in

Αγαπητή «Α, μπα»: Νοιώθω ότι δεν μου προσφέρει τίποτα πέρα από το σεξ

Θέλω να του αλλάξω μυαλά

Α Μπα μου καλημέρα! Είμαστε μαζί εδώ και μια δεκαετία, και τα τελευταία 4 παντρεμένοι με ένα παιδάκι. Σε γενικές γραμμές περνάμε πολύ ωραία, στις οικογενειακές και προσωπικές μας στιγμές. Τρώει κάτι φρίκες ώρες ώρες και του φταίει το παντελόνι γραφείου που φοράω γιατί διαγράφει, το φόρεμα που είναι (αλλά δεν είναι) στενό, γιατί έβαψα νύχια κλπ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ello hdpi 786829d5

Α Μπα μου καλημέρα! Ειμαστε μαζι εδω και μια δεκαετια, και τα τελευταια 4 παντρεμενοι με ενα παιδακι. Σε γενικες γραμμες περναμε πολυ ωραια, στις οικογενειακες και προσωπικες μας στιγμες. Τρωει κατι φρικες ωρες ωρες και του φταιει το παντελονι γραφειου που φοραω γιατι διαγραφει, το φορεμα που ειναι (αλλα δεν ειναι)στενο, γιατι εβαψα νυχια κλπ. Ειναι ανεργος, εγω δουλευω, λεει οτι θα ψαξει, αλλα δεν κανει τιποτα. Αυτή η απαθεια του, αυτη η ανευθυνοτητα με κουρασαν. Νοιωθω οτι δεν μου προσφερει τιποτα, περα απο το σεξ. Αμα παθω κατι εγω ποιος θα ταισει το παιδι μας, ποιος θα πληρωσει τους λογαριασμους.. Δεν θελω να χωρισουμε, θελω να του αλλαξω μυαλα. Τι επιχειρηματα να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω

Τοσοδούλα

 

Νιώθεις ότι δεν σου προσφέρει τίποτα πέρα από το σεξ, αλλά σε γενικές γραμμές περνάτε πολύ ωραία.

Δεν σας καταλαβαίνω όταν τα λέτε αυτά.

Στην σχέση που έχετε μάλλον αυτός πρέπει να φοβάται να χωρίσετε, όχι εσύ.

Δεν μπορείς να του αλλάξεις μυαλά.

Μόνο τις δικές σου αντιδράσεις σε αυτά που κάνει και σε αυτό που είναι μπορείς να αλλάξεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

20 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν

Είναι δέκα χρόνια άνεργος;
Φρίκες με τα ρούχα λέμε τη ζήλια;

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Απ’ ο,τι λέει, είναι 10 χρόνια μαζί. Το πόσο καιρό είναι άνεργος δεν το διευκρινίζει.

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ΛιλούκοΝαυαρχούκο

Το είδα ότι δεν το διευκρινίζει. Αλλά πόσα χρόνια είναι άνεργος. Αύτό από μόνο του θα δείξει ένα σωρό πράγματα. Αν είναι δέκα χρόνια εεεεεε χμμμμ κάτι βρομάει στο βασίλειο της δανιμαρκίας.

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  ΛιλούκοΝαυαρχούκο

Εχεις ένα point!

nanakomsi komsi
nanakomsi komsi
5 χρόνια πριν

Σαν τι επιχειρήματα δηλαδή μαγικά είναι αυτά που θα κάνουν τον τεμπέλη (όπως μας τον περιγράφεις) να κατεβάσει τα πόδια από τον καναπέ και να ανασκουμπωθεί ? Την τεμπελιά και την χαλαρουίτα πολλοί αγάπησαν δυστυχώς. Ξάπλες, τζάμπα φαγητό, τζάμπα σεξάκι, μια χαρά τη βολεύει. Είναι όμως και λίγο ανασφαλής. Σου λέει, λες να καταλάβει τη φάκα και να αρχίσει να παίζει το ματάκι της και άντε μετά να βρω άλλη χορηγό. Μη φοράς λοιπόν άπρεπη ενδύματα, μη πάμε και γυρεύοντας. Βέβαια ακόμα στην αρχή είσαι, δεν έχεις νιώσει ακόμη την απελπισία του το είσαι ουσιαστικά μόνη σου στη ζωή. Όταν… Διαβάστε περισσότερα »

Haifischnet
Haifischnet
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  nanakomsi komsi

Συγνώμη, δεν κατάλαβα την τελευταία παράγραφο. Είναι ειρωνική;

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
5 χρόνια πριν

Το παιδάκι σας ποιος το φροντίζει; Γιατί αν το κάνει αυτός, τότε εκτός από το σεξ, σου προσφέρει και μία υπηρεσία που αν την πλήρωνες θα σου έφευγε ένας μισθός (και που παραδοσιακά την κάνουν αμισθί και χωρίς καμία αναγνώριση οι γυναίκες ανά τον κόσμο, αλλά μην υποτιμάμε κανέναν, άντρα ή γυναίκα, που συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο.) Τώρα αυτά τα ελεγκτικά περί ρούχων κλπ είναι μεγάλο καμπανάκι. Καθόλου δε μου αρέσουν.

Mileena
Mileena
5 χρόνια πριν

Δέκα χρόνια με έναν τέτοιο τύπο,τον παντρεύτηκες,κάνατε και παιδί μαζί?Δεν τρώει φρίκες ούτε ζηλεύει,σου ασκεί έλεγχο,και πολύ επιτυχημένα,μάλιστα!Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πρόταση ή σχόλιο πέρα από το ότι είσαι αξία της τύχης σου…

-Δε θα τον αλλάξεις.
-Κορίτσια&αγόρια,σιγά μη χωρίσει,δεν παίζει.

Mia
Mia
5 χρόνια πριν

Δεν εχω χειροτερο απο τον ανεργο που δεν προσπαθει να βρει δουλεια. Μηδενικη υπευθυνοτητα πια;;;Δεν με πειραζει να ναι καποιος ζορισμενος οικονομικα αλλά με τους τεμπεληδες βγαζω σπυρια!

Louk Ritia
Louk Ritia
5 χρόνια πριν

Πρόσφατα πάντως μία γνωστή μου είχε το ίδιο θέμα, ο άντρας της δεν έψαχνε καν δουλειά τα τελευταία 5 χρόνια και έχουν 2 παιδιά. Τελικά ο άντρας της έπασχε από διπολική διαταραχή και της το είχαν κρύψει και αυτός και η οικογένειά του. Τελικά χώριααν.

Mia
Mia
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louk Ritia

αισιοδοξο μήνυμα χαχαχ

Μέντα
Μέντα
5 χρόνια πριν

Έχω την αίσθηση πως αν οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι (μιλούσαμε για γυναίκα που δεν δουλεύει) η αντίδραση θα ήταν πιο ήπια.. Εφόσον υπάρχει παιδί, και η σύζυγος δουλεύει, είναι πολύ πιθανό ο άντρας να είναι για τα του νοικοκυριού/παιδιού. Αυτό είναι μεγάλη συνεισφορά, και όπως είπε και η ΛιλούκοΝαυαρχούκο συνήθως τα ζευγάρια το χρυσοπληρώνουν. Βέβαια, η γραφούσα δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε αναφέρει και ότι δεν συμβαίνει (ότι δεν συνεισφέρει στα του σπιτιού/παιδιού) οπότε ή θεωρεί δεδομένο πως δεν θα τα κάνει εκείνος, ή ο άνθρωπος τα κάνει αλλά εκείνη δεν τα θεωρεί συνεισφορά. Και τα δύο κακώς δηλαδή.… Διαβάστε περισσότερα »

dolores.p
dolores.p
5 χρόνια πριν

αυτό το ”σε γενικές γραμμές περνάμε πολύ ωραία” ακόμα να το καταλάβω…..

Cocolime
Cocolime
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  dolores.p

Νομίζω είναι “κατά τα άλλα καλά” σε φάση αν δεν είχαμε το τάδε πρόβλημα θα ήμασταν τέλεια. Ναι, πολλές φορές το πρόβλημα δημιουργείται από κάτι βαθύτερο και άρα δεν θα ήταν τέλεια. Αλλά νομίζω είναι ένας (σύντομος) τρόπος όσων γράφουν να δείξουν ότι πέρα από αυτό για το οποίο γράφουν, δεν τους απασχολεί κάτι άλλο. Ή σα να λέει “υπομενω το τάδε σκατο γιατί παίρνω τόσα καλά”.
Καταλαβαίνω τι λέει η Α-μπα, αλλά καταλαβαίνω και γιατί το γράφουν έτσι.

Aloutero
Aloutero
5 χρόνια πριν

Είναι άνεργος, λέει ότι θα ψάξει και δεν κάνει τίποτα! Έχει και ένα παιδί. Πόσο χρονών είναι; 15;
Βάζεις τις φρίκες του και την κριτική του πριν από την ανεργία και την απάθεια. Δεν έχουν βαρέσει οι καμπάνες ή βαράνε και δεν δίνεις σημασία;
Μου φαίνεται ότι έχεις δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για να συμβαίνουν όλα αυτά. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το ξέρεις!

C
C
5 χρόνια πριν

Θα πρέπει να είναι πολύ καλό sex!

Mileena
Mileena
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  C

Γ@μ@ει,de iure et de facto! 😆