in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ο δάσκαλος χορού έχει πάει με όλες τις κοπέλες στη σχολή και με μένα

Επίσης με κάλεσε σε μια βραδιά οργίου χωρίς να το ξέρω

Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον καθηγητή χορού μου. Πριν 2 χρόνια ξεκίνησα χορό και δυστυχώς πέρα από το χορό μου άρεσε και ο καθηγητής μου. Φάνηκε ότι άρεσα και σε εκείνον και ζήσαμε μια σύντομη ρομαντική ιστορία στην οποία εγώ 13 χρόνια μικρότερη έπαιξα το ρόλο της μοναδικής αγάπης του Μάνθου Φουστάνου. Έμαθα μετά την αλήθεια έφαγα τα μούτρα μου κατάπια τα δάκρυα μου και συνέχισα και τη ζωή μου και τα μαθήματα χορού χωρίς να του πω ποτέ τίποτα και με τη βεβαιότητα ότι είχε τελειώσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος καθότι μεγάλος καραγκιόζης συνέχισε να μου την πέφτει και τον υπόλοιπο χρόνο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 11

Εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με τον καθηγητη χορου μου. Πριν 2 χρονια ξεκίνησα χορο και δυστυχως περα απο το χορο μου αρεσε και ο καθηγητής μου. Φανηκε οτι αρεσα και σε εκεινον και ζησαμε μια σύντομη ρομαντικη ιστορια στην οποια εγω 13 χρονια μικροτερη επαιξα το ρολο της μοναδικής αγαπης του μανθου φουστανου. Εμαθα μετα την αληθεια εφαγα τα μουτρα μου καταπια τα δακρια μου και συνεχισα και τη ζωη μου και τα μαθηματα χορου χωρις να του πω ποτε τίποτα και με τη βεβαιότητα ότι ειχε τελειώσει. Ο συγκεκριμενος ανθρωπος καθοτι μεγαλος καραγκιοζης συνεχισε να μου την πεφτει και τον υπολοιπο χρονο και μάλιστα μπροστά στις επομενες μοναδικες του αγαπες με εμενα να διατηρω μια σταθερα αρνητικη σταση. Στις αρχές της χρονιάς ομως θες γιατι ξεχασα οτι φερεται χαλια θες γιατι μολις ειχα χωρισει πολυ ασχημα και εκείνος συνεχιζε να ειναι εκει και να δειχνει να νοιαζεται αποφασισα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια. Αυτη οπως ηδη θα εχεις καταλαβει- αλλα εγω ως 20χρονη- δεν ειχα κατεληξε σε μια τρομακτικη απογοήτευση με εμενα να φευγω τρεχοντας απο βραδια οργιου που είχε διοργανωσει χωρις εγω να το ξερω και εκεινον να με ακολουθεί για να με πεισει παρα τον εντονο τσακωμο μας να μεινω στο χορό. Στο χορο εμεινα αλλα αυτος ο ανθρωπος εξακολουθει να με φλερταρει και μαλιστα υπερβαίνει τα όρια και γινεται προσβλητικος. Εν τω μεταξυ μαθαινω ότι εχει παει με ολες τις κοπελες στη σχολη και εχει κοινοποιησει τη σχεση μας βαφτιζοντας με μικρη και αμυαλη. Εχω προσπαθησει να θεσω καποια ορια αλλα αυτος συνεχιζει το χαβα του με σχόλια κομπλιμέντα προσβολες και χαιδευτικα που με ενοχλουν αφανταστα αλλα οταν εχω προσπαθησει να τα συζητησω μαζι του τα βαφτιζει υπερβολες και ακολουθεί πατροναριστικα κλισε. Το ερωτημα ειναι αν εγω πρεπει να παρατησω και τη σχολη και το γελοιο κλιμα χαρεμιου που εχει καλλιεργησει ή μπορεις να μου προτείνεις πώς να φερθω για να αναγκαστει να τηρησει επαγγελματικα ορια. Αυτο δεδομενου οτι τρελαινομαι γι αυτο το χορο και πιθανως θα ηθελα να τον ακολουθησω και επαγγελματικα.

Σαλσα

 

Και θέλεις να μας πεις ότι δεν μπορείς να τον μάθεις αλλού;

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ακόμα ότι δεν μπορείς να κάνεις άλλον να φερθεί διαφορετικά;

Όταν βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν μας ταιριάζει, δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε όλο το σύμπαν γύρω μας έτσι όπως θα προτιμούσαμε να είναι. Φεύγουμε, και αναζητούμε περιβάλλον που μας ταιριάζει καλύτερα. Βρίσκεσαι μέσα σε ένα συγκεκριμένο οικοσύστημα με συγκεκριμένες λειτουργίες που πρόσφατα ανακάλυψες. Πραγματικά λες να μπορείς εσύ να τους κάνεις όλους να αρχίσουν να λειτουργούν με διαφορετικούς κανόνες; Μην είσαι ξεροκέφαλη. Έχεις αποδώσει πολλά στην ηλικία σου, βάλε και την ξεροκεφαλιά σου μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις νικήτρια από αυτό. Θα νικήσεις όταν φύγεις. Φυσικά και πρέπει να παρατήσεις τη σχολή. Ποια επαγγελματικά όρια να τηρήσει ποιος; Από δω που τα βλέπω εγώ, τα όρια έσβησαν κάπου μεταξύ χαρεμιού και οργίου. Από τον πολύ χορό θα είναι.

Έχω την εντύπωση ότι δύο χρόνια πριν είχες στείλει ερώτηση για το πόσο σου αρέσει ο δάσκαλος χορού, και σου είχα πει να φύγεις τρέχοντας. Δεν έφυγες. Σου το ξαναλέω τώρα. Ελπίζω να μην σε ξαναδούμε για τον ίδιο θέμα σε δύο χρόνια.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

54 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Oh no, not you again!
Oh no, not you again!
5 χρόνια πριν

Λίγα χρόνια πριν σε πολύ famous γυμναστήριο των νοτίων προαστίων ήταν ένας δάσκολος pilates, ωραίο παιδί,λίγο χίπστερ,λίγο εναλλακτικός,φοβερό σώμα, είχε την τάση να ακουμπάει τις κοπελιές λίγο παραπάνω από το κανονικό και καλά διορθώνοντας την στάση του σώματος και οι κοπελιές σφάζονταν στα πόδια του. Ήταν η μοναδική αίθουσα που γέμιζε ασφυκτικά, από γυναίκες σε σημείο να μην υπάρχει εκατοστό ελεύθερο να βάλεις το στρωματάκι σου, αν και υπήρχαν κι άλλες αίθουσες με άλλους γυμναστές και γυμνάστριες που έκαναν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα. Είχε κοιμηθεί με όλη την τάξη στην κυριολεξία, παντρεμένες και μη και είχε εξομολογηθεί στον ιδιοκτήτη ότι… Διαβάστε περισσότερα »

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Oh no, not you again!

Στην πόλη μου υπάρχει μια κομμώτρια που έβγαλε τρελά λεφτά χαϊδεύοντας ανδρικούς κροτάφους και σβέρκους, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς χυδαιότητες, ρωτώντας απλά και με αφέλεια α λα Μέριλυν, “να τα πάρω λίγο παραπάνω Χώστα μου”; Πήγαινε εκεί ένα πρώην αφεντικό μου, που χαιρόταν πάρα πολύ όποτε έκλεινε ραντεβού, οπότε τον ρώτησα τι παίζει με την κομμώτρια (δε φαντάστηκα κάτι πονηρό γιατί έκανε σαν χαζό το αφεντικό). Και ξαφνικά ακούστηκαν 3 ανδρικές φωνές (συναδέλφων και αφεντικού) ταυτόχρονα να λένε ότι είναι μάγισσα, είναι θεά, πας και νιώθεις βασιλιάς και διάφορα άλλα, με παιδικό σχεδόν ενθουσιασμό. Γι’αυτό κι εγώ κάθε πρωί που φεύγει… Διαβάστε περισσότερα »

Neverlander
Neverlander
5 χρόνια πριν

Έχω λιώσει με σχόλια και Oh not και πόντιας international!
ΥΓ. Θα το κάνω κι εγώ στον δικό μου Τζέισον Στέιθαμ, Πόντια, θενκς φορ δε τιπ 🙂

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι, όπως φεύγουμε από το σπίτι έχοντας πάρει ένα καλό πρωινό “για να μας κρατήσει”, έτσι ακριβώς πρέπει να φεύγουμε έχοντας πάρει και τις ενδορφίνες μας. Για να μη λιμοκτονήσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας και φάμε ό,τι βρούμε μπροστά μας.

imtraum
imtraum
5 χρόνια πριν

Χαχαχαχα…. Εισαι πολυ ωραια τυπισσα βρε Ποντια..

Κοντράριος
Κοντράριος
5 χρόνια πριν

Χα χα Πόντια, θυμήθηκα τη σκηνή από τα φιλαράκια, που ήταν να πάει ο Ρος το παιδί του σε ένα playdate που η μαμά του άλλου παιδιού ήταν στρίπερ και η Ρέιτσελ ζήλεψε και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί αμέσως πριν φύγει, και ενώ καμάρωνε στον Τσάντλερ, αυτός της πετάει το θεϊκό “Ναι, τι φανταστική ιδέα, πρώτα τον ανάβεις και μετά τον στέλνεις στη στρίπερ”

Αγριομολόχα
Αγριομολόχα
5 χρόνια πριν

Πόντια, ευτυχώς που έχουμε και σένα. Δώσε κι άλλα tips, δεν είναι ώρα να παίζουμε με αυτά τα πραματα.

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Thanx guys! 🥨(παρ’τε ένα μπέιγκελ, ελλείψει πρασόπιτας και γιαουρτιού)

Κοντράριε, είναι το λεγόμενο almost sex φιλί, που μόνο αν είσαι η Ρέιτσελ το δίνεις σε τόσο ακατάλληλη στιγμή. Να θυμίσω ότι η Ρέιτσελ φίλησε και το αφεντικό της μόλις τελείωσε η συνέντευξη και πήγε ο χριστιανός να της ανοίξει την πόρτα. Να θυμίσω επίσης ότι η Ρέιτσελ δεν έλεγε να καταλάβει ότι THEY WERE ON A BRAKE, οπότε ήταν άξια της τύχης της.

Mia idea
Mia idea
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Oh no, not you again!

Δηλαδή για να καταλάβω 1: όχι μόνο είσαι το κλωτσοσκούφι του, αλλά τον πληρώνεις κιόλας 2 χρόνια τώρα???

Δηλαδή για να καταλάβω 2: πείτε μου ρε κορίτσια μια διευθυνσούλα και κατεβαίνω μεθαύριο για διακοπές, που να πάω κι εγώ να καλοπ@@@χτώ??

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
5 χρόνια πριν

Ασε μας κουκλίτσα μου σαλσα διδάσκει και η κουτσή μαρία.Αντε φύγε απο τη σχολή να τελειώνουμε.

Βλαξ Μάμπα
Βλαξ Μάμπα
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μίλτος Παπάρας

Μ αρέσει το λογοπαίγνιο! Όντως, χίλες φορες προτιμότερη η ΚΟΥΤΣΗ Μαρία παρά ένας ηλίθιος!

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Βλαξ Μάμπα

Μαμπα η αληθεια δεν το σκέφτηκα οτι ειναι λογοπαιγνιο απλα το εγραψα γιατι βρωμάει ο τόπος.Βεβαια να πούμε μου μυρίζει κατάσταση “τραβάτε με κι ας κλαίω” αλλα εμεις οι αμπιστες κάπου εχουμε γκώσει απο τέτοια ,δεν θα της κάνουμε και κερκίδα.

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Βλαξ Μάμπα

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τη βολεύει αφάνταστα η σχολή γιατί μπορεί να είναι δίπλα στο σπίτι της κλπ.
Βέβαια μου θυμιζει μια γνωστή που ενώ χώριζε όλο εψαχνε λόγους να ξαναπεράσει από το σπίτι του πρώην, μια ηθελε να δανιστεί κάτι που μονο αυτός είχε σε ολοκληρο τον πλανητη, μια να παρει πισω καποια πραγματα, ένα – ένα, οπότε θα συμφωνήσω στο «τραβάτε με κι ας κλαίω» .

Μίλτος Παπάρας
Μίλτος Παπάρας
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Βλαξ Μάμπα

Maggie οταν αυτη πήγαινε εμεις γυρνούσαμε.Σε ποιόν τα πουλάει θεε μου!Σε μας!Στην επαρχία εισαι συμβιβασμένος με το ξεβολεμα γιατι σκέψου οτι εγω που μενω σε χωριο ειμαι συμβιβασμένη στο οτι για να πιω χαλαρο καφεδάκι θα πρεπει να διανυσω 20Km.Σε μεγαλη πόλη ,οπως ειπαν και τα παιδια ,εχει τοσες σχολες για σαλσα οσα και μικελ.Αλλη δικαιολογιούλα?

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
5 χρόνια πριν

Να πω ότι μάθαινες Σανσκριτικά και ότι είναι ο μόνος δάσκαλος σε τρεις νομούς, να το καταλάβω. Αλλά σάλσα; Φύγε κοπέλα μου, δύο γωνίες παρακάτω έχει άλλη σχολή.

Βλαξ Μάμπα
Βλαξ Μάμπα
5 χρόνια πριν

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτή την ιστορία! Δηλαδή τι να σου κάνουμε εμείς όταν όλο το σύμπαν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σου πει να ΜΗΝ ξαναδείς αυτόν τον τύπο;

Εντελβάις
Εντελβάις
5 χρόνια πριν

Πόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά θεε μου! Ο κολλητός μου φίλος ειναι γυμναστής και το πρώτο πράγμα που του ειπε το αφεντικό του όταν έπιασε δουλειά σε γυμναστήριο ήταν ότι σε περίπτωση που υπάρξει μπερδεγουέι με πελάτισσα έχει απολυθεί.
Σηκωθείτε και φύγετε όλες μωρέ απο τον καραγκιόζη που τον έχετε κάνει θεο!

nanakomsi komsi
nanakomsi komsi
5 χρόνια πριν

Καλά άλλες σχολές χορού και άλλοι δάσκαλοι δεν υπάρχουν σε όλη την Αθήνα ? Εκτός αν μας γράφεις από κάποιο απομονωμένο χωριό.
Βρε, μη κάθεσαι να σε κοροϊδεύουν.

Mrs Shelby
Mrs Shelby
5 χρόνια πριν

Κλασική περίπτωση είμαι 20 και γνώρισα ένα 30αρι. Βρε Σάλσα, ειλικρινά, γιατί 2 χρόνια τώρα επιμένεις να πηγαίνεις και να συντηρείς κιόλας (οικονομικά και συναισθηματικά) έναν “καραγκιόζη”?

Seira
Seira
5 χρόνια πριν

Θυμάμαι κάποτε στη στήλη που είχαμε σοκαριστεί στα σχόλια για ότι παρά πολλοί σχολιαστές πήγαιναν σε μιλονγκες. Εξηγούνται πολλά Τώρα 😛

Neverlander
Neverlander
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Seira

Χαχαχαχα, Seira, ακριβώς! Βέβαια, μετά τον χαμούλη που έγινε στα σχόλια, εξαφανίστηκαν οι μιλόνγκες σαν θέμα, ούτε στη CIA να ήταν 😛

Ioanna Chatzigianni
Ioanna Chatzigianni
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Seira

Πωπω ρε συ!!! Τι ήταν κι αυτό με τις μιλονγκες! Νομίζω χορεύουν τανγκο εκεί… Είχα ρίξει τόσο μα τόσο γέλιο με τα σχόλια!! Τα ξαναδιαβαζα ευχαρίστως!

Angela Pg
Angela Pg
5 χρόνια πριν

έκανα προφιλ μόνο κι μόνο για να απαντήσω σε αυτη την έρωτηση, ενώ διαβάσω άμπα τουλαχιστον 5 χρόνια τωρα. – Σαλσα σχολές στην Αθήνα έχουμε τουλάχιστον 4 ( να μην γράψω τώρα ποίες αν ασχολήσε αποκλειστηκά με σαλσα τις ξέρεις) ! – Πότε θα σταματήσει αυτή η μάστιγα με τους σοσιαλ χορούς και τους άντρες. Γιατι ρε αγόρια πάτε να μαθάτε χόρο και μετά γίνεστε και δάσκαλοι και το μόνο που σας νοιάζει είναι πως να γ***ε ….ΕΛΕΟΟΟΟΣΣ πια .. Πάμε στα πάρτυ και βλέπουμε μόνο επίδοξους γαμ***ες. Σας έχουμε σιχαθεί και ελπίζω και οι υπόλοιπες γυναίκες να σας σιχαθούν… Διαβάστε περισσότερα »

Huntress of Trolls
Huntress of Trolls
5 χρόνια πριν

Όπως καταλάβατε, το θέμα της ημέρας: συμβίωση με πρώην. Αλλά βρε Αμπά μου προφανώς η κοπέλα θέλει να μάθει ένα συγκεκριμένο είδος χορού. Αυτού στο ταψί.

– Σάλσα a la padella!