in

Αγαπητή «Α, μπα»: Οι άντρες τους είναι μέσα στην ενέργεια ενώ ο δικός μου κουράζεται

Ζηλεύω

O δικός μου κουράζεται, 10 ώρες την ημέρα μίνιμουμ στο γραφείο, ε, μετά άντε κανενα γυμναστήριο και καναπές με σειρά ή ταινία. No kids, no dogs. Απ’ την άλλη, βλέπω άντρες φιλενάδων μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

29c979eef1bf55b0443a55dd97b760e2

O δικός μου κουράζεται, 10 ώρες την ημέρα μίνιμουμ στο γραφείο, ε, μετά άντε κανενα γυμναστήριο και καναπές με σειρά ή ταινία. No kids, no dogs. Απ’ την άλλη, βλέπω άντρες φιλενάδων μου, που είναι μέσα στην ενέργεια, διευθύνουν εταιρίες και τρέχουν μαραθώνιους, μεγαλώνουν παιδιά και πετάνε κι έναν μουσακά στο φούρνο και το βδελυρό πράσινο ανθρωπάκι της ζήλιας κάνει κωλοτούμπες εντός μου. Τι να κάνω, πώς να το αντιμετωπίσω;

Lou

Θέλεις τον άντρα κάποιας άλλης; Τότε πρέπει να χωρίσεις με αυτόν που έχεις, και να βρεις έναν σαν αυτούς που λιμπίζεσαι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

19 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kritikothessalonikia
Kritikothessalonikia
5 χρόνια πριν

Πάντως ο δικός μου ο φίλος, που είναι μέσα στην ενέργεια πολλές φορές με κουράζει γιατί αισθάνομαι πως μοιάζει σαν τρίχρονο , που τού δώσανε σοκολάτα πριν τον ύπνο!! Πολυλογια ακατάσχετη, ενέργεια τρελή με τραγούδι και χορό από το πρωί 5:30 όταν εγώ για να ξυπνήσω θέλω μπάνιο και καφέ απαραιτήτως.. και στην μουγγα! Έχει και τά ντεφω του, πάντως το πράγμα..

Pirlipippo
Pirlipippo
5 χρόνια πριν

Σεξισμός βαρύς κι ασήκωτος… Δηλαδή ο άντρας ο καλός οφείλει να ειναι duracell μετά απο 10 ώρες δουλειά;;;;;

Μουσίτσα
Μουσίτσα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pirlipippo

Εχμ , το αντίθετο . Ένας άντρας που κάθεται και περιμένει τα πάντα από εσένα με το επιχείρημα ότι είναι κουρασμένος διαιωνίζει το πρότυπο που θέλει τη γυναίκα να μεγαλώνει τα παιδιά , να βάζει το μουσακά στο φούρνο και να βάλει και κανένα πλυντήριο για τα σώβρακα του άντρα γιατί ειναι στη φύση της να τα κάνει όλα αυτά όσο κουρασμένη και αν είναι .

Chaotic Jester
Chaotic Jester
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μουσίτσα

Ναι, ειδικά αυτό που δεν φροντίζει τα παιδιά που δεν έχουν, είναι πολύ σεξιστικό.

Vasilis
Vasilis
5 χρόνια πριν

Εσύ μάλλον δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου.

Elda
Elda
5 χρόνια πριν

Να σου δώσω τον σύντροφό μου που έχει διαγνωστεί με adhd; Να πηγαίνει το 70% του χρόνου πάνω κάτω στο σπίτι σαν τη μύγα, να σηκώνεται 3 φορές κατά τη διάρκεια του φαγητού και να κοιμάται στις 2; Κι όλα αυτά αφού έχει χτυπήσει δεκάωρο στη δουλειά. Μες στην ενέργεια λέμε. Να δεις πότε θα σου λείψει ο καημένος ο δικός σου.

Cycling in the rain
Cycling in the rain
5 χρόνια πριν

Ορισμενες φορες η κουραση εχει παθολογικα η ψυχολογικα αιτια. Εαν τα εχεις αποκλεισει αυτα τοτε μπορειτε απλα να ξεκουνιεστε λιγο λιγο. Αντι για σειρα πατε για περπατημα το βραδυ η για καμια μπυριτσα χαλαρη, η θερινο σινεμα οαν ανοιξει ο καιρος. Βαλτε το στο προγραμμα να βγαινετε μετα τη δουλεια (αν κανετε παιδια αυτα θα σου λειψουν παρα πολυ).
Επισης θα σου ελεγα οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται στα αλλα σπιτια και εσυ βλεπεις κατι που μπορει στην πραγματικοτητα να ειναι πολυ διαφορετικο.

Heliotropium
Heliotropium
5 χρόνια πριν

Δεν καταλαβαίνω γιατι κρίνετε κάποιοι την γυναίκα με “εσυ δουλεψες ποτε?” κτλ. Και τετράωρο να δουλεύει αυτη ή οι άλλοι άνδρες να δουλεύουν CEO σε ψωροεταιρίες ή δεν ξέρω τι άλλο, δεν λέει κάτι. Αυτή έτσι θέλει την ζωή της! Θέλει μια ζωη με εναν άνδρα, που έχει όρεξη-χρόνο κτλ!! Για μένα είναι παρα πολυ σοβαρο. Αν δεν μπορείς να βγείς για ενα κρασί, να πας μια εκδρομούλα, να έχει όρεξη ο δικός σου να κάνετε σεξ, να μαγειρέψετε μαζι, να έχετε καλη διάθεση οταν συναντιέστε, να τον δεις να ασχολείται με τα παιδιά σας, να έχετε χρόνο πχ να… Διαβάστε περισσότερα »

Παρθένο Ελαιόλαδο
Παρθένο Ελαιόλαδο
5 χρόνια πριν

Εμενα παλι η ερωτηση μου θυμισε εκείνη της κοπελας οπου ο σύντροφος της την ελεγε απαιτητικη που ζητουσε ενα σκ εκδρομή το μηνα. Συμφωνω οτι μπορει η κοπελα που ρωταει να ζηλευει απλα τη φαινομενικα ωραια ζωη των φιλων της χωρις να σκέφτεται τα αρνητικα στις δικες τους ιστορίες, αλλα θα μπορούσε καλλιστα να εκφραστηκε λαθος και το ουσιαστικό πρόβλημα να ειναι η μη κοινή αντίληψη του ζευγαριού πανω στο τροπο που αντιμετωπίζουν τη καθημερινότητα και τον ελεύθερο χρόνο τους. Το να πέσουμε να τη φαμε οτι δε ξερει τι ειναι δουλειά νομιζω είναι υπερβολικό.

Darth Vader Anakin Skywalker
Darth Vader Anakin Skywalker
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Παρθένο Ελαιόλαδο

Και σεις δεν ξέρετε τι είναι να πέφτεις να φας κάποιον

Chaotic Jester
Chaotic Jester
5 χρόνια πριν

Εχμ, εσύ τι ακριβώς κάνεις; Δουλεύεις κι εσύ δέκα ώρες την ημέρα, και μετά γυμναστήριο; Και αν ναι, τι έχεις όρεξη να κάνεις μετά και σε περιορίζει ο άντρας σου που θέλει να αράξει στον καναπέ; Τώρα βέβαια, αν οι φίλες σου έχουν όλες βρει CEOs σε εταιρείες του Fortune 500, που ταυτόχρονα μεγαλώνουν τα παιδιά (μόνοι τους;), φέρνουν τα χρυσά μετάλλια στο δέκαθλο σωρηδόν στο σπίτι και θα κέρδιζαν και στο Master Chef απλά απαξιούν να πάνε γιατί δεν αξίζει να ξεβολεύονται τρεις μήνες για πενήντα ψωροχιλιάρικα… πάλι δεν ζηλεύω, γιατί αποκλείεται να έχουν χρόνο να δουν και καμιά… Διαβάστε περισσότερα »

hanomai giati remvazo
hanomai giati remvazo
5 χρόνια πριν

Μετά από 10 εργατοώρες ΚΑΙ γυμναστήριο τουλάχιστον! Έζησα χρόνια και χρόνια με τέτοιον άνθρωπο χωρίς το γυμναστήριο και χωρίς πολλά άλλα σημαντικότερα.. Γιαυτό να υποθέσω ότι μάλλον εννοείς ότι δεν θέλει να κάνετε μαζί κάτι κοινό/κοινά ικανοποιητικό.
Κι όσο για τα στελέχη που κάνουν και μαραθώνιους και μουσακά… ε, η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και μάλλον κάτι μένει παραπονεμένο. Η ενασχόληση με τα παιδιά τους, με την σύζυγό τους; Μην σε θαμπώνει η χολλυγουντιανή λάμψη τους, δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω.
Βρες μάλλον τι ακριβώς σου λείπει από τον δικό σου.

Dioni
Dioni
5 χρόνια πριν

Αν δεν μας φέρεις την σύζυγό του CEO να μας τα πει η ίδια, εγώ δεν πιστευω τίποτα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι ανά τον κόσμο, αλλά στην Ελλάδα δύσκολο.
Πιο πιθανόν θα μου φαινόταν γυναίκα να υποδύεται τον άνδρα, για να κερδίσει την θέση του CEO, παρά άνδρας CEO που μεγαλώνει τα παιδιά του, τρέχει μαραθώνιο και φτιάχνει μουσακά.
Α… και το μια φορά για να βγάλει φωτογραφία δεν μετράει.

Alex Rainers
Alex Rainers
5 χρόνια πριν

Αλλάξτε τη διατροφή σας