in

Στείλτε μας τι διαβάσατε την προηγούμενη εβδομάδα

Μοιραστείτε μαζί μας κάτι από όσα διαβάσατε τις τελευταίες μέρες

Μοιραστείτε μαζί μας κάτι από όσα διαβάσατε τις τελευταίες μέρες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6e1bdb80bca86a31ae34bb438d433976

Θέλουμε να μας γράψετε για όλα όσα διαβάσατε τον τελευταίο καιρό και σας έκαναν εντύπωση, σας άρεσαν, σας ταρακούνησαν. Πείτε μας και το γιατί και σημειώστε μας το link της πηγής σας. Θα δημοσιεύουμε τα πέντε πρώτα.

Όποιος  ή όποια θέλει να συμμετέχει μπορεί επίσης να στείλει μέσω αυτής της φόρμας  που ανοίγει μόλις πατήσετε το εικονίδιο με το μολύβι πάνω δεξιά.

Screen Shot 2018 05 28 at 10.00.01

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Clarisha
Clarisha
4 χρόνια πριν

Μου έστειλε ο άνδρας μου αυτό το link σχετικά με την αντιμετώπιση του πόνου κατά τη γέννα και πώς συνδέεται με την πατριαρχία. Ζώντας στην Ολλανδία όπου οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση στη γέννα θεωρείται αποτυχία και λιγοψυχία της μητέρας, ταυτίστηκα απόλυτα. Στη δικιά μου εγκυμοσύνη και γέννα, αντιμετώπισα πολλές φορές τη λογική αυτή, από το ότι το παιδί μου θα βγει μαστουρωμένο και δε θα μπορεί να δεθεί μαζί μου, ότι θα είναι απαραίτητο να χρειαστεί βεντούζα γιατί δε θα νιώθω πότε να σπρώξω, ότι το σώμα μου είναι φτιαγμένο να γεννήσει χωρίς πόνο, κλπ. Ευτυχώς η εμπειρία μου στο Α,μπα… Διαβάστε περισσότερα »

Isn't it ironic?
Isn't it ironic?
4 χρόνια πριν

Abduction as romance.
Είδα αυτό και όλα τα βίντεο που έχει κάνει upload αυτός ο φανταστικός τυπος. Οπως όλα του τα βίντεο, κ αυτό είναι μια ενδελεχής κοινωνιολογική προσέγγιση του σινεμά. Το συγκεκριμένο λινκ, είναι ένα καυστικό σχόλιο με συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς το Hollywood προωθεί και νομιμοποιει την απαγωγή και ενίοτε τη σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση κάνοντας την να μοιάζει ρομαντική.
https://youtu.be/t8xL7w1POZ0

dim
dim
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Isn't it ironic?

Εξαιρετικό, ευχαριστώ!

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν

Γράφω εδώ για να ανφέρω ένα πρόβλημα που έχω με το σάιτ. Για τρίτη φορά και συνεχόμενες μέρες όποτε προσπαθώ να μπω να διαβάσω μου βγάζει μη ύπαρξη σελίδας http error 500. Κάπως έτσι. Ψάχνοντας τι είναι αυτό το error έμαθα πως είναι σφάλμα της σελίδας. Επειδή έγινε τρεις φορές κι οι τελευταίες δύο με απόσταση λίγων ημερών η μία από την άλλη και με διάρκεια αρκετών ημερών θα ήθελα να το αναφέρω για να γράψει κι άλλος αν είχε παρόμοιο πρόβλημα

tsourekaki
tsourekaki
4 χρόνια πριν

διάβασα το unladylike, δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει στα ελληνικά αλλά αξίζει για όσες διαβάζουν κ αγγλικά. αγγίζει πολλά, από ableism, transectional feminism, gender fluidity κτλ σε απλή γλώσσα έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο. με βοήθησε πολύ στο να αποδεχτώ τη σεξουαλικότητα μου και να αρχίσω να είμαι πιο ενεργή φεμινίστρια 🙂