in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ένιωσα αηδία

Έχει νιώσει κάποια άλλη έτσι;

Αγαπητή Α, μπα, Τι είναι αυτό το συναίσθημα που νιώθω μερικές φορές όπως και τώρα, μία αηδία/σιχαμάρα, αφότου έχω κάνει σεξ με κάποιον με τον οποίο τελικά δεν τρελάθηκα και τόσο; Το έχει νιώσει καμία άλλη αυτό; Ας γίνω όμως και λίγο πιο ειλικρινής. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, τουλάχιστον όχι όπως περίμενα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

86f0eb19bd78df92b5a7e2b94aff706e

Αγαπητή Α, μπα, Τι είναι αυτό το συναίσθημα που νιώθω μερικές φορές όπως και τώρα, μία αηδία/σιχαμάρα, αφότου έχω κάνει σεξ με κάποιον με τον οποίο τελικά δεν τρελάθηκα και τόσο; Το έχει νιώσει καμία άλλη αυτό; Ας γίνω όμως και λίγο πιο ειλικρινής. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, τουλάχιστον όχι όπως περίμενα. Βρίσκομαι σε μία περίοδο που έχω πολλή διάθεση για σεξ. Με τον συγκεκριμένο τύπο μιλάγαμε ένα μήνα περίπου στο Facebook, τον γνώριζα και από κοντά από τη σχολή, αλλά ξέρεις δεν είναι ότι πέθαινα κιόλας. Το είχε βέβαια στην κουβέντα, ήταν και ωραίος, μου χε προτείνει 2-3 φορές για μπύρα ήδη όταν εγώ είχα ακόμα σχέση, οπότε λέω τώρα που είμαι ελέυθερη, why not. Του πρότεινα να πάω κατευθείαν σπίτι του γιατί να σου πω την αλήθεια δεν ενδιαφερόμουν και για κάτι άλλο. Τελοσπάντων μετά από 5 ώρες ωραίας κουβέντας, μπαίνουμε στο ψητό. Συγγνώμη που θα γίνω λίγο πιο ωμή, αλλά θέλω να τα πω έτσι για να καταλάβεις πώς ένιωσα. Ε ρε Λένα, ήμουν εκεί κάτω πάνω από 25 λεπτά. Αυτός, δεν μου κανε τίποτα. Με το ζόρι 30 δευτερόλεπτα, όταν επέμεινα. Πρότεινα εγώ διάφορα, αλλά εκείνος επέμενε: πρέπει πρώτα να τελειώσεις τη δουλειά. Αλλά η δουλειά δεν φαινόταν να τελειώνει σύντομα. Από ό,τι κατάλαβα φοβόταν μήπως με τη διείσδυση τελείωνε γρήγορα, οπότε ήθελε πρώτα αυτό. Όταν έδειξα ότι κουραζόμουν του το είπα. Τελικά προχωρήσαμε με τη διείσδυση αλλά πάλι τα κανα όλα εγώ. Βασικά ήταν σαν να μου δίνει διαταγές, μπορεί στην αρχή να ήταν κάπως kinky, αλλά μετά από λίγο άρχισα να νιώθω μία επιτακτικότητα που με άγχωνε. Σε κάποια στιγμή του λέω πως κουράστηκα, ήταν και 8 το πρωί και μου λεει: Δεν γίνεται έτσι, πρέπει πρώτα να τελειώσεις τη δουλειά που άρχισες. Του λέω δεν θέλω, πονάει το στόμα μου, έχω κουραστεί. Μου λέει ναι όμως πρέπει να τελειώσει η δουλειά , τι να κάνουμε. Και εκεί πάγωσα λίγο. Το μόνο που είχα να του προτείνω ήταν να συνεχίσω με τη διείσδυση, ρομποτικά. Μετά από 1 λεπτό όμως ρε α μπα, το λέω και συγκινούμαι, πέρασες από το μυαλό μου εσύ και όλες οι αναγνώστριες, ένιωσα ότι σας είχα δίπλα μου, δεν υπερβάλλω. Και πήρα τη δύναμη και του είπα σταμάτα, δεν θέλω άλλο, δεν μπορώ καθόλου. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σταματήσε. Η κατάσταση σώθηκε μετά γιατί κατα τ’άλλα ήταν φιλόξενος και μου μιλούσε καλά. Δεν έφυγα από το σπίτι, παρόλο που ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνω εκείνη τη στιγμή, αλλά κοιμήθηκα εκεί. Ένιωθα άσχημα να του πω φεύγω ξημερώματα. Ωστόσο είμαι πολύ περήφανη για αυτό το σταμάτα, πριν 2-3 χρόνια θα συνέχιζα απλά και μόνο για να τον ευχαριστήσω, έναν άγνωστο ουσιαστικά, ενώ εγώ δεν ευχαριστιόμουν ούτε λίγο. Το σκέφτομαι μέρες τώρα και ότι μπορεί και να υπερβάλλω λίγο, αλλά αυτό το αίσθημα της αηδίας, σαν να έγινε κάτι κακό δεν φεύγει. Μάλλον δεν έχω τελικά να σε ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω. Ίσως θα ήθελα να μάθω αν κάποια άλλη έχει νιώσει έτσι. Και σε ευχαριστώ!

-overthinker

Αυτή η ιστορία ξεπερνάει τα πλαίσια των ερωτήσεων του α μπα και μοιάζει περισσότερο με προσωπική ιστορία που πρέπει να διαβάσουμε όλοι για να γίνουμε λίγο πιο ενημερωμένοι, λίγο πιο συνειδητοποιημένοι, λίγο πιο προετοιμασμένοι.

Το κρίμα είναι ότι έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι ότι υπερβάλλεις – το «μήπως είμαι υπερβολική», η μόνιμη ερώτηση στο α μπα, είναι το αποτέλεσμα της καταπίεσης που σε έχει κάνει να νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένη να κάνεις τους άλλους να νιώθουν καλά, να μην τους δυσαρεστήσεις, να μην γίνεις «υστερική», να είσαι καλή και ευγενική ό,τι και να γίνει. Να ακολουθείς οδηγίες. Μα, ό,τι και να γίνει. Έτσι «ένιωσες άσχημα» να φύγεις ξημερώματα από κάπου που ήθελες να φύγεις τρέχοντας, να μην δυσαρεστηθεί κάποιος άλλος που σε έκανε να νιώσεις ότι παγώνεις. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να κάνουμε.

Το ευτυχές γεγονός όμως, το ευτυχέστατο, είναι ότι είπες όχι. Πολύ σωστά είσαι πολύ περήφανη, είμαστε όλοι περήφανοι για σένα. Είναι πολύ συγκινητική, ανεβαστική, για να μην πω συγκλονιστική η ιδέα ότι ένιωσες δίπλα σου όλους εμάς για να πάρεις την απόφαση να πεις το όχι. Είναι σε θέση η κοινότητα του «α μπα» να κάνει κάτι τόσο σημαντικό; Σχεδόν δεν τολμώ να το πιστέψω. Μακάρι.

Νομίζω ότι θα διαβάσουμε πολλά συναρπαστικά σχόλια σε αυτό το thread και η υποστήριξη και τα διαδικτυακά «κόλλα πέντε» που θα πάρεις θα πάνε σύννεφο. Είθε αυτή η ιστορία να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να πουν όχι και να φύγουν, ξημερώματα ή απόγευμα ή πρωί, δεν έχει σημασία.

(Η φράση «πρέπει να τελειώσεις τη δουλειά που άρχισες» σε αυτό το πλαίσιο φέρνει και αηδία και παγωμάρα, για να πω το λιγότερο. Είναι σα να σου είπε ότι εσύ «ευθύνεσαι» για την στύση του, άρα εσύ πρέπει να την ικανοποιήσεις. Είναι ο μισογυνισμός που θεωρεί τη γυναίκα ανάφτρα, ενώ ο άντρας έρμαιο των ενστίκτων του. Δεν παίρνει αυτός την ευθύνη για το σώμα του, δρα αντανακλαστικά, η γυναίκα είναι ο σατανικός εγκέφαλος. Ούτε λόγος για σωματική επικοινωνία, για ανταλλαγή, για τη χαρά που παίρνεις όταν δίνεις χαρά. Ελπίζω να μην χρειαστεί να τον ξαναδείς ποτέ, και σε θερμοπαρακαλώ, μην θεωρήσεις τώρα ότι του χρωστάς κανένα ευγενικό «γεια τι γίνεται» όταν τον βλέπεις τυχαία.)

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

69 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
5 χρόνια πριν

Μπράβο κορίτσι μας, το “σταμάτα” που είπες είναι τεράστιο. Θα ένιωθες ένοχη προς τον εαυτό σου αν δεν το είχες πει. Νιώθω μεγάλη χαρά που σκέφτονται έτσι κάποιες γυναίκες πλέον και ναι, Λένα, αυτό είναι εν πολλοίς καρπός του Α, μπα. Εγώ στα 44 μου έχω πολλές φορές σκεφτεί πόσα πράγματα θα έκανα διαφορετικά και πόσο λιγότερο θα είχα αδικήσει τον εαυτό μου αλλά και άλλους αν ήμουν μέλος αυτής της παρέας πχ από τα 20. Και δεν μιλάω μόνο για το θέμα των σχέσεων και του σεξ αλλά και για πολλά άλλα: για τη σχέση με τους γονείς, για… Διαβάστε περισσότερα »

Little Red Pirate
Little Red Pirate
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Αυτό ακριβώς που νιώθω και εγώ! Μεγάλο σχολείο το Α,μπα και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετέχετε!Σαν κατά κόρον σιωπηλή αναγνώστης είναι προνόμιο να είμαι μέλος της ομάδας Α,μπα.

Σάλτσα Πέστροφ
Σάλτσα Πέστροφ
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Little Red Pirate

+1! Δηλώνω κι εγώ περήφανη σιωπηλή αναγνώστρια. Αν πέσεις στο τσουκάλι με το Α,μπα, η επίδραση είναι μόνιμη!

Jenny Barnes
Jenny Barnes
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Και γω το έχω σκεφτεί αυτό, αρκετές φορές. Μακάρι το Α, μπα να είχε μπει νωρίτερα στην καθημερινότητά μου.

Brewer's Bay Beach
Brewer's Bay Beach
5 χρόνια πριν

Δεν ξέρεις πόσο με βοήθησε αυτή η ερώτηση σήμερα, έχοντας μόλις χτες ζήσει κάτι παρόμοιο. Με κουβαλά κορίτσια και είναι μία στενοχώρια και μία αηδία, σαν κάπου να λερώθηκα και δεν βγαίνει. Εμένα overthinker η αποκάλυψη του μεγαλείου του τύπου ήρθε στη δεύτερη συνάντησή μας. Από την πρώτο ραντεβού είχα καταλάβει πόσο διαφέρουμε στον τρόπο σκέψης, αλλά θέλησα να προχωρήσω στο σεξ σκεπτόμενη ότι χρειάζομαι διασκέδαση. Ήμουν η κοπέλα που με δυσκολία εξέφραζε τις ανάγκες της- και ακόμη. Με πολύ δουλειά και λόγω του σάιτ της Αμπά πλέον, εκείνη την πρώτη φορά μπόρεσα να εκφράσω την επιθυμία μου- ξέρεις θα… Διαβάστε περισσότερα »

Flying Grandma
Flying Grandma
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Γλυκό μου κορίτσι σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά.

Open S
Open S
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Πολύ λυπάμαι που σου συνέβη αυτό. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάποιες συναντήσεις με ειδικό και να συζητήσετε αυτήν την εμπειρία σου, να μην σου κάνει ζημιά μακροπρόθεσμα. Γιατί εκτός των άλλων έζησες και μια κατάσταση εγκλωβισμού. Κατόπιν εορτής θα πω (και μετά από κακές εμπειρίες δικές μου και φίλων μου) πως δεν πάμε ποτέ με κάποιον σε μέρος που δεν γνωρίζουμε χωρίς δικό μας μεταφορικό μέσο ή χωρίς τρόπο άμεσης διαφυγής. Ακόμα και αν αυτό είναι αρκετά χρήματα στην τσέπη μας για ταξι μπιτ που θα μας πάει έστω και με 100 ευρώ σπίτι μας. Να υπάρχει άμεσος τρόπος… Διαβάστε περισσότερα »

Sailor Earth
Sailor Earth
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Λυπάμαι αγάπη μου για αυτό που σου συνέβη. Θα ακουστεί συνηθισμένο αλλά με αυτά που κάθε μέρα γίνονται τη γλίτωσες τουλάχιστον ξεκουμπίστηκε. Οι άντρες μπορούν να γίνουν τέρατα, κι όταν λέω τέρατα πολύ χειρότερα από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μην τους εμπιστεύεσαι μην τους εμπιστεύεται καμία. Τα μάτια σας εκατό γιατί κυκλοφορούν πολλά αρσενικά κτήνη εκεί έξω. Σας τα λέει μια παθουσα και μάλιστα όχι μία φορά. Σας τα λέει μια μάρτυρας απόπειρας βιασμού μιας φίλης της την οποια έσωσε την τελευταία στιγμή που δεν υπήρχε κανείς άλλος γύρω και η φίλη ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από… Διαβάστε περισσότερα »

aeromango
aeromango
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη. Αυτό είναι ένα date rape. Σφίχτηκα όταν το διάβασα. Λυπάμαι πολύ πραγματικά. Ευχομαι από καπου να το βρει ο μαλάκας

Macaw
Macaw
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Στενοχωρηθηκα πολύ με αυτό που διάβασα. Να ξέρεις οτι δεν φταις εσύ για αυτό που συνέβη και ειναι απολύτως λογικό να νιώθεις άσχημα. Μερικες φορές καλό ειναι να ακούμε και το ένστικτο μας πριν εμπιστευτούμε έναν ξένο. Αυτή τη φορά ηταν το αμήχανο κλίμα στο αμάξι και το αρνητικό σχόλιο για το φαγητό που έψησες, καποια αλλη φορά μπορεί να ειναι ένα βλέμμα ή ο τρόπος συμπεριφοράς του σε κάποιον τρίτο. Ο,τι κι αν ειναι αυτο που σε ενοχλεί, μην το αγνοείς. Δεν εισαι υποχρεωμένη να κανεις κατι που δε θελεις. Αν δεν εισαι απολύτως σίγουρη, μπορεις να επιβραδύνεις την… Διαβάστε περισσότερα »

Evil
Evil
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Ωχ θεουλη μου τι πέρασες. Μου είχε κοπεί η ανάσα μέχρι να διαβάσω ότι γύρισες σπίτι.

Kassandra with a K
Kassandra with a K
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Brewer's Bay Beach

Λυπάμαι τόσο πολύ για όλο αυτό που διάβασα. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου, δε φταις για αυτό που σου συνέβη. Είσαι ζωντανή κι αυτό είναι που μετράει.

Origami Lover
Origami Lover
5 χρόνια πριν

Hi five από εμένα και ελπίζω να είναι το πρώτο από πολλά. Δεν είσαι υπερβολική δεν εκανες κάτι λάθος δεν εισαι υποχρεωμενη να “τελειώσεις τη δουλειά” (αναγουλιασα) . Έκανες πολύ καλά και έπρεπε να φύγεις εκείνη την ωρα, ξημερώματα. +1 και σε αυτόν που παρα τα εμετικά περί “δουλειάς” δεν γκρίνιαξε, δεν παραπονέθηκε, δεν σου κράτησε μούτρα. Είπες ΣΤΑΜΑΤΑ και το δέχτηκε. Θέλουμε δουλίτσα ακόμα άντρες-γυναίκες αλλά αυτό είναι μια καλή αρχή. Νομίζω πως η υπερπληθώρα πορνό και η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο έχει χαλάσει τελείως τον τρόπο που βλέπουμε το σεξ, ειδικά όσοι είναι πιο νέοι. Στις πορνοταινίες όλες… Διαβάστε περισσότερα »

Penthesilea
Penthesilea
5 χρόνια πριν

Baby steps, αγαπητή φίλη! Μην είσαι υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό σου. Το “όχι” ξεπήδησε από μέσα σου, κάτι που από μωρά μας μαθαίνουν να καταπιέζουμε. Αυτό σημαίνει ότι ξυπνά μέσα σου το ένστικτο να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μακάρι να είχαμε όλες βρει τη δύναμη να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας σε ανάλογες καταστάσεις. Είσαι δυνατή και είμαστε όλοι περήφανοι για σένα.
BTW, “πρέπει να τελειώσεις τη δουλειά που άρχισες”. ΝΑΙ ΡΕ BRO, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ; Συγχύστηκα πρωί πρωί.

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Penthesilea

Αχαχαχαχ ένσημα κλαίω! Βαρέα και ανθυγιεινά το συγκεκριμένο! 😂😂

Mourmour
Mourmour
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Penthesilea

Γέλασα παρά πολύ με τα ένσημα!!

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
5 χρόνια πριν

Κι από μένα high five! Και για τον κύριο του one night stand, μεγάλε, χερακια έχεις, τη “δουλειά” τέλειωσέ την μόνος σου. Σταδγιάλα!!!

Jelly Roll
Jelly Roll
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ΛιλούκοΝαυαρχούκο

Κι αν το θέλει πχιο ρεαλιστικό να πάρει ένα ποτήρι με ένα σφουγγάρι μέσα. Φήμες λένε ότι δουλεύει.

Μανδάμ Φρου Φρου
Μανδάμ Φρου Φρου
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Αυτό με την μηλόπιτα ισχύει;

μικρο μου πιονι
μικρο μου πιονι
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μανδάμ Φρου Φρου

παιζει κ ροδακινο, ειναι αναλογως της εποχης

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

Οταν νιωθεις οτι εχεις απο πισω σου κόσμο, έστω και νοερά, νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη. Συγκινήθηκα.

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
5 χρόνια πριν

Οσο για το ”πρεπει να τελειωσεις τη δουλεια που αρχισες ” ,νομιζω οτι παιζει και αυτο που λεει η Αμπα ,αλλά περισσοτερο οι πιο πολλοι νομιζουν και το κακο ειναι οτι εχουν κανει και τις γυναικες να νομιζουν οτι αμα σηκωθει και δεν επελθει το ευτυχες τέλος ,θα πάθουν μέγα κακο ,το φιρφιρίνι τους θα γίνει μπλε ,θα ποναει για μια βδομάδα και μετα μη σου πω θα εκραγει κιόλας ,γιατι φιρφιρίνι ιερο ειναι αυτο !Δεν γίνεται να το στεναχωράμε!Οχι ας πουμε οτι εσυ καις μαζουτ και σου παιρνει 25 λεπτα να τελειωσεις με στοματικο που για μενα ειναι εξωφρενικα… Διαβάστε περισσότερα »

idril
idril
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μίλτος Παπάρας

Πραγματικά το θέμα της φιρφιρινικής ιερότητας και του “μη-παρέκει” σημείου* είναι κάτι που έχω καραφλιάσει ακούγοντας ακόμη και από κατά τα άλλα πεφωτισμένους άνδρες. Ακόμη και το “αν δεν τελειώσει εκείνος, δεν θεωρείται σεξ”. Τι λε ρε φίλε; κι αν δεν μπορεί/έχει πιει/τού πεσε στη μέση, αλλά εγώ είχα 5485751 οργασμούς εκτός διείσδυσης, σεξ δεν έγινε; *εννοείται όταν αν πεις εσύ ως γυναίκα ότι εδώ που με έφτασες, έλα λίγο ακόμη να τελειώσω, αλλά εκείνος πρόλαβε πριν από εσένα και ξάπλωσε ήδη αποκαμωμένος, θα ακούσεις ότι σιγά, δεν έγινε τίποτε, δεν θα σου γίνει μπλε εσένα. Μα ποιός τους τα… Διαβάστε περισσότερα »

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  idril

Idrill τα λένε και τα πιστευουν ,αστα.Δεν ξερω απο που εχει βγει η βρώμα αλλα υποψιάζομαι πολλα μικρα κομματακια που συνθετουν το τραγικο παζλ.Οπως ας πουμε δεν ξερω πως καποιοι αντρες πιστευουν οτι ειναι σουπερ οκ να την βγαζεις εξω και να ουρεις οπου βρεις .Ποιος τους τα μαθαινει αυτα?

tsatsara
tsatsara
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μίλτος Παπάρας

Αχαχαχα!
Κλαίω με το φιρφιρινι.
Στ’ αλήθεια!

Mia
Mia
5 χρόνια πριν

Ανατριχιασα με τον τυπο… συγχαρητηρια που σκεφτηκες τον εαυτο σου και σταματησες κατι που δε σου αρεσε.

Θελω κι εγω να πω οτι λογω του Αμπα, υπαρχουν πλεον φορες μεσα στη σχεση μου , πχ οταν μαλωνω που δεν ανεχομαι πραγματα γιατι το Αμπα μου εχει ανοιξει τα ματια. Θυμαμαι παρομοιες ερωτησεις , θυμαμαι τις απαντησεις, θυμαμαι οτι συμφωνουσα με τα λεγομενα, και αναγνωριζω πλεον καποιες συμπεριφορες καλυτερα και αντιδραω αναλογα.

Ειναι αληθεια οτι υπαρχει εμπρακτο αντικτυπο στις ζωες μας μεσα απο αυτη τη στηλη 🙂 Εμενα τουλαχιστον μου εχει συμβει πολλές φορές και νιωθω οτι με βοηθαει πολυ!

Kassandra with a K
Kassandra with a K
5 χρόνια πριν

Έκανα λογαριασμό για αυτό το άρθρο. Για να σου πω ότι δεν έχει συμβεί μόνο σε εσένα, έχει συμβεί σε πάρα πολλές. Για να σου πω μπράβο που είπες όχι, μακάρι να ήμουν σαν εσένα όταν ήμουν στην ηλικία σου. Για να σου πω ότι σε θαυμάζω και σε νιώθω κοντά μου κι ας μη σε γνωρίσω ποτέ. Μην αμφιβάλλεις για την αντίδρασή σου ούτε στιγμή.

Γβρμ
Γβρμ
5 χρόνια πριν

Εγώ ήθελα να σχολιάσω την απάντηση, καλά βρε Λένα, τι δεν τολμάς να το πιστέψεις, όταν διάβασα το σημείο που έλεγε ότι ένιωσε τον κόσμο του σαιτ δίπλα της κατάλαβα ακριβώς μα ακριβώς ποια αίσθηση εννοεί, αν διαβαζει κάποιος τακτικά αυτά που γράφονται εδώ δημιουργούνται μερικοί θαυμάσιοι αυτοματισμοί που, προσωπικά τουλάχιστον, ούτε φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν (θέλω να πω δεν χρειάζεται να είσαι υποψιασμένος, χρειάζεται απλως να έχεις την τύχη να μάθεις για το Α,μπα). Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες και σε όλους και μπράβο

Ειρήνη Γεωργή
Ειρήνη Γεωργή
5 χρόνια πριν

Δάκρυσα λίγο. Ναι, είμαστε μαζί σου, είμαστε εδώ. Μπράβο!

Κοντράριος
Κοντράριος
5 χρόνια πριν

Αφού θέλει τόσο πολύ να τελειώσει τη δουλειά, ας την τελειώσει μόνος του.

idril
idril
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κοντράριος

Α ρε Κοντράριε, πρέπει να σε μισθώσω για σεμινάρια σεξουαλικού σαβουάρ βιβρ!