in

«Α, μπα» classics: Θα παραιτηθώ από τη δουλειά μου

Καμιά συμβουλή για το πως θα το ανακοινώσω;

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσω μια από τις φαντασιώσεις μου. Θα καλλωπιστώ (έτσι για το καλό), θα πάρω βαθιά ανάσα και θα παραιτηθώ από τη δουλειά μου. Σκοπεύω να ανακοινώσω στο τοξικό, σεξιστικό, σπαγγοραμένο, αντιπαθέστατο, μυθομανές γουρούνι που επέλεξα πριν μια δεκαετία για αφεντικό μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5460bddce8e18a9a8148499ae3e22196

Σε λίγες μερες θα πραγματοποιήσω μια από τις φαντασιώσεις μου. Θα καλλωπιστώ (έτσι για το καλό), θα πάρω βαθιά ανάσα και θα παραιτηθώ από τη δουλεια μου. Σκοπεύω να ανακοινωσω στο τοξικό, σεξιστικό, σπαγγοραμένο, αντιπαθεστατο, μυθομανές γουρούνι που επέλεξα πριν μια δεκαετία για αφεντικό μου, πως απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες! Καμιά συμβουλή ρε Λένα για το πως θα το ανακοινώσω; Θα του ερθει νταμπλάς γιατι είναι και άρρωστος με τον έλεγχο και θεωρεί ότι μας κάνει τρελή χαρη που μας δίνει τα ψίχουλα του. Εννοείται πως θεωρεί τον εαυτό του το καλύτερο αφεντικό έβερ. Όταν του ζητας αύξηση απαντάει “60% η ανεργία στους μορφωμένους νέους, το άκουσες;”… θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για πάρτη του αλλα ας μη σε κουράζω άλλο. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για την παρέα και τις καθαρές κουβέντες 🙂

– μούτσος στη γαλέρα

Δεν είναι ερώτηση, αλλά ήταν πολύ καλό για να μείνει αδημοσίευτο. Συγχαρητήρια!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

6 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Flying Grandma
Flying Grandma
5 χρόνια πριν

Οφείλω ένα update. Εγώ έστειλα αυτή την ερώτηση πριν από έναν χρόνο. Παραιτήθηκα τελικά. Μου πήρε δυο χρόνια να πάρω την απόφαση και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό παρότι ήταν και είναι ακόμη ελεύθερη πτώση (η φωτό είναι πολύ ταιριαστή). Για την ιστορία να σας πω ότι όταν το ανακοίνωσα έπαθε πανικό και όλη μέρα έλεγε και εγώ τι θα κάνω τώρα και με αφήνεις κλπ Ωστόσο παρά το δράμα και την κλάψα δεν μου προσέφερε μια αύξηση ή καλύτερους όρους. Κάτι ψέλλισε αλλά ξεκαθάρισα πως έχω πάρει την απόφαση μου. Την τελευταία μέρα το έπαιζε Μαρινέλα άνοιξε πέτρα.… Διαβάστε περισσότερα »

Stalkerou
Stalkerou
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Flying Grandma

Μπράβο σου!!!
Σε αυτήν την ελεύθερη πτώση, πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και θα πάνε όλα καλά!!
Έχω υπάρξει ομοιοπαθουσα και ακόμα και 3 χρονια μετά, ενώ ήξερε ότι είμαι σε ανταγωνιστικη εταιρεία μου πρότεινε δουλειά κ μισθό! Αλλά όχι, πάνω από όλα η ψηχικη μας υγεία!

Katfisakis
Katfisakis
5 χρόνια πριν

να αποχωρήσεις με αξιοπρέπεια

Dorothea
Dorothea
5 χρόνια πριν

Θα μπορουσες με καποιο τροπο να κανεις να σε θυμαται για καιρο? Καποιο χουνερι ισως? Περα απο την πλακα ομως δεν σε ενδιαφερει να παρεις μια καλη συστατικη επιστολη?

Σεξτίνα Ακουαφίνα
Σεξτίνα Ακουαφίνα
5 χρόνια πριν

Θα κοστίσει λιγάκι αλλά αξίζει:
https://youtu.be/9A4UGtM4hDQ

Scotland for Holidays
Scotland for Holidays
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Σεξτίνα Ακουαφίνα

Τελειο! Ειναι αυτο που λεμε εφυγε με ενα ταρατατζουμ.