in

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας

Οι ανεγκέφαλοι εγκέφαλοι

Όταν έκανα promotion κάθε φορά που αλλάζαμε πρόγραμμα, χρειαζόταν να κάναμε μια 4ωρη εκπαίδευση για το νέο προϊόν που καλούμασταν να προωθήσουμε. Στην τελευταία μου εκπαίδευση το προϊόν απευθυνόταν κυρίως σε αντρικό κοινό. Ήταν για μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

b78df5722362d43d1daa6a8980a43e81

Όταν έκανα promotion κάθε φορά που αλλάζαμε πρόγραμμα, χρειαζόταν να κάναμε μια 4ωρη εκπαίδευση για το νέο προϊόν που καλούμασταν να προωθήσουμε.

Στην τελευταία μου εκπαίδευση το προϊόν απευθυνόταν κυρίως σε αντρικό κοινό. Ήταν για μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.

Στη διάρκεια της εκπαίδευσης και ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια του «χιούμορ» (αλίμονο), εμφανίστηκε μια εικόνα στο slide με τον αντρικό και τον γυναικείο εγκέφαλο. Απ’ότι μας είπαν, γελώντας: «είναι πιο εύκολο να πουλήσεις κάτι σε έναν άντρα καθώς το μυαλό του λειτουργεί πιο απλά και δεν αναλύει τα πάντα. Ακούει τα βασικά και αν του κάνει το προϊόν το αγοράζει. Σε αντίθεση με το γυναικείο εγκέφαλο που αναλύει τα πάντα, ρωτάει κάθε λεπτομέρεια, σκέφτεται πολύ και στο τέλος απλά φεύγει γιατί πάντα κάτι δεν του αρέσει».

ΥΓ.1 Κάτι τέτοια ακούς και σου πέφτουν μαλλιά, γένια, κάθε λογής τρίχα χωρίς ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, χωρίς τίποτα.

ΥΓ.2 Το στενάχωρο είναι πως μόνο 2-3 από τα 20 άτομα που ήμασταν στην εκπαίδευση εκνευριστήκαμε, όλοι οι άλλοι γέλασαν και συμφώνησαν.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Lifoworm
Lifoworm
5 χρόνια πριν

Μ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, πρόσβαλε και τα δυο φύλα μ ένα στερεότυπο 😒

Sailor Earth
Sailor Earth
5 χρόνια πριν

Αυτοί οι αποτυχημένοι ηλίθιοι τώρα βρίσκουν δουλειές και πληρώνονται ως διαφημιστές και σου κάνουν και μαθήματα έτσι για να διαιωνίζεται η γελοιότητα και το κακόγουστο χιούμορ. Γιατί μέχρι εκεί κόβει ο εγκέφαλος και το επίπεδο των περισσότερων ανθρώπων για να γελάνε με τόσο βαρετά, συνηθισμένα και μέινστριμ ”αστειάκια”. Που δεν είναι καν αστειάκια. Εδώ μιλάμε για περίπλοκα αντρικά εγκεφαλικά κόμπλεξ και κυκλικές λογικές που θέλουν ώρες ανάλυσης για να καταλήξει κανείς σε ασφαλή συμπεράσματα.

Bomba
Bomba
5 χρόνια πριν

Όποιος βέβαια έχει ασχοληθεί σοβαρά με τις πωλήσεις και το προμόσιον ξέρει οτι οι “εύκολοι” αγοραστές ή οι “ψείρες” δεν γνωρίζουν φύλο…

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Bomba

Έλα τώρα, δεν ξέρεις εσύ, μάλλον έχεις γυναικείο εγκέφαλο και υπεραναλύεις!

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
5 χρόνια πριν

Είναι λες και σε τέτοια σεμινάρια για παρουσιαστές διαλέγουν επίτηδες το τρίτο δείγμα του slide: τον άνθρωπο που δεν έχει εγκέφαλο.