in

Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν μου αρέσει να κανονίζω από πριν το πρόγραμμα μου

Δεν μπορώ να διασκεδάζω με το ζόρι

Αγαπητή Α,μπα έχω πρόβλημα. Δυσφορώ με το να έχω κανονισμένα πράγματα και το αγόρι μου, η κολλητή μου κι όλοι οι φίλοι μου έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους μαζί μου. Είμαι άνθρωπος ο οποίος ξέρει συνήθως την τελευταία στιγμή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

13eceadbabad0fc60a56fee57bab2c09

Αγαπητή Α,μπα έχω πρόβλημα. Δυσφορώ με το να έχω κανονισμένα πράγματα και το αγορί μου, η κολλητή μου κι όλοι οι φίλοι μου έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους μαζί μου. Είμαι άνθρωπος ο οποίος ξέρει συνήθως την τελευταία στιγμή πώς θέλει να περάσει την έξοδό του, μου αρέσει να κάνω ότι μου βγαίνει φυσικά. Τελευταία έχω κανονίσει και έχω ρίξει πολλά άκυρα στο τέλος, όχι φυσικά γιατί κανόνισα άλλα, αλλά γιατί τελικά ήθελα να κάτσω σπίτι και δεν την πάλευα καθόλου να βγω. Η μπορεί να μιλάω με το αγόρι ή την κολλητή μου για καμιά εκδρομή ή ταξίδι και στο τέλος να πω “α, τελικά δεν γίνεται”. Μόνο με δύο φίλους μου που το ζουν κι αυτοί έτσι τυχαία το πράγμα και κανονίζουν τελευταία στιγμή και αυτοί το έχουμε βρει το θέμα και δεν έχουμε διαφωνίες. Αλλά πραγματικά πέρα από τη δουλειά μου δεν μπορώ να έχω κανονισμένο τίποτα άλλο. Και πραγματικά τους καταλαβαίνω αυτούς που εκνευρίζονται γιατί έχουν ένα πρόγραμμα και θέλουν να αξιοποιούν σωστά και ποιοτικά το χρόνο τους, έχω όμως κι εγώ πρόγραμμα, πολλές φορές πολύ πιεστικό και απαιτητικό γιατί η δουλειά μου δεν έχει σταθερά ωράρια και απαιτεί μελέτη και προετοιμασία και στο σπίτι, ή μπορεί να δουλεύω και περίεργες ώρες. Οπότε μάλλον γι’ αυτό θέλω το υπόλοιπο να το αφήνω στις διαθέσεις μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω με το ζόρι. Όμως αν κάποιος δικός μου άνθρωπος έχει πρόβλημα και χρειάζεται την παρουσία μου εννοείται ότι μπορώ δεν μπορώ θα τρέξω. Δεν μπορώ όμως να τους απογοητεύω άλλο. Νιώθω άσχημα. Και ο φίλος μου και η κολλητή μου είναι σε φάση “I can bear it” και προσπαθούν να βρουν τρόπο να το διαχειριστούμε αυτό ομαδικώς, αλλά δεν παύουν να είναι κάπως εκνευριστικά τα πράγματα και για τις δύο μεριές. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, κακομαθημένη ή εγωίστρια ή απλά δεν ταιριάζουμε σε αυτό το κομμάτι.θα με ενδιέφερε όμως οπωσδήποτε η άποψη και η συμβουλή σου.

– τρελή κι ανοργάνωτη

Εσύ δεν μπορείς να διασκεδάζεις με το ζόρι, ενώ οι άλλοι λες να μπορούν; Γι’ αυτό κάνουν σχέδια από πριν; Επειδή διασκεδάζουν με το ζόρι;

Προσπαθώ πολύ να μην θυμώσω με αυτά που διάβασα, και το ψευδώνυμο που διάλεξες με δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Εσύ είσαι η «τρελή», οι άλλοι τι είναι; Οι ξενέρωτοι;

Λες ότι έχεις κι εσύ πρόγραμμα, και μετά λες ότι η δουλειά σου δεν έχει σταθερά ωράρια και μπορεί να δουλεύεις και περίεργες ώρες. Άρα, δεν έχεις πρόγραμμα. Εντάξει. Τότε, μην κανονίζεις ταξίδια. Μην κανονίζεις εξόδους. Πες τους ότι δεν μπορείς να δεσμευτείς, να μην σε υπολογίζουν, ούτε για τα ταξίδια ούτε για τις εξόδους, και αν την τελευταία στιγμή τελικά «την παλέψεις» και αποφασίσεις να βγεις, πάρε το ρίσκο να μην χωράς, να μην απαντήσουν στο τηλέφωνο, να μην υπάρχει εισιτήριο, να μην υπάρχει κρεβάτι στο ξενοδοχείο. Αυτή είναι η δίκαιη λύση, και έτσι δεν θα νιώθει κανείς άσχημα. Πώς σου φαίνεται;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

72 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
latro
latro
4 χρόνια πριν

Μου έχουν ανάψει τα λαμπάκια! Έχω χάσει φίλους επειδή ήταν όπως εσύ..

Στην τελική, αν δεν γουστάρεις να κανονίζεις τότε δεν σε ενδιαφέρει το αν θα δεις ή όχι τον άλλον, έτσι;

aeromango
aeromango
4 χρόνια πριν

Πω ρε φιλε. Μου θυμισες μια φιλη μου. Θελεις να κανονισεις καφε για την επόμενη μερα και σου λεει “μεχρι αυριο ποιος ζει ποιος πεθαινει”.
Ειναι εκνευριστικο και δειχνει ελλειψη σεβασμου.

PersuitofHappiness
PersuitofHappiness
4 χρόνια πριν

Εγώ πάντως δεν θα σε έκανα ποτέ παρέα!

Origami Lover
Origami Lover
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  PersuitofHappiness

Κι έλεγα να μην το γράψω για να μην φανώ αγενής.

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν

Κοίτα, αφού δεν σου αρέσει να κανονίζεις από πριν, απλά μην κανονίζεις από πριν. Είναι τόσο απλό και θα έχετε όλοι το κεφάλι σας ήσυχο. Το να κανονίζεις, όμως, και μετά να ρίχνεις άκυρα είναι πάρα πάρα πολύ εκνευριστικό. Φαίνεται σα να κρατάς καβάτζα μην τυχόν θελήσεις και δεν μπορείς (αυτά έχουν τα τελευταία στιγμή), αλλά αφού τελικά δεν θέλησες στα αποτέτοια σου οι υπόλοιποι.

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

“Το να κανονίζεις, όμως, και μετά να ρίχνεις άκυρα είναι πάρα πάρα πολύ εκνευριστικό.” Θα τολμήσω μια εικασία. Επειδή ούτε γω μπορώ τα κανονίσματα αλλά ταυτόχρονα νιώθω φοβερές τύψεις να πω όχι, πολλές φορές έλεγα “ναι λογικά θα δούμε, θα σας πω closer to the time” και αν είχα όρεξη πήγαινα, αν δεν είχα έριχνα άκυρο. Το έκανα για κάποιο καιρό αλλά μετά άρχισα να λέω εξαρχής όχι, γιατί η παρέα εκείνη ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ στη φάση να κανονίσουμε τα πάντα από *βδομάδες* πριν, οπότε με τίποτα δε συμβαδίζαμε καθώς εγώ δεν τα μπορώ αυτού του είδους τα κανονίσματα. Αν είναι… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  trapezokathismata

Άλλο το “θα δούμε” και άλλο το “έχω κανονίσει και έχω ρίξει πολλά άκυρα στο τέλος”, εγώ ούτε το πρώτο μπορώ αλλά οκ το καταλαβαίνω. Αλλά επειδή μιλάμε για ΠΟΛΛΑ άκυρα και μάλιστα σε φίλο και κολλητή (δηλαδή για κοντινά κανονίσματα) , μου φαίνεται πως η γράφουσα το έχει λίγο σύστημα το στησιματάκι και κάπως πρέπει να το δει το θέμα.

Velay
Velay
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  trapezokathismata

Η πεζοπορία θέλει κανόνισμα, γιατί προυποθέτει αργία. Αν δεν θες εσύ, θα ρωτήσω άλλο φίλο μου. Δεν μπορώ όμως να το αφήσω πάνω σου και να μου πεις τελευταία στιγμή όχι, γιατί μπορεί να ξεμείνω σπίτι. Και φαντάσου να έχει και καλό καιρό!!

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Οποιοδήποτε ΣΚ είναι οκ για πεζοπορία. Ζω Αγγλία και παρόλο που περπατάω σχεδόν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (δεν έχει νόημα να περιμένεις τον άψογο καιρό, δε θα ‘ρθει) προφανώς προτιμώ τον υποφερτό/καλό καιρό και σίγουρα προτιμώ να αποφύγω gale force winds και τα ρέστα. Δεν έβλεπα ποτέ το λόγο του να κανονίζεις τέτοια εκδρομή 3 βδομάδες πριν (άγνωστος καιρός) και όχι 2-3 μέρες πριν (ακριβής πρόβλεψη). Μάλλον συμφωνούσε όλη η παρέα μαζί μου, καθώς όποτε γινόταν τέτοια κρούση απ’ τους “ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΝΩΡΙΣ” της παρέας, τέτοιου είδους κανονίσματα ποτέ δεν προχωρούσαν μιας και όλοι ήταν σε φάση “let’s check… Διαβάστε περισσότερα »

Granita Lemoni
Granita Lemoni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  trapezokathismata

Οκ, δεν λέω 3 εβδομάδες νωρίτερα είναι υπερβολή, αλλά για όσους έχουμε βαρύ πρόγραμμα και περιμένουμε 2 ρημαδοσ/κ το μήνα για να βγούμε και να δούμε τους φίλους μας, πολλές φορές πρέπει να κανονίζουμε έως και μία εβδομάδα νωρίτερα. Λέγοντας στον άλλον “βλέπουμε” τον δεσμεύεις και αυτός κινδυνεύει να μείνει κλεισμένος την 1 και μοναδική μέρα της εβδομάδας ή ίσως και του μήνα που έχει κενή για να βγει και να ξεσκάσει.

Neverlander
Neverlander
4 χρόνια πριν

Α, τώρα θυμήθηκα μια φίλη μου, που δεν ήθελε να κανονίζει γιατί “αυτά είναι μιζέριες κ αυτή είναι μες την τρέλα” και με έπαιρνε 11 το βράδυ να βγούμε πχ (εγώ ήμουν έξω ή ήδη σάπιζα) κ αν της έλεγα τώρα έχω αράξει άρχιζε να μου φωνάζει: “Είσαι βαρετή!Και ξενέρωτη!Είστε όλοι βαρετοί κ ξενέρωτοι!Μόνο εγώ έχω όρεξη για ζωή;” Τελικώς την έχει κάνει πέρα όλος ο ντουνιάς. Γενικά μιλώντας, αυθόρμητα βγαίνεις μέχρι να τελειώσεις τις σπουδές, μετά θέλει πρόγραμμα κ προσωπικά δεν βρίσκω ότι είναι διασκεδαση με το ζόρι, η προσμονή μιας εξόδου προσθέτει νοστιμάδα.

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

Δε θα σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς που πέσανε στα σχόλια, αλλά θα πρότεινα λίγη ηρεμία γενικότερα. Θα σου πω ότι κι εγώ έχω το ίδιο χαρακτηριστικό και τι συμβαίνει στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι, πολλοί όπως φαίνεται, που αυτό το πράγμα το μισούν, κι εσύ τους φαίνεσαι κακομαθημένη, ιδιότροπη, ότι δεν τους σέβεσαι, και δεν έχουν αξία για ‘σένα. Καλώς, σεβαστό. Με αυτούς τους ανθρώπους απλά δεν μπορείτε να συγχρωτιστείτε, είναι απλό. Άλλες προτεραιότητες, άλλα θέλω. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις, και υπάρχουν και άνθρωποι με τους οποίους θα κολλάς κιόλας. Παρά το σαρκασμό, το point της… Διαβάστε περισσότερα »

Now or never
Now or never
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Μπράβο για το σχόλιο σου, ήθελα να γράψω και εγώ κάτι παρόμοιο αλλά δεν τα κατάφερα τόσο καλά όσο εσύ 👏

tsatsara
tsatsara
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Ωραία τα λες και πολύ συνειδητοποιημένα και συμφωνώ σε πάρα πολλά σημεία μαζί σου. Όμως το να κανονίζεις και τελευταία στιγμή να ακυρώνεις από καφέδες μέχρι και ταξίδια το λες και λίγο άσχημο,λίγο γαιδουριά,λίγο ασέβεια.
Όλοι το έχουμε κάνει αυτό κάποια στιγμή εννοείται,αλλά όταν είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει,τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  tsatsara

Αρχικά, ναι, το να ακυρώνεις είναι ασέβεια – βέβαια “άκυρα” υπάρχουν πολλών ειδών, πίστεψέ με, δεν είναι μόνο το “κανονίσαμε 7 και σε παίρνω 3 και σ’ακυρώνω”. Ακόμα και το τι θεωρεί ο καθένας άκυρο κοινώς, ποικίλλει. Επίσης, η κοπέλα δεν είπε ότι ακύρωσε ταξίδι, είπε ότι μπορεί να το συζητάνε σαν ιδέα και τελικά να το απορρίψει. Ωστόσο tsatsara, το επικριτικό ύφος των σχολίων εδώ δεν στρέφεται αποκλειστικά το “κανονίζω κι ακυρώνω”, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο του “δεν μου αρέσει να κανονίζω”, και είχε μια εσάνς από αναμάρτητους και λίθο, οπότε είπα να δώσω και την άλλη πλευρά του… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  tsatsara

Αν ακυρώνει επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς λόγω δουλειάς, νομίζω είναι κάτι που μπορεί να τύχει στον καθένα. Κι αν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, καλά κάνει και κρατάει πισινή στα σχέδια. Αν ακυρώνει επειδή βαριέται, ναι, είναι γαϊδουριά.

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Παιδιά, κάπου ξεχάσαμε σε όλα τα σχόλια ότι κάτι λέει και για τη δουλειά της η κοπέλα. Έχω ζήσει το να κανονίζω ποτό γνωρίζοντας οτ δεν θα δουλεύω και να με φωνάζουν για δουλειά την τελευταία στιγμή και να ακυρώνω και η φίλη μου να κάνει μούτρα. Το ότι είμαι ωρομίσθια και το μεροκάματο προηγείται όλων, δεν πέρασε από το μυαλό της ούτε απέξω. Είμαι απλά γαϊδούρα που ξεκανονιζω. Επίσης, μου έχει τύχει όλοι να είναι διαθέσιμοι να με δουν μόνο σε ώρες οι οποίες είναι καπάκια μετά τη δουλειά μου, γιατί τις άλλες ώρες έχουν κανονίσει αλλά με κράζουν… Διαβάστε περισσότερα »

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Ό,τι είπε η Υπνερωτομαχία – τι λες, πάμε για καφέ στις 15 Μαΐου κατά τις 4:15 να τα αναλύσουμε περισσότερο;! 😂

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  trapezokathismata

Κάντο και 22, θ’αργήσω λίγο! <3

MarinaK
MarinaK
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Σ΄αυτό που λες στην παραγραφό πριν τα υστερόγραφα βρίσκεται το μυστικό. Να είσαι οκ με το να κανονίζουν ή με το όταν δεν θα μπόρεις να πας τελικά οταν θες. Είμαι πολύ του προγράμματος αλλά έχω φίλη που είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις και είμαστε μια χαρά γιατί δεν υπάρχουν προσδοκίες ή πιέσεις και απο τις δυο πλευρές. Αν μας κατσει, μας έκατσε, αλλιώς την επόμενη φορά. Ποσιμπολ.

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  MarinaK

Μαρίνα, ακριβώς αυτό, ΑΚΡΙΒΩΣ όμως 🙂

MarinaK
MarinaK
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Στο κάλεσμα τον Ιούνιο θα ερθεις;;(χιχιχι).

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  MarinaK

Αααααααα, από τώρα κανονίσματα;! 😂😂😂 Παρότι ουχί Αθηναία, το επεξεργάζομαι είναι η αλήθεια. Πιθανόν.

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

@Law & JellyRoll, ακριβώς αυτό είναι το point μου, ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ότι ναι, κάποιοι άνθρωποι τείνουν προς τη μία και κάποιοι τείνουν προς την άλλη, that’s fuckin’ okay, as long as we don’t bother each other, aka δε συγχρωτιζόμαστε εφόσον είμαστε τόσο αντίθετοι σ’αυτό το θέμα ή σε άλλα που μετράνε. Δε βλέπω κανένα λόγο να καθορίσουμε τι είναι γαϊδουριά και τι όχι για τους άλλους. Για μας και όσους θέλουμε στη ζωή μας και κλείσαμε 🙂

SpinningFoxy
SpinningFoxy
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Προσωπικά είμαι κάπου στη μέση, αλλά σε κάθε περίπτωση βρίσκω το σχόλιό σου σωστότατο! Όλοι έχουμε κάτι που οι φίλοι μας δε γουστάρουν και οι φίλοι μας κάτι που δε γουστάρουμε εμείς. Πώς θα το κάνουμε; Αν ήμαστε όλοι ίδιοι, θα ήταν βαρετός ο κόσμος.
Το σημαντικό, όπως λες, είναι κανείς να έχει συνείδηση των συνεπειών που φέρνει η όποια του απόφαση και να τις αποδέχεται, καθώς επίσης να είναι ειλικρινής (πχ. μη μου πεις “ναι μέσα!” και μετά “αστο μωρέ”. προτίμησε το “θα ξέρω τελευταία στιγμή και αν κάτσει, έκατσε”).

J.Brian
J.Brian
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Υπνερωτομαχία

Νομιζω πως κακομαθημενοι και ρηχοι ειναι οσοι πιεζουν τους αλλους και δεν καταλαβαινουν τη λεξη διαθεση, κουραση…προσωπικα αυτοι που “προγραματιζουν” ολη την ωρα, μαλλον δεν ξερουν τι σημαινει προγραμα και γιατι το κανουμε. Συμφωνω απολυτα μαζι σου …. ελεος πια με τους “νοικοκυραιους” ….ενα ποτακι ειπαμε να πιουμε, δε θα το βαλουμε κι αυτο στις υποχρεωσεις

Open S
Open S
4 χρόνια πριν

“Θα έρθετε το πάσχα από το σπίτι;” “Α, δεν ξέρω, μπορεί να περάσουμε. Κανονίστε εσείς το προγραμμά σας και αν είναι περνάμε…αλλά μην μας υπολογίζετε κιόλας”. WTF? Δηλαδή θα έρθετε (ή δεν θα έρθετε?) και οι υπόλοιποι θα πίνουμε κρασί και δεν θα σας δώσουμε; Θα τρώμε μπροστά σας και δεν θα φάτε; Ή πιστεύετε ότι είστε οι μόνοι που είχαν αυτήν την τέλεια ιδέα ελευθερίας; Και κάπως έτσι “περνάνε” κάπου 3-4 “μην μας υπολογίζετε κιόλας” και κάθονται μέχρι την άλλη μέρα στο τραπέζι που τελικά πρέπει να τους έχεις υπολογίσει γιατί αλλιώς τρέχεις τελευταία στιγμή σε κάβες και αγχώνεσαι… Διαβάστε περισσότερα »

trapezokathismata
trapezokathismata
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Open S

“Θα έρθετε το πάσχα από το σπίτι;” “Α, δεν ξέρω, μπορεί να περάσουμε. Κανονίστε εσείς το προγραμμά σας και αν είναι περνάμε…αλλά μην μας υπολογίζετε κιόλας”.

Καλά αυτό είναι άλλη περίπτωση – όσο κι αν είμαι 100% ενάντια στο “κάνω σχέδια” υπάρχουν κάποια πράματα που σέβεσαι (κάλεσμα σε σπίτι) και κάποια πράματα που δε γίνεται να το πας χαλαρά (ταξίδια, εκδηλώσεις). Κάλεσμα σε σπίτι και “μμμ θα δω” δε γίνεται.

Όμως γίνεται και να μη θες τα κανονίσματα αλλά και να είσαι και ευγενικός και CONSIDERATE, αλήθεια, εγώ αυτό κάνω!

Cycling in the rain
Cycling in the rain
4 χρόνια πριν

Και διακοπές πως κανονίζεις; Πας στο αεροδρόμιο η στο λιμάνι τελευταία στιγμή; Η εκεί όπου το κόστος είναι σημαντικό για να το αφήσεις τελευταία στιγμή το κανονίζεις πιο νωρίς; Η με τις άδειες στη δουλειά; Εκεί μπορείς απλά να ανακοινώσεις ότι άλλαξες γνώμη και δε θα πας διακοπές;

bella ciao
bella ciao
4 χρόνια πριν

Επειδη ειμαι κι εγω λιγο σαν εσενα,εχω να πω δυο πράγματα. Πρωτον ότι αυτο ειναι τρελο ελάττωμα και προσωπικά με εχει αποκλεισει απο απειρες εκδρομές, θεατρα, φθηνα ταξοδια,σεμινάρια. Προσπαθω πραγματικά να σταματησω να ειμαι τοσο χύμα και οσες φορες τα καταφέρνω μου βγαινει.μονο σε καλό!!! Το δευτερο ειναι πως αν αποφασισεις να κανεις παιδια,αυτο το ελάττωμα θα αποκλειει και αυτα απο πολλα ευχαριστα.εγω εκεί επαθα το σοκ συνειδητοποίησης και αλλαξα βιολι…

EM
EM
4 χρόνια πριν

Το να έχεις κανονίσει να πας για καφέ με μια φίλη τρεις μέρες πριν και όταν έρθει αυτή η μέρα να πας, δε σημαίνει διασκέδαση με το ζόρι. Σημαίνει σεβασμός στη φιλία σας και στο πρόγραμμα του άλλου που μάλλον θα έχει παραμερίσει άλλες υποχρεώσεις. Οι φίλοι και η σχέση δεν είναι εκεί για να μας διασκεδάζουν ανάλογα με τα κέφια, είναι ένας σημαντικός δεσμός που για να διατηρηθεί πρέπει να συντηρούνται αυτές οι ποιότητες που δημιουργούν συνοχή. Οπότε συγχώρα με αλλά πολύ αμφιβάλω κατά πόσο θα “τρέξεις” αν υπάρχει κάποια ανάγκη και κατά πόσο θα μπορείς να φανείς χρήσιμη.… Διαβάστε περισσότερα »