα αντιφατικό μήνυμα. Είναι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται. Δεν θέλει σχέση. Το να είσαι τρυφερός με κάποιον που κάνεις σεξ, σημαίνει ότι είσαι τρυφερός άνθρωπος. Τίποτα παραπάνω. Επειδή κάποιοι επιλέγουν να αγνοούν αυτά που λέει ο άλλος και να ονειρεύονται καρβέλια, δεν σημαίνει ότι ο άλλος φταίει που τους χάιδεψε το χέρι.

cat lily
cat lily
4 χρόνια πριν

είμαστε και μεις που θέλουμε σχέση και μπερδευόμαστε όταν ο άλλος μας δείχνει τρυφερότητα. προσωπικά όταν δεν ενδιαφέρομαι συναισθηματικά για κάποιον γίνομαι παγοκολώνα, ούτε μετά το σεξ θέλω να με αγγίζει. το να θέλει ο άλλος αγκαλίτσες και φιλάκια με μπερδεύει και επειδή υπάρχει πάντα η πιθανότητα το να μπερδέψει και τον αλλον, δε το κάνω ποτέ. ο καθένας εκφράζει την τρυφερότητα του όποτε θέλει όπως θέλει. εσύ αν θεωρείς ότι δε σου φτάνει και δε σε ικανοποιεί αυτό που έχετε τότε μίλα, θέσε όρους.

PJ
PJ
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  cat lily

Αν δεν κάνεις ποτέ οτιδήποτε υπάρχει πιθανότητα να μπερδέψει κάποιον άλλο, το μόνο που σου μένει είναι να αναπνέεις.

NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν

Τι θάπρεπε να κάνει ? Να σε τραβάει από τα μαλλιά ? Απλώς έτσι φτιάχνεται. Πρόσεξε μη την πατήσεις, γιατί σου δίνει λάθος εντυπώσεις, μάλλον τον έχεις ερωτευθεί και προβλέπεται να πληγωθείς.

Blanche Dubois
Blanche Dubois
4 χρόνια πριν

Δεν υπάρχει τίποτα το αντιφατικό. Και μάλιστα θυμώνω με τη λογική ότι υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό. Δηλαδή επειδή δεν θέλει να κάνει σχέση θα έπρεπε να είναι σαν ξυλάγκουρο! Υπήρχαν κάποιες περίοδοι στη ζωή μου που δεν ήθελα να κάνω σχέσεις, είτε επειδή δεν έβρισκα κάποιον που να θέλω πραγματικά να δεσμευτώ μαζί του είτε γιατί ήμουν σε φάση που δεν ήξερα τι ήθελα. Ήμουν ανοιχτή στο να κάνω κάτι χαλαρό με κάποιον χωρίς πολλές πολλές δεσμεύσεις αλλά όσες φορές το επιχείρησα δεν μου βγήκε, ακριβώς για αυτό το λόγο. Οι περισσότεροι άντρες το είχαν κάπως έτσι στο μυαλό… Διαβάστε περισσότερα »