in

Τι διαβάσαμε αυτήν την εβδομάδα

Η Α,μπα και οι συντάκτριες του Α,μπα μοιράζονται μαζί σας κάτι από όσα διάβασαν τις τελευταίες μέρες

Η Α,μπα και οι συντάκτριες του Α,μπα μοιράζονται μαζί σας κάτι από όσα διάβασαν τις τελευταίες μέρες ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

0

Aπό Ελένη Γκίνη 

Είδα εδώ τα 25 πιο όμορφα ξενοδοχεία της Ιταλίας. Τέτοια εποχή, πάντα με πιάνει διάθεση να ταξιδέψω, άσχετα αν δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Τα εν λόγω ξενοδοχεία δεν θα τα έλεγε κανείς και προσιτά στο μέσο ταξιδιώτη, προσφέρουν όμως χορταστικό θέαμα για το μάτι, ακόμη και μέσα από φωτογραφίες. Bella Italia!!

Διάβασα εδώ για τα τεράστια αεροπλανοφόρα πλοία που έχει κατασκευάσει η Βρετανία, το Queen Elizabeth και το Prince of Whales, τα οποία είναι ό,τι μεγαλύτερο σε πλοίο έχει κατασκευαστεί για το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό. Το Queen Elizabeth ζυγίζει 65000 τόνους, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από τη Βρετανική Βουλή και μια συνηθισμένη μέρα, ένας εργαζόμενος στο πλοίο μπορεί να διανύσει 13 χιλιόμετρα. Είναι σαν μια μικρή πόλη, με μηχανές που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα δεκάδες χιλιάδες σπίτια.. Τα νούμερα και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

 

Από Άννα Κόκορη

Σειριακός δολοφόνος, βιαστής, νεκρόφιλος, ο Jeffrey Dahmer πίστευε πως ήταν ο διάβολος. Κάπου στα 3:47 λεπτά φαίνεται μικρός να φιλάει το νεογέννητο αδερφάκι του.

Mετά είδα αυτό για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα. Η αλήθεια είναι πως λατρεύω τον Melvin αλλά και ο Walter δε πάει πίσω.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια