in ,

Αγαπητή «Α, μπα»: Αξίζει να τα παρατήσω όλα και να πάω να μείνω μαζί του;

Θα πρέπει να μετακομίσω σε άλλο μέρος

Αγαπητή Α μπα, πως ξέρεις όταν έχεις σχέση από απόσταση εδώ και 6 μήνες και βλέπεις τον άλλον 2 φορές το μήνα, ότι αξίζει να τα αφήσεις όλα και να μετακομίσεις στο μέρος που ζει εκείνος; Να σημειώσω ότι είμαστε και οι δύο Ελλάδα, εγώ Αθήνα και αυτός σε νησί. Είναι λογικό να υπάρχει ανασφάλεια; Η ίδια ανασφάλεια θα υπήρχε λες αν μέναμε στην ίδια πόλη και αποφασίζαμε να συγκατοικήσουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

25586901 10155528307522912 3449025840575109955 o 2

Αγαπητή Α μπα, πως ξέρεις όταν έχεις σχέση από απόσταση εδώ και 6 μήνες και βλέπεις τον άλλον 2 φορές το μήνα, ότι αξίζει να τα αφήσεις όλα και να μετακομίσεις στο μέρος που ζει εκείνος; Να σημειώσω ότι είμαστε και οι δύο Ελλάδα, εγώ Αθήνα και αυτός σε νησί. Είναι λογικό να υπάρχει ανασφάλεια; Η ίδια ανασφάλεια θα υπήρχε λες αν μέναμε στην ίδια πόλη και αποφασίζαμε να συγκατοικήσουμε; Δεν ξέρω, από τη μια θέλω πολύ να κάνω το βήμα κι από την άλλη κωλώνω. Ποια η γνώμη σου; Εκείνος δεν είναι εφικτό προς το παρόν να έρθει στην Αθήνα γιατί δε μπορεί να μετακινηθεί λόγω δουλειάς.

 

Εγγυήσεις δεν υπάρχουν και το μέλλον είναι αόρατο, η ανασφάλεια όταν κάνεις ένα βήμα που σε δεσμεύει είναι δεδομένη, λογική και απαραίτητη. Προφανώς είναι μεγαλύτερη όταν εγκαταλείπεις και αυτά που ξέρεις για να πας σε άλλο μέρος.

Δεν ξέρεις πότε αξίζει να εμπιστευτείς κάποιον. Ξέρεις πότε μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, ότι αν κάνεις λάθος, θα έχεις το θάρρος και το σθένος να το παραδεχτείς και να υπαναχωρήσεις. Επίσης, λίγη αυτοσυγκράτηση και αποστασιοποίηση στην εκτίμηση της κατάστασης, βοηθάνε. Δεν τα εγκαταλείπεις «όλα» όταν πηγαίνεις από την Αθήνα σε ένα νησί. Νησί με νησί έχει διαφορά, αλλά πολλοί νησιώτες τον μισό χρόνο είναι στην Αθήνα. Ακόμα και αν δεν είσαι σε ένα από αυτά, σε νησί της Ελλάδας πας, όχι σε αποστολή στην Αλάσκα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

2 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Franny
Franny
5 χρόνια πριν

“πως ξέρεις όταν έχεις σχέση από απόσταση εδώ και 6 μήνες και βλέπεις τον άλλον 2 φορές το μήνα, ότι αξίζει να τα αφήσεις όλα και να μετακομίσεις στο μέρος που ζει εκείνος; Να σημειώσω ότι είμαστε και οι δύο Ελλάδα, εγώ Αθήνα και αυτός σε νησί. ” ΔΕΝ ξερεις. δεν μας λες τα πιο σημαντικα. τι εγκαταλειπεις στην αθηνα για να πας στο νησι? εχεις μια στρωμενη δουλεια που αν την αφησεις θα σε αφησει η κωλοβαρας και θα πας να κωλοβαρεσεις στο νησι? πολυ διαφορετικο το ενα απ το αλλο.. στο νησι τι θα κανεις? πως θα ζεις?… Διαβάστε περισσότερα »

Καραβάν
Καραβάν
5 χρόνια πριν

Τα απλά μαθηματικά σώζουν ζωές: έχετε δηλαδή βρεθεί από κοντά 12 φορές ως τώρα;
Πες χρυσή μου “θέλω να ζήσω μια περιπέτεια και δεν είμαι σίγουρη αν με παίρνει”.
Σε παίρνει. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε που ξέρετε το 1% του άλλου και πολύ βάζω.