Γιατί ο Φίλιπ Σκόφιλντ πρέπει να γίνει πορνοστάρ

«Το πορνό δεν με έμαθε τίποτα σωστό για τις γυναίκες» δηλώνει ο κωμικός Russell Howard σε ένα από τα stand up comedy του

O Άγγλος κωμικός Russell Howard πιστεύει πως η βιομηχανία πορνό χρειάζεται πιο υγιή πρότυπα ανδρών ως πρωταγωνιστές για να δώσει καλύτερη και πιο ρεαλιστική αντίληψη για το σεξ. «Το πορνό δεν με έμαθε τίποτα σωστό για τις γυναίκες» λέει ο κωμικός, «αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι συναίνεση, ισότητα, σεβασμό». Για τον Howard τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που παράγει το πορνό βλάπτουν τη σεξουαλικότητα τόσο των γυναικών όσο και των ίδιων των αντρών. «Ο Ο Φίλιπ Σκόφιλντ είναι ο τέλειος υποψήφιος» αστειεύεται, υποδηλώνοντας όμως την ανάγκη αλλαγής των βίαιων, αδιάφορων πρωταγωνιστών αντρών που κυριαρχούν και υποτάσσουν την γυναίκα σε υγιή ρεαλιστικά πρότυπα που προάγουν την συναίνεση, την τρυφερότητα και το σεβασμό. Μπορεί μέσω της παράστασης του να παράγει γέλιο αλλά ο Howard αποδεικνύεται ένας εξαιρετικός ομιλητής που δεν φοβάται να πάρει ανοιχτά θέση πάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα. Ο τρόπος που παντρεύει την κωμωδία με σημαντικά προβλήματα δίνει την δυνατότητα στο κοινό να εξετάσει με περισσότερη σοβαρότητα την κουλτούρα του πορνό και τη λάθος σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων.

 

in

Αξιολογήστε το άρθρο

26 points
Upvote Downvote

6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
2 Θέματα σχολίων
4 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
4 Συντάκτες σχολίων
Scotland for HolidaysluckystrikeTawn TawnBourbourita Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Α τον παρακολουθώ πολύ και τον αγαπώ. Στην αρχή βέβαια όταν είδα την εικόνα λέω παιδιά μπερδευτήκατε αλλά μετά είδα πως μιλάει για τον φίλιπ σκόφιλντ. Αυτόν μόνο σε διαφημίσεις τον βλέπω δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Εδώ θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στην αγγλική τηλεόραση είναι η απολυτη ελευθερία λόγου. Fuck, shit, holy shit, fuck οποιοδήποτε σημαίνον πρόσωπο, ass, vagina, teats, dick κι ότι συνδυασμό μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχουν τεράστιο ποσοστό trash tv αλλά και κάτι εκπομπές καταπληκτικές με απόψεις δυνατές. Στην ελλάδα τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η υποκρισία του… Διαβάστε περισσότερα »

Bourbourita
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μα πως δεν αναγνωρίζεις την προσφορά του ΕΣΡ! Επειδή υποστήριξε πως η προβολή του Athens Pride δεν εμπίπτει στον κανονισμό περί προβολής κοινωνικών μηνυμάτων ή επειδή έκοψε το gay φιλί από επεισόδιο του Downton Abbey; Καλώς ήρθατε στο 1800.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εσύ καλά τα λες εγώ είμαι κοντόφθαλμη. Στραβομάρα λέμε

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Εμένα αυτό που μου αρέσει στη αγγλική τηλεόραση είναι ότι οι παρουσιάστριες είναι συνήθως φυσιολογικοί άνθρωποι, έχουν ξεφύγει απο το κλισέ της ξανθιάς, και καλά χαζούλας/αφελούς γλάστρας. Καλά από τρας τιβί δεν παίζονται όμως! Ψάξτε το Naked Attraction…

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Α το έχω δει. Όπου το έχω πει δεν με πιστεύουν. Θα συμφωνήσω στο θέμα των παρουσιαστριών

Scotland for Holidays
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Μπράβο Ράσελ. Ωραία και σωστά τα είπες. 🙂