in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ζήλεψα και πήγα και του το είπα

Χόρευε με μια άγνωστη

Αγαπητή Α,μπα και σχολιαστές, γεια σας! Ο λεγάμενος, σε πάρτι που είχαμε πάει μαζί, μίλησε και χόρεψε με άγνωστη και δική μου και δική του. Δεν είχε διάρκεια αυτό, απλώς κάποια στιγμή που γύρισα τον πέτυχα να μιλάει και να χορεύει με μία ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

52832954f1ef0eba7831e0e4b1590c8b

Αγαπητή Α,μπα και σχολιαστές, γεια σας! Ο λεγάμενος, σε πάρτι που είχαμε πάει μαζί, μίλησε και χόρεψε με άγνωστη και δική μου και δική του. Δεν είχε διάρκεια αυτό, απλώς κάποια στιγμή που γύρισα τον πέτυχα να μιλάει και να χορεύει με μία. Ζήλεψα και πήγα και του το είπα ήρεμα, χωρίς υστερίες. Το συζητήσαμε. Πόσο πιστεύεις ότι με παίρνει να το κάνω θέμα κάτι τέτοιο; Πότε θα θεωρούσες εσύ προσωπικά ότι ξεπερνιέται ένα όριο και από τη δική μου πλευρά και από τη δική του; Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Είμαι υπερβολική;

Με το «λεγάμενος» δεν ξέρω τι να υποθέσω. Βγαίνετε τρεις βδομάδες, συγκατοικείτε και το πάτε για γάμο, είναι sex buddy; Είναι κάτι που κάνει συστηματικά; Ταιριάζει στον χαρακτήρα του; Σε παίρνει να κάνεις θέμα κάτι τέτοιο αναλόγως των περιστάσεων που έχουν χίλιες παραμέτρους. Σας παρακαλώ, μην γράφετε τόσο τηλεγραφικά, προτιμώ τα σεντόνια.

Και τώρα, στο παραδοσιακό μέρος. Μην φοβάσαι τόσο μήπως σε πουν υπερβολική. Δεν είναι υστερία η εκδήλωση αρνητικής σκέψης, ούτε είναι για επιβράβευση να κρατάς την ψυχραιμία σου όταν μέσα σου βράζεις. Υπάρχουν περιστάσεις που η έντονη εκδήλωση δυσαρέσκειας είναι παραπάνω από επιτρεπτή. Δεν λέω για την συγκεκριμένη περίπτωση, το λέω για να μην βράζεις μια ζωή στο ζουμί σου και μετά βγάλεις ένταση σε άσχετη στιγμή και μετά σου πουν ότι φταίνε οι ορμόνες σου κι εσύ το πιστέψεις, ανήμπορη πια να καταλάβεις τι είναι σωστό και τι λάθος.

Επίσης, «το συζητήσατε». Τι είπατε λοιπόν;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

34 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Εντελβάις
Εντελβάις
5 χρόνια πριν

Εξαρτάται από το χορό. Για τσάμικο εισαι υπερβολική, για τσιφτετέλι οριακά και για μπλουζ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Τα σχολικά πάρτυ μας έχουν σημαδέψει. Που να χόρευαν μπατσάτα.

Κοντράριος
Κοντράριος
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Μετά τις μυστηριώδεις χώρες, οι μυστηριώδεις χοροί. Ήταν θέμα χρόνου.

Μέρσυ
Μέρσυ
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Γέλασα δυνατά! Όντως, σημαντική λεπτομέρεια, τι χορός ήταν.

v for vendetta
v for vendetta
5 χρόνια πριν

Λένα να σαι καλά σήμερα, είναι και τσαγκαροδευτέρα. Μία με τα καβουρδισμένα και μετρημένα ξηροκάρπια, μία με το λαβ στορυ από το δημοτικό, μία τώρα με τον λεγάμενο (πόσο ελληνική ταινία αυτή η λέξη), μου έφτιαξες τη μέρα! Ζήτημα να χω δουλέψει καμιά ωρίτσα από το πρωί!

Dioni
Dioni
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  v for vendetta

Και εγώ χορό σχολείου σκέφτηκα!

Lady E
Lady E
5 χρόνια πριν

Τι σχέση έχει η άλλη γυναίκα;
Αυτή απλά χόρεψε με έναν τύπο σε ένα πάρτι, μάλλον δεν ήξερε αν είναι δεσμευμένος αλλά και να ήξερα απλά χόρεψε; Σε τι θα βοηθήσει να μπει η γυναίκα της ερώτησης στη θέση της άλλης γυναίκας;

Lady E
Lady E
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lady E

‘Εκαψα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα προσπαθώντας να βρω τον συνειρμό.

De Leone
De Leone
5 χρόνια πριν

Δεν μας ειπες…. Ο λέγαμενος…. είναι καλό παιδί ;;;

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

Ποιο το νόημα να πας με τον σύντροφό σου σε πάρτυ αν είναι να χορεύει με άλλη;
Α. Τζάμπα μπουφές
Β. Τζάμπα ποτά
Γ. Να βρεις νέο σύντροφο
Δ. Να ακούσεις ωραία μουσικούλα

Διάλεξε και πάρε.

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Έλα μωρέ… Έτυχε και χόρεψε μαζί της, δεν το ήθελε. Συμβαίνουν αυτά.

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

Είναι πoυ δεν ξέρουμε το context. Άλλο γκομενος διμήνου κι άλλο σταθερή σχέση ετών, οπως επισης μεγαλη σχεση εχουν κι ηλικίες.

bozonio
bozonio
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Η γυναίκα μου της αρέσει να χορεύει πολύ και χορεύει καλά. Εγώ ψιλοβαριέμαι και χορεύω και χάλια. Όταν βγαίνουμε πάντα θα την προτρέψω να χορέψει με μερικούς άλλους για να χαρεί και αυτή και να μη με πιέζει. Δεν είναι από τα πράγματα που με κάνουν να ζηλεύω, όταν κάποιος θέλει να φλερτάρει με σκοπό σπάνια γίνεται μπροστά στο σύντροφο.

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bozonio

Η λέξη κλειδί είναι “προτρέπω”

NANA KOMSI
NANA KOMSI
5 χρόνια πριν

Ο λεγάμενος θα βαρεθεί κάποια στιγμή την ασφυκτική κηδεμονία σου. Το θεωρώ εντελώς υπερβολικό να μην μπορεί να μιλήσει κανείς σε κάποιον άλλο, “που δεν ξέρεις και δεν ξέρει”, σε ένα πάρτι. Δεν γνωρίζονται στα πάρτι ? Πάει ο καθένας μόνος του και κάθεται μόνος του ή αν πάει σε δυάδα, μιλάει μόνο στο ταίρι του ? Τότε γιατί να πάει στο πάρτι ? Κάθεται και σπίτι του. Επίσης με το ζόρι δεν κρατάς κάποιον κοντά σου. Σε στέλνει και αδιάβαστη.

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NANA KOMSI

Νανακομσι κομσι δε σε ελεγαν?ή συνωνυμια? :p

NANA KOMSI
NANA KOMSI
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karlee

ναι είχε κάποιο πρόβλημα η σύνδεσή μου, άλλαξα και υπολογιστή. με γνωρίζεις ?

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NANA KOMSI

Χαχα οχι! Απλα μου αρεσε και μου χε κανει εντυπωση το ψευδωνυμο σου 🙂

Dioni
Dioni
5 χρόνια πριν

Ε και βέβαια να μπει στην θέση της άλλης γυναίκας! Το συζητάς; Αλίμονο! Και η άλλη επίσης να μπει στην θέση αυτής της γυναίκας! Και οι γυναίκες γενικώς να μπαίνουν συνεχώς στην θέση μια άλλης – στην περίπτωση που δεν είναι αρκετά δύσκολη η δική τους θέση – για να κρατιούνται οι ισορροπίες (Βλέπε: να αποφεύγονται τα κερατώματα). Αλλιώς πως; Αυτοί άνδρες είναι ό,τι θέλουν κάνουν. Είναι να τους εμπιστεύεσαι; Επίσης, για εσένα δηλαδή τι θα σήμαινε Φωτεινή αν σε ένα πάρτυ μίλαγες και χόρευες με κάποιον άγνωστο, δεσμευμένο άντρα; Θα ήταν κακό; Αν ναι, αντί για καλησπέρα και το… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dioni

η Φωτεινή είναι κόνσεπτ, ας μη μεινουμε στα άντρας-γυναίκα

FallenA17
FallenA17
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Η Φωτεινή είναι Ι Δ Ε Α…

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dioni

Εγω, διορθωσε με αν κανω λαθος Φωτεινη, νομιζω οτι ή πολυ μικρη εισαι, ή δεν εχει τυχει να κανεις καποια σχεση, ουτε καν φιλικη με το φυλο που σε ενδιαφερει, γιατι οι αποψεις σου μοιαζουν σχεδον παντα εκτος πραγματικοτητας.
Αλλα τις υποστηριζεις σθεναρα.

Melissa
Melissa
5 χρόνια πριν

Καλά δε μπορούμε να σχολιάσουμε γιατί λείπουν λεπτομέρειες και επίσης δεν ξέρουμε την σχέση σας. Αν ήμουν στη θέση σου ΝΑ ΨΑΧΝΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

(Passion) fruit
(Passion) fruit
5 χρόνια πριν

Τι εννοείς το συζητήσατε; Και μάλιστα ήρεμα;; Ο πολιτισμός μας έχει φάει! Άνοιξέ του το κεφάλι!!

John Papas
John Papas
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  (Passion) fruit

Ανοιξε του το κεφαλι?
You think you are man? He gonna treat you like a man!
Πολιτισμενα πραματα…

acantholimon
acantholimon
5 χρόνια πριν

Το κατά πόσο ήταν σοβαρό κι αν ενοχλήθηκες χωρίς ιδιαίτερο λόγο,έχει να κάνει με τη μεταξύ σας σχέση γενικά και τη συμπεριφορά του εκείνη τη στιγμή.Σε ένα πάρτι,ένα χορό,ένα πανηγύρι δεν είναι και σπουδαία υπόθεση να χορέψουμε με κάποιον άλλο πέρα από το σύντροφό μας.Ευκαιρία είναι να συναναστραφούμε με κόσμο.Είναι και η πιο αθώα μορφή ανταλλαγής συντρόφων.Για λίγο,για ένα χορό.Είναι και ωραίο κάποιες στιγμές να βλέπεις,ότι το ταίρι σου έχει πέραση.Νομίζω,ότι ανανεώνεται το ενδιαφέρον με κάτι τέτοια.Και τέλος πάντων κάποιος πρέπει να χορέψει και τις λεύτερες,όπως θα έλεγαν και στο χωριό μου.Όταν όμως ο άλλος γενικά σε γράφει,όταν σου δίνει… Διαβάστε περισσότερα »