in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ποια είναι η γνώμη σας για το ghosting;

«Διαβάστηκε» αλλά απάντηση δεν πήρα

Αγαπητή α, μπα και λοιποί συναναγνώστες, ποια είναι η άποψή σας για το ghosting; Καταλαβαίνω όταν δεν πολυμιλάς με κάποιον κι απλά προκύπτει, αλλά πώς γίνεται να έχεις σχέση με κάποιον, να είναι η όλη φάση #relationshipgoals και ξαφνικά μετά από μία στραβή να γίνεται άλλος άνθρωπος, ξινός και να καλλιεργεί κλίμα ψυχρού πολέμου; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

481c8d8e01c970d86385c451370927c1

Αγαπητή α, μπα κ λοιποί συναναγνώστες, ποια είναι η άποψή σας για το ghosting; Καταλαβαίνω όταν δεν πολυμιλάς με κάποιον κι απλά προκύπτει, αλλά (τι πρωτότυπο και ο δικός μου ο καημός ερωτικός είναι) πώς γίνεται να έχεις σχέση με κάποιον, να είναι η όλη φάση #relationshipgoals και ξαφνικά μετά από μία στραβή να γίνεται άλλος άνθρωπος, ξινός και να καλλιεργεί κλίμα ψυχρού πολέμου; Να ρωτάς 5 μέρες μετά πριν πάρει μυστρί και χτίσει το ριμάδι το τοίχος του Βερολίνου τι έχει και να απαντάει κάτι που δεν το φανταζόσουν στυλ τρίχα-τριχιά και μετά να σου ζητάει και τα ρέστα που τον ρώτησες γιατί “αφού μια χαρά ήμασταν πριν, είναι νωρίς να συζητάμε τι λάθη κάνουμε και μη μου εκμαιεύεις πράγματα με πιέζεις”, να μη δέχεται ότι η συμπεριφορά του σε έκανε να νιώθεις πολύ άσχημα γιατί “ξίνος είμαι, αποδέξου το, μην κοιτάς που ήμουν γλυκός, έτυχε” και να πετάει έξτρα για εμπαίδωση αρκετά σκληρές κουβέντες. Προσπαθείς να του δώσεις χρόνο, συνεχίζει το ξινό με εκλάψεις, και ξανακάνει καυγά επειδή τον ρώτησες αν θα βρεθείτε μέρα που είχατε ήδη κάτι κανονίσει γιατί ήθελε να στο πει αυτός πρώτος (ενώ ξέρει ότι έχεις και 25 ΜΜΜ για να πας σπίτι του με Θερινό 2 δρομολόγιο) ενώ νωρίτερα έλεγε μου έχεις λείψει, ε μου ανάβουν κι εμένα τα λαμπάκια γιατί το πάει πάλι στο “μη συζητάμε” και αφού λέμε καλό βράδυ, συνεχίζει μόνος του τη συζήτηση, η οποία καταλήγει στο να του πω “πάρε το χρόνο σου, εδώ θα είμαι”. Γκόστινγκ 5 μέρες λοιπόν (από τον άνθρωπο που αν δεν του έστελνα 3 ώρες έστελνε emoji φαντάσματα κιόλας!!!) και του στέλνω γιατί 29 χρονώ μουλάρια δε γίνεται να φερόμαστε έτσι με καψόνια να το λήξω και… “διαβάστηκε”. Πες ένα οκ ρε φίλε έστω!Και οκ, καταλαβαίνω, τον έβγαλα από τον κόπο να το κάνει μόνος του ή να βγει κακός ότι με έκανε γκοστινγκ, αλλά ρε α, μπα μου έκατσε πολύ στραβά η μετάλλαξη, εξού κ το σεντόνι, για το οποίο συγγνώμη.

– Scooby-doo where are you

Δε νομίζω ότι θα σε ανακουφίσει η σημασιολογία, αλλά αυτό που έγινε δε νομίζω ότι λέγεται ghosting. Σου έδειξε πολύ γρήγορα ότι πρέπει να φύγεις τρέχοντας κι εσύ έδινες τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Ε, αφού δεν έφευγες με όσα σου έκανε, έπρεπε να φύγει αυτός. Πολύ κακώς τον έβγαλες από τον κόπο. Αν ήσασταν #relationshipgoals για τρία χρόνια και μεταλλάχτηκε σε μια μέρα να καταλάβω την έκπληξη σου, αλλά κάτι μου λέει ότι ήταν αρκετά πιο σύντομο το διάστημα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

30 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Lifoworm
Lifoworm
5 χρόνια πριν

Ποια μετάλλαξη; Από την αρχή μ….κας φαινόταν.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Οκ, είναι αυτός, αλλά είσαι κι εσύ… “Προσπαθείς να του δώσεις χρόνο, ” Για όνομα της Τίνγκερμπελ, ΓΙΑΤΙ???? Στο μεταξύ κούκλα, δε μας λες τι στραβή έγινε που από τρίχα την έκανε τριχιά. Γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δε φεύγεις τρέχοντας από κάποιον που βγάζει τόση επιθετικότητα από μια τρίχα. Στην τριχιά δηλαδή τι θα κάνει; Παιδιά, το να είναι ο άλλος 5χρονο σε σώμα λαχταριστού νέου, δεν είναι χαριτωμένο, δεν δείχνει ότι μαζί σας είναι ο εαυτός του επειδή νιώθει άνετα, μην το παίρνετε προσωπικά, δεν καταφέρνετε εσείς να βγάζετε το παιδί που κρύβει μέσα του και αριστοτεχνικά μετά… Διαβάστε περισσότερα »

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Ναι αυτό σκέφτηκα αρχικά. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι ο φίλος μας μάλλον είχε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο “ό,τι κάνεις είναι λάθος”, επειδή δεν γούσταρε.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Ε, βρε Μίτσι κι εσύ, χάθηκε να του πεις ένα “πού είσαι ρε Γιώργο, απ’τις 12 σε περιμένω, έτσι είπαμε; Κοπελιά, καλό παιδί, αλλά να ξες, στήνει.” Και να φύγεις σαν αερικό.

argent provocateur
argent provocateur
5 χρόνια πριν

Διορθωςη: “που εισαι βρε γιωργο! Απτο το ’12 σε περιμενω. Νε μανδαμ, απ’ το 2012! Καλα καταλαβατε. Με εστησε στα σκαλια της εκκλησιας ο σαρδαναπαλος!”

εξωγήινη
εξωγήινη
5 χρόνια πριν

Σαν τι ν’απαντήσει δηλαδή; Γι’αυτόν είχατε χωρίσει 5 μέρες πριν. Εξάλλου και η μη απάντηση είναι απάντηση. Δεν λες καλά που είσαι ξύπνια και γλίτωσες; Άλλες έχουμε φάει χρόνια να μας φτύνουν και να λέμε βρέχει και πόσο μου αρέσει βρε η βροχή…

Consciousness
Consciousness
5 χρόνια πριν

Συμφωνώ με Λένα. Εμένα όλο αυτό που περιγράφει η γραφουσα μου φέρνει πολυ κοντά σε εναν γνωστό😉. Αλήθεια 😉. Γραφουσα, μήπως τον λένε Δημήτρη? Θα σου πω. Ο Δημήτρης λοιπον όλο αυτό που περιγραφεις εσυ απο την πλευρα σου, μας το είπε στην παρέα απο την πλευρα του. Οτι είχε μια σχέση με μια κοπελα, συνεχιζω με λογια του Δημητρη (για να καταλάβεις που θέλω να καταληξω) : ” οτι τα έχω κάνα μήνα με μια κοπέλα, καλη είναι, μου φέρεται εντάξει, μου μαγειρεύει, πάω σπίτι της, καλό σεξ εντάξει, τη βλέπω κανει και θέλει πραγματα, περιμένει κάτι από μένα,… Διαβάστε περισσότερα »

Αγριομολόχα
Αγριομολόχα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Consciousness

Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη, αυτόν τον Δημήτρη, να θέλω να τον κουτουλήσω.

Sailor Earth
Sailor Earth
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αγριομολόχα

Μεγάλο παπάρι εντωμεταξύ αυτός ο “φίλος”. Μακάρι να του κάνει τα ίδια η επόμενη κοπέλα που θα ερωτευτεί.

Consciousness
Consciousness
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αγριομολόχα

Αγριομολόχα μαζι σου! 😉 Sailor Earth του τα είπαμε ενα χερακι οι υπόλοιποι της παρέας , μην ανησυχεις. 😉 Του είπαμε εισαι μ@λ@κ@ς, η κοπελα δε σου έχει κανει κάτι και της φέρεσαι ετσι? Δεν κανει ρε. Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Ήξερα εναν άλλον που φερόταν το ίδιο στις κοπέλες που έκανε σχέση και τις κορόιδευε, και τωρα αμα τον δεις μόνος χωρισμένος κι είναι σαν να τον έφαγε η μαρμαγκα. 😁 Εννοείται στην κοπελα της τα είπαμε, κι αυτή μετα του τα μάζεψε όλα👍. Τον ξεμπροστιασε και τον έκανε ρόμπα στη γειτονιά του, τι καθικι είναι κλπ νομιζω πήγε… Διαβάστε περισσότερα »

Sailor Earth
Sailor Earth
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Consciousness

Consciousness Με τι ψυχή κοροιδεύουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους; Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Να χεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, να γελάει, να σε φιλάει, να σου μαγειρεύει, να περνάτε χρόνο μαζί κι εσύ να τα υποκρίνεσαι όλα αυτά. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πρέπει να είναι τρομερά σκατόψυχος και σκουπίδι κάποιος για να το κάνει αυτό.

Consciousness
Consciousness
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Sailor Earth συμφωνω. Αυτό ακριβώς. Ίσως να κρύβεται και μια εκδικητικοτητα δεν ξέρω, σαν να θέλουν μετα εξοβελιζοντας την αλλη να νιώσουν κάπως πιο ισχυροί, πιο δυνατοί. Είναι στο πως φέρεται κάποιος.
Το έχω δει να συμβαίνει και απο γυναίκες σε άνδρες που αυτοι τους φέρονται καταπληκτικά, κι αυτές φέρονται όπως ο Δημήτρης παραπανω. Υποκριτές υπαρχουν δυστυχώς πολλοί. Το θέμα είναι να τους εντοπίσεις γρήγορα.

Sailor Earth
Sailor Earth
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Consciousness

Στην κοπελιά τα είπατε όλα αυτά που η κότα η λυράτη δεν μπορούσε να τα πει μπροστά της;

Αγριομολόχα
Αγριομολόχα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Sailor Earth

Καλά κάνατε και της τα είπατε. Βέβαια δεν είμαι σίγουρη ότι η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Μακάρι να ισχύει.

Sailor Earth ο τύπος έχει θέμα και χαίρομαι που είναι μόνος του γιατί διαφορετικά θα είχε πάρει κι άλλες κοπέλες στον λαιμό του. Δεν έχω καταλήξει βέβαια αν ο τύπος έχει πρόβλημα στο να δεθεί συναισθηματικα ή σας το έπαιζε ιστορία για να πείτε “ουαου τι Νεάντερταλ, Θεέ μου! “

Consciousness
Consciousness
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αγριομολόχα

Όχι Αγριομολόχα, δεν το επαιζε ιστορία, και στις προηγούμενες το ίδιο είχε φερθεί.
Όσο για τη ζωή θα πω αυτή τη ρήση: “Έχε εμπιστοσύνη στη ζωή, ξέρει τι κάνει. Ξέρει τι φέρνει, τι παίρνει πίσω.
Βρες μόνο τι θέλει να σου πει με τις πράξεις της.
Μη μετανιώσεις για τίποτα. Ποτέ.
Μόνο για την αδράνεια.”

Flying Grandma
Flying Grandma
5 χρόνια πριν

#relationshipgoals με passive aggresive όρους; Κάτι δεν ήθελες να δεις τρια χρόνια φιλενάδα…

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Flying Grandma

Επειδή τα γράφει και λίγο μοντέρνα για τα πρεσβυωπικά μου μάτια, λέει ότι ήταν τρία χρόνια μαζί;
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι αφορμή έψαχνε ο φίλος μας, πρέπει να ήταν στο χάσταγκ με άλλο team.

Flying Grandma
Flying Grandma
5 χρόνια πριν

Μα την περούκα της Τινγκερμπελ δεν ξέρω που τα είδα τα τρια χρόνια.
Και aggressive το σωστό! Και ναι συμφωνώ οτι έψαχνε αφορμή!

mongrel
mongrel
5 χρόνια πριν

μερικές φορές, για μυστήριους λόγους, δεν τα πιάνουμε τα υποννοούμενα, λόγια ή συμπεριφορές, και επιμένουμε να περιμένουμε την καθαρή εξήγηση (που θα μας πληγώσει βέβαια κι αυτή), ξεχνώντας ίσως ότι κι εμείς σε ανάλογες καταστάσεις υπεκφεύγουμε και λέμε διάφορες άκυρες δικαιολογίες. Τα “καψόνια” όντως είναι “γιατί δε φεύγεις επιτέλους, αφού σου λέω ότι δεν κάνω για σένα”. Πάντως, το “πάρε το χρόνο σου” απαντήθηκε, τον πήρε το χρόνο του από εδώ ως την αιωνιότητα. (καλά, εγώ ένα οκ σ’αυτό θα έστελνα.) Έχω όμως την εντύπωση ότι την “στραβή” δεν την αξιολόγησες σωστά, όπως ίσως πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του φίλου… Διαβάστε περισσότερα »

sktpsx
sktpsx
5 χρόνια πριν

ε οχι βρε σκούμπυ! να πάρει τον χρόνο του, αλλά να μην είσαι εκει!

X Mei
X Mei
5 χρόνια πριν

Σορι..τι τον θες αυτόν, είπαμε;;

Franny
Franny
5 χρόνια πριν

δεν νομιζω να λεγεται γκοστιγκ αυτο. εγω καταλαβαινω, οτι εκεινος ηθελε να σε κανει να φυγεις, με τις ξυνιλες και τις παγωμαρες και τις εξυπναδες, κι εσυ του εδινες χρονο και ευκαιριες που δεν ζητησε… αν και μας λειπουν πληροφοριες, οπως ποσο καιρο εισασταν μαζι και ποιο ηταν το “ασημαντο” θεμα το οποιο αντιμετωπισε σαν σημαντικο, νομιζω οτι αυτο που ρωτας, ειναι: γιατι καποιος ενω ειναι ενθουσιωδης στην αρχη, στην συνεχεια ξενερωνει,. και η απαντηση ειναι, για πολλους λογους. μπορει να βαρεθηκε, μπορει να θεωρει σημαντικο κατι που εσυ θεωρεις ασημαντο, μπορει να ειδε οτι δεν ταιριαζετε οσο νομιζε, μπορει… Διαβάστε περισσότερα »