in

Αγαπητή «Α, μπα»: Αυτό τώρα δεν ήταν γαϊδουριά;

Είναι και της κομψότητας!

Γεια σας Α,μπα και φίλοι Μόλις γύρισα από έξοδο για φαγητό. Δεύτερη ή τρίτη φορά που το ίδιο άτομο κάνει το ίδιο πράγμα. Ενώ έχουμε κλείσει τραπέζι για φαγητό για χ άτομα αποφασίζει να φέρει άλλο ένα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

f2947924c2db56b1dacd5ba9586b26f0

Γεια σας α,μπα και φίλοι Μόλις γύρισα από έξοδο για φαγητό. Δεύτερη ή τρίτη φορά που το ίδιο άτομο κάνει το ίδιο πράγμα. Ενώ έχουμε κλείσει τραπέζι για φαγητό για χ άτομα αποφασίζει να φέρει άλλο ένα. Πόσο αγένεια είναι αυτό; ζούμε όλοι Αγγλία. Πήγαμε σε μαγαζί καινούριο καλό, στο οποίο συγκεκριμένη φίλη ήθελε να πάμε. Δεν θέλαμε όλοι πολύ γιατί είναι ψιλοακριβό αλλά λέμε άντε πάμε. Ενημερώνει, δεν ρωτάει, πως θα έρθει με φίλη της -άκρως συμπαθητική- αλλά το μαγαζί δεν μας αφήνει να προσθέσουμε καρέκλα. Και φεύγουν κι οι δύο. Και μείναμε οι υπόλοιποι σ’ένα μέρος που δε θα το είχαμε επιλέξει κι αυτή φευγάτη. Αυτό τώρα δεν ήταν γαϊδουριά; γιατί εγώ νιώθω πως βράζω. Πιο πολύ ακόμη από το γεγονός πως η κοπέλα είναι και πολύ των τρόπων των καλών και της κομψότητας. Για την ιστορία, το μέρος τα άξιζε τα λεφτά του ευτυχώς.

-Κομψότης πάνω απ’όλα

Ευτυχώς δεν λες τίποτα. Πολύ κακώς έδωσες δεύτερη ευκαιρία σε τέτοιον άνθρωπο να κάνει το ίδιο πράγμα, πόσο μάλλον τρίτη φορά. Φρόντισε να μην ξαναβρεθείς σε αυτή τη θέση εξαιτίας της. Τέλος οι κρατήσεις σε εστιατόρια με τη συγκεκριμένη. Θα πηγαίνετε για μπίρα, άντε καμία συναυλία, αλλά έχοντας φροντίσει να έχεις ήδη παρέα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

24 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

Γενικά πιστεύω ότι αν κάποιος πάρει την πρωτοβουλία να προσκαλέσει ακόμη ένα άτομο στην παρέα χωρίς να ενημερώσει τους υπολοιπους είναι ένα ρίσκο, γιατί αλλάζει η δυναμική της παρέας. Ειδικά σε τόσο συγκεκριμένες εξόδους και όχι σε μια χύμα βραδιά που κοσμος πάει κι έρχεται σε ένα μπαράκι. Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα δέσει με την παρέα και εν πάσει περιπτώσει, δεν ήταν ταβέρνα που προσθέτεις και ολόκληρο τραπέζι άμα λάχει, ήταν από εκείνα τα μέρη που το ξέρεις ότι είναι αυστηρά με το θέμα. Να πάρει , είμαι τόσο περίεργη με τη σύσταση και τη δυναμική της παρέας… Διαβάστε περισσότερα »

no_roots
no_roots
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Ταυτίζομαι Maggie.

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Έχεις απόλυτο δίκιο maggie. Και το περιγράφεις ακριβως όπως είναι.

αμύριστο λουλούδι
αμύριστο λουλούδι
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

και εν τω μεταξύ, έχουν μείνει μόνο περισσεύματα στα πιάτα.
Και ξανά μανά παραγγελία.
Και τσιμπολόγημα από τα νέα πιάτα.
Και αν έχω βαρεθεί και θέλω να φύγω, “έλα μωρέ, κάτσε λίγο ακόμα να σε δω, τώρα ήρθα”.
Γκρρρρ

ΥΓ. εξαιρείται η γνωστή παρέα, ξέρετε εσείς!

Penthesilea
Penthesilea
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Δεν έχω χειρότερο από το να μου φέρνεις απροειδοποίητα κάποιον στην παρέα. Έχω μια γνωστή δε, την οποία συναντώ 1-2 φορές το χρόνο (γιατί άραγε;), που το κάνει επανειλημμένα. Να έχουμε να τα πούμε κανα εξάμηνο, να κανονίζουμε έξοδο και να σκάει μύτη με “τα παιδιά”, κάτι ούγκανα με αντιλήψεις του 1950. Και να έχει και την απαίτηση να τους μιλήσω για το καινούριο αμόρε. Ε ΟΧΙ, ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ. Μείνε με την απορία.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Γατάκια με τις ταβέρνες…ελπίζω να θυμάστε την ιστορία που σας έλεγα για φίλο όπου σε ταξίδι μας στο εξωτερικό είχε καλέσει μαζί του όχι ένα, όχι δυο, αλλά τέσσερα άτομα ακόμα !

Τρελή επιστήμονας
Τρελή επιστήμονας
5 χρόνια πριν

Πω πω τι μου θύμισες τώρα… 2 χρόνια πριν στην Αγγλία κι εμείς, κανονίζουμε με παρέα να πάμε για burger, χαλαρά δηλαδή. Κλείνει το τότε αμόρε τραπέζι και όπως το συζητάμε στο γραφείο το ακούει συνάδελφος και αρχίζει τις ζουζουνιές και το ψήσιμο μέχρι που την καλώ γιατί με έκανε να νιώσω άσχημα. Το λέω στο αμόρε ο οποίος αλλάζει την κράτηση από 6 σε 7 άτομα τελευταία στιγμή. Καθώς πάμε να φύγουμε μετά τη δουλειά η κοπέλα καλεί στο άσχετο έναν ακόμα χωρίς να ρωτήσει, τύπου ‘έλα μωρέ για burger πάμε, μπορεί να έρθει ένας ακομα’. Το καλύτερο όμως… Διαβάστε περισσότερα »

Τσουμπλέκια
Τσουμπλέκια
5 χρόνια πριν

Και γαϊδουριά ήταν και να επιβεβαιώσω, ως σερβιτόρα, ότι όσους το κάνουν αυτό τους μισούμε απύθμενα. Απ’ ό,τι φαίνεται κανείς δεν ξέρει ή παίρνει στα σοβαρά πόση οργάνωση και κόπος χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα εστιατόριο, χαμαλοδουλειά σου λέει, σιγά, εμείς να βολευτούμε. Δε μας φτάνει που έχουμε χίλια πράγματα να κάνουμε ταυτόχρονα, πρέπει να ανακατατάξουμε τις κρατήσεις στο σύστημα, να δούμε πώς θα γίνει και να ευχαριστήσουμε τον απροειδοποίητο πελάτη αλλά και να μην “κάψουμε” ένα έξτρα τραπέζι εξαιτίας του. Και φυσικά την απόφαση δεν την παίρνει μόνο ο σερβιτόρος στου οποίου το πόστο κάθεται η παρέα, πρέπει να… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσουμπλέκια

ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσουμπλέκια

Συμφωνώ. Ειδικά σε μέρη που είναι πιο κυριλέ όπως κατάλαβα το μέρος που πήγανε κι όχι η ταβερνα ή παμπ το θεωρώ απαράδεκτο. Κι εμένα μου έχει τύχει να το κάνει άτομο αυτό το εστιατόριο δεν το δέχτηκε και μετά οι υπόλοιποι λέγανε ε, σιγά μωρέ τώρα το μαλάκα μπορούσαμε να στριμώξουμε ένα άτομο στον καναπέ. Εμένα μου φάνηκε λάθος και το είπα.

Φατσούλα
Φατσούλα
5 χρόνια πριν

– Τι θα πάρετε;
– Μια Αμπά τσουρουφλιστή παρακαλώ.

Franny
Franny
5 χρόνια πριν

μεγαλη γαιδουρια, αλλα τελικα αυτη την πληρωσε αποχωρωντας, οποτε ισως το πηρε το μαθημα της.
αν ξαναπροτεινει καποια εξοδο να της πεις ξεκαθαρα οτι θα πρεπει ολοι να δεσμευθειτε οτι θα πατε οπως συμφωνειτε κι οχι οπως εχει επαναληφθει να ερχεται απροειδοποιητα με παρεα..

Ασκαρδαμυκτί!
Ασκαρδαμυκτί!
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Franny

Σου έχω καλύτερο! Αφού δεχτήκαμε (και με χαρά αποδεχτήκαμε) οικογενειακή πρόσκληση για φαγητό σε μεγάλη παρέα σε εστιατόριο (μια καθαρά δευτέρα, αν δεν απατώμαι), το είπαμε στα παιδιά μας και καταχάρηκαν που θα ήταν με τους φίλους τους κλπ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΟ ΒΡΑΔΥ η… φίλη που μας είχε προσκαλέσει μας ανακοίνωσε ότι τελικά… δεν χωρούσαμε στην κράτηση γιατί θα ήταν και οι τάδε!!! Το ότι της τα έχωσα χοντρά και μου ζήτησε συγγνώμη ποσώς με ενδιέφερε πλέον, δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έκανε καφρίλες του είδους! Τώρα που της έχω βάλει χοντρό πάγο και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη… Διαβάστε περισσότερα »

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ασκαρδαμυκτί!

Πωπω ρε, χοντρό. Καλά της έκανες

no_roots
no_roots
5 χρόνια πριν

Α έπρεπε να φύγετε όλοι και να την αφήσετε με τη φίλη της, αφού εκείνη είχε επιλέξει το μαγαζί. Μεγάλη γαϊδουριά όντως. Ευτυχώς που άξιζε τον κόπο.

Ασκαρδαμυκτί!
Ασκαρδαμυκτί!
5 χρόνια πριν

Είναι άκρως εκνευριστική και αμήχανη κατάσταση, όντως, αν και μου φαίνεται καθαρή απερισκεψία και όχι κακοπροαίρετη ενέργεια (το δις εξαμαρτείν βέβαια…). Πέρα από το ότι χρειάζεται να της μιλήσετε ξεκάθαρα ότι αυτά ΔΕΝ γίνονται γιατί φέρνουν όλους σας σε δύσκολη θέση, μπορεί κάλλιστα, αν εξακολουθήσετε να βγαίνετε μαζί, να κάνει εκείνη την κράτηση στο όνομά της και, σε περίπτωση στραβής, να φύγετε εσείς και να μείνει μόνη της με τον ξέμπαρκο καλεσμένο. Ίσως αυτό να την κάνει να καταλάβει καλύτερα!

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν

Έτσι. Αναλόγως την κατάσταση.

Ασκαρδαμυκτί!
Ασκαρδαμυκτί!
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

…και αναλόγως με την ημέρα, αφού κάποιες συγκεκριμένες μέρες του χρόνου γίνεται χαμός παντού και δεν περισσεύει ούτε σκαμπό!

Δεσποινις Ρενα
Δεσποινις Ρενα
5 χρόνια πριν

Spoiler:Μηπως τη λενε Μαρια και ειναι οφθαλμιατρος;

Στεφανία Γεωργίου
Στεφανία Γεωργίου
5 χρόνια πριν

Ναι ειναι γαιδουρια