in

Παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος

Νομική βοήθεια

Δεν ήθελα πάντα να σε ρωτήσω αλλά χρειάζεται στα αλήθεια να μάθω, όσο πιο άμεσα γίνεται πως μπορεί μια γυναίκα άνεργη, με τέσσερα ανήλικα παιδιά και διαγνωσμένη κατάθλιψη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

new1

Δεν ήθελα πάντα να σε ρωτήσω αλλά χρειάζεται στα αλήθεια να μάθω, όσο πιο άμεσα γίνεται πως μπορεί μια γυναίκα άνεργη, με τέσσερα ανήλικα παιδιά και διαγνωσμένη κατάθλιψη να λάβει νομικές υπηρεσίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εφόσον το διαζύγιο είναι συναινετικό θεωρητικά τα έξοδα θα μπορούσε να τα καλύψει ο σύζυγος. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να ζητήσει νομική βοήθεια, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου. Για ευκολία παραθέτω αυτό 

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

2 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Captain Mauser
Captain Mauser
5 χρόνια πριν

Αν μένεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, μάλλον μπορώ να σε απευθύνω σε μερικούς δικηγόρους που είναι μέλη της Τράπεζας Χρόνου. Η Τράπεζα Χρόνου είναι μια ανταλλαγή υπηρεσιών με εικονικό νόμισμα το τεμάχιο χρόνου (“τεμ”), π.χ. ένας κομμωτής προσφέρει ένα κούρεμα με αμοιβή 2 “τεμ”. Είμαι μέλος εδώ και καιρό, έχω αρκετά “τεμ” να “ξοδέψω” και θα χαρώ να σε βοηθήσω. Μάλιστα και εγώ χρειάστηκα νομική συμβουλή για ένα απλό σχετικά θέμα και ο δικηγόρος που βρήκα ήταν κατατοπιστικότατος, με 2-3 email από τον καθένα μας βγήκε άκρη άψογα. Αν θέλεις και σε βολεύει απάντησε σε αυτό το post.

Laurel
Laurel
5 χρόνια πριν

Με μια επίσκεψη στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σου να σε κατευθύνει και σε άλλες υπηρεσίες, όπως και να σε βοηθήσει στη διαδικασία της δωρεάν νομικής βοήθειας. Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται, μην το περνάς μόνη, ζήτα στήριξη, το δικαιουσαι.