Ένας μικρός οδηγός τηλεφωνικού σεξ

9 πρακτικά βήματα για να διαχειριστείτε την κατάσταση

Photo by Quino Al on Unsplash

Γράφει η Κ. φίλη του Α,μπα

 

Είμαι τεσσάρων. Στο σαλόνι νιόπαντροι φίλοι των γονιών μου ψουψουρίζουν μελωμένα κι οι ψίθυροί τους εγγράφονται στο ασυνείδητό μου ως αρχική αίσθηση ερωτισμού. 

Είμαι εφτά. Οι γονείς μου είναι αγαπημένοι και τα βράδια ψουψουρίζουν μεταξύ τους. Διαβάζω ένα παιδικό βιβλίο που μιλάει για έναν άντρα που γύρισε στη γυναίκα του μετά από μακρύ ταξίδι και της “ψιθύριζε ερωτόλογα”. Αρχίζω συνειδητά να νιώθω ότι η φωνή είναι σεξουαλικό εργαλείο, άγουρα μεν, σίγουρα δε. 

Είμαι δώδεκα. Μια φίλη με παίρνει τηλέφωνο. Μου αφηγείται ψιθυριστά ότι ο αδερφός της κάνει σεξ με την κοπέλα του και τους βλέπει απ΄την κλειδαρότρυπα. Περιγράφει τα πάντα. Η ίδια φίλη αργότερα θα μου ψιθυρίζει σε εκδρομές του σχολείου ιστορίες σχετικά με τις φαντασιώσεις της. Η σωματική μου αντίδραση είναι πρωτοφανής και δεν αφήνει αμφιβολίες. Ένα βίτσιο έχει ήδη σχηματιστεί.

Είμαι δεκαπέντε. Μιλάω στο τηλέφωνο με ερωτικό ενδιαφέρον. Αρχίζει να ψιθυρίζει ότι ντρέπεται να μου μιλάει και ότι θέλει να μου πει κάτι. Στο ψιθύρισμα έχω ήδη αρχίσει ν’αδιαφορώ για το τι έχει να πει. Λέω, τρομοκρατημένα πλην βέβαια, στρώνοντας τη βάση της μετέπειτα ενηλικίωσής μου, “όταν μιλάς ψιθυριστά, θέλω να σε γλείψω”. Η αγριότητα του ρήματος αιωρείται. Για λίγο κινδυνεύει να πέσει στο κενό. Η εφηβεία μας έσωσε και ξεκίνησε ο αμοιβαίος, παράφορος, πεινασμένος αυνανισμός. 

Είμαι είκοσι. Παίρνω τηλέφωνο καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον για “μια εργασία”. Έχει μια φωνή που μοιάζει με βαρύ, κυανό βελούδο που σέρνεται ανατριχιαστικά στ’αφτιά μου. “Πρέπει να τελειώσουμε απόψε” λέω κι ικετεύω τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη να γίνω κατανοητή. 

20/1/2021 18:00

“Ο Ονούφριος μου ζήτησε να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ” λέει η φίλη μου η Μεθοδία αναφερόμενη στη σχέση της. “Τι να κάνω εγώ στο τηλεφωνικό σεξ; Παιδιά είμαστε; Γιατί να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ αφού κάνουμε κανονικό σεξ;” “Γιατί το τηλεφωνικό σεξ σου επιτρέπει να έχεις φτερά γεμάτα κλειτορίδες που τελειώνουν ταυτόχρονα’ σκέφτομαι, “δεν έχω ιδέα, ρώτα τον” λέω. 

“Έχεις κάνει ποτέ τηλεφωνικό σεξ;” ρωτάει η Μεθοδία, “σήμερα το πρωί, χθες το βράδυ κι όταν πήγα στο μπάνιο σου διέταξα κάποιον να μην τελειώσει μέχρι να πάρω” σκέφτομαι, “δεν θυμάμαι, ίσως” απαντάω. 

Τι γελοίο να ντρέπομαι για κάτι τόσο τετριμμένο, ευτυχώς που έχουμε πανδημία γιατί αλλιώς θα’πρεπε να το διαχειριστώ. Η καινούργια μου μέθοδος διαχείρισης προσωπικών αισθημάτων είναι ότι όταν νιώθω κάτι ελάχιστα περίπλοκο, μπαίνω να διαβάσω ιστορίες απ’το Άουσβιτς. Υπό αυτό το πρίσμα όλα φαίνονται ασήμαντα.

Παρά ταύτα το ερώτημα της Μεθοδίας με εξέπληξε. Πίστευα ότι υπάρχει μια σύμβαση στην κοινωνία των ανθρώπων που άρρητα ορίζει πως όλες λατρεύουμε το τηλεφωνικό σεξ απλώς δεν το συζητάμε. Μάλλον οχι γιατί μόλις πέρασα 6 ώρες στο ίντερνετ διαβάζοντας την ερώτηση της Μεθοδίας από εξίσου μεθοδικές κυρίες που αναρωτιόντουσαν πώς στα κομμάτια τρώγεται τούτο το φρούτο της τηλεπικοινωνίας. 

Θα σας πω εγώ πώς.

1) Αποκτήστε μία συσκευή τηλεπικοινωνίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και να ζητήσετε ένα “τηλέφωνο”. Θα καταλάβουν και θα φροντίσουν να φύγετε από κει πλήρως εξοπλισμένες. 

2) Κάντε εικόνα το ότι σκοπεύετε να μοιραστείτε μία προσωπική σας φαντασίωση μέσω της φωνής ενώ θα αυνανίζεστε. Σκεφτείτε το ότι μπορεί να ντρέπεστε. Σκεφτείτε το ότι μπορεί να νιώθετε μια κάποια γελοιότητα. Σκεφτείτε την καύλα ως κάτι λιγότερο σωματικό και περισσότερο εγκεφαλικό. Τι σας καύλωνε πριν ξεκινήσετε να κάνετε σεξ; Ποια πρώιμα βιώματα σας έκαναν αυτό που είστε; Χρησιμοποιήστε τα ως περιβλήματα. Μέσα στον απόηχό τους, θα χτίσετε την φαντασίωσή σας. 

3) Αναρωτηθείτε με ποιο άτομο θα επικοινωνήσετε. Δεν χρειάζεται να το ξέρετε. Δεν χρειάζεται καν να το συμπαθείτε. Χρειάζεται απλώς να έχετε μια απροσδιόριστη αίσθηση ως προς το ότι έχει φαντασία και θα εκτιμήσει τη δική σας. Στείλτε μήνυμα. Κάτι χαριτωμένο, ανάλαφρο, flirty. 

“Διάβαζα ιστορίες για το Β’ Παγκόσμιο κι ένιωσα την ανάγκη να γιορτάσω τη ζωή. Θες να σεξτάρουμε;”.

4) Σεξτάρετε. Ποιες λέξεις ενεργοποιούν το αναπαραγωγικό σας σύστημα και κάνουν τα ωάριά σας να κοκκινήσουν; Zητήστε τις. Όταν λεώ σεξτινγκ δεν εννοώ ανταλλαγή φωτογραφιών. Εννοώ καταγραφή σεξουαλικών σκέψεων. Ανησυχείτε για το ότι θα εκτεθούν τα μηνύματά σας; Επιστρέψτε στο κατάστημα του βήματος 1 και ζητήστε μια SIM. Αγοράστε ένα ξύλινο κουτάκι αποθήκευσής της. Όταν πάτε στην κόλαση για τις αμαρτίες σας θα καεί οικολογικά χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

5) Αν είναι όλα καλά κι ανθηρά μέχρι εδώ κι έχετε αρχίσει να περνάτε ευχάριστα γράψτε “θέλω να σ’ακούσω και να συνεχίσουμε τηλεφωνικά”. Καλέστε. Πείτε “Χέι”. Κατά 99% άτομο θα πει κάτι αντίστοιχο. Πείτε αμήχανα, άβολα κι αποφασιστικά “είμαι μούσκεμα” ή κάποιο συνώνυμο. 

6) Πείτε ό,τι σας έρχεται στο νου. Παρατηρώ ότι δεν έχει τόση σημασία το τι λες όσο το πόσο ακούγεται ότι σου αρέσει αυτό που λες. Ξέχνα το ποια ή ποιος είσαι και το ότι χρωστάς λεφτά, το ότι ταπεινώθηκες στην τρίτη γυμνασίου και κλείδωσες ψυχολογικά για πάντα, το ότι είσαι κυρίως αποτέλεσμα παιδικών τραυμάτων και κανονικοποιημένων εθισμών. Για περίπου δέκα λεπτά, σ’ενδιαφέρει η κλειτορίδα σου (ή το πεός σου) ως πλήρης και αυθύπαρκτη οντότητα. Δεν χρειάζεται να υπάρχεις για λίγο. Γι’αυτό λέμε “θέλω να τελειώσω”. Είναι πολύ πιο κυριολεκτικό απ’ό,τι νομίζουμε, τα’χει γράψει ο Ντε Σαντ περί οργασμού και θανάτου. 

Σας λέω ένα σωρό παραδείγματα πραγμάτων που πρέπει να μην σκέφτεστε κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος. 

7) Ενημερώστε σχετικά με τον οργασμό σας. Ίσως αποφασίσετε να τελειώσετε μαζί. Τέλος πάντων, ο λόγος για τον οποίο καλέσατε κοντοζυγώνει. Η Ιθάκη σ’ έδωσε το ωραίο ταξείδι αλλά καλό είναι να φτάσετε και στο νησάκι, κρίμα είναι τόσους Λαιστρυγόνας. 

8) Σε περίπου πέντε λεπτά από τώρα θα επανέλθετε στην φυσιολογικότητά σας. Αν αυτό σας τρομάζει, να έχετε σχεδιάσει σχέδιο διαφυγής απ’τον εαυτό σας. Μπορώ να γράψω έναν οδηγό και γι’αυτό, θα είναι συντομευμένη εκδοχή του phd μου. 

9) Ευχαριστείστε το άτομο, πείτε για τον καιρό, προσποιηθείτε ότι δεν σκεφτόσασταν μόλις ότι κυλιόσασταν σαν ζώα σε λασπωμένους αχυρώνες και καλαμποκόφυλλα. Είναι καλή στιγμή να πείτε “η μητέρα σου είναι καλά;”. Κλείστε το τηλέφωνο πατώντας ένα κόκκινο κουμπάκι στα δεξιά της οθόνης. 

Εκπνεύστε. Μόλις κάνατε τηλεφωνικό σεξ. 

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

21 points
Upvote Downvote

7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
5 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
7 Συντάκτες σχολίων
SotSartySally SpectraΓβρμMarqella Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Marqella
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Γραφεις καταπληκτικά μπράβο!! Πολύ διασκεδαστικό κείμενο.

Sally Spectra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Με συγχωρείς, πάω δηλαδή στον Κωτσόβολο, πλησιάζω υπάλληλο, ζητάω ΤΟ τηλέφωνο, κλείνω ματιά κι αυτός καταλαβαίνει ποιο τηλέφωνο θα μου δώσει;;; ,
Σαν την παπαρήγα την καλή, ενα πράγμα;

φανταχτερή Βουκαμβύλια
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Είμαι είκοσι. Παίρνω τηλέφωνο καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον για ‘μια εργασία’. Έχει μια φωνή που μοιάζει με βαρύ, κυανό βελούδο που σέρνεται ανατριχιαστικά στ’αφτιά μου. ‘Πρέπει να τελειώσουμε απόψε’ λέω κι ικετεύω τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη να γίνω κατανοητή. χαχαχα θεάρα

Sarty
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επιτέλους η sex editor που θέλουμε!!!

Γατούλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εμείς που δεν μπορούμε να έρθουμε μόνες μας σε οργασμό τι κάνουμε;😂

Γβρμ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Practice, practice, practice

Sot
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

δοκιμασε ενα δονητή. καταρχην κλειτορειδικό